Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Baskan icinden kufur ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğruları yazıyoruz , bağnazlık yapmıyoruz burda. Bu adamı ben silmişim kalbimden , beni çok kırdı , tff ile el sıkıştığı gün babam ölmüş gibi üzüldüm ben
Ya Arkadaş giden gitmiş mutlu mesut yaşıyor siz hala F.T tartışıyorsunuz...
Bakın Arkadaşlar kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
Her fırsatta ha konusdum ha konuşacamlar
Bilekliği kameramanın gözüne sokmalar
işini biliyor ne zaman nasıl edebiyat yapacağını nasıl kime giydireceğini çok iyi biliyor.
Bu yüzden geçmişi geçmişde bırakın.
F.T ile şampiyonluklar yaşadık UEFA yı aldık sagolsun Canı gönülden Teşekkür ederiz ama kimse GS dan üstün değildir.GS kimsenin babasının malıda değildir at koşdurdugu.
Hep geçmişden bahsediyorsunuz ama o günlerde yapılanları da inadına görmezden geliyorsunuz...
Aslolan GS dır diyen terim . İtalya aşkına Kapısında yatan kal bir sene daha yine besteler yapan taraftarı görmezden gelirken
Kovuldugu zaman kapısana gelen taraftarlala poz veriyordu
İnanın bana burda Fatih terim için birbirimizi kırmaya değmez.
O şimdi çok başka şeyler düşünüyor .
Şimdi bir soru
Çok önemli 2 maçımız vardı dimi estonya ve hollandayla.
Neden Fatih Terim bu maçlar öncesinde sözleşme imzalayarak hem işi resmiyete döküp hemde Futbolculara moral vermiyor ?
Tüpçü hemen görüşecem demişdi neyi bekliyorlar ?
Bence
Eğer Olurda Dünya kupasına gidersek Fatih hoca sözleşmesini Dünya kupası sonrasına kadar yapacak ve sonrasında serbest kalacak ki Başarılı olursa Avrupadan gelen tekliflerde boş olsun gidebilsin.
Hocanın aklında hep Avrupa var bence
Ama yok başarısız olurda gidemezsek zaten Avrupadan da teklif olmadıgından 3+1 yıllık sözleşme yapıp aradan çıkıcak....
Yoksa şimdiye 50 kere imzalmışlardı
Peki Fatih Hocam , İmparator GALATASARAY efsanesi----> TFF başkanlığı desem ???
Peehh ..
Bence böyle bir şey olma ihtimali çok yüksek.
Su donemde Galatasarayli birini TFF baskani yapmazlar
O kadar emin olma benim algıladığım, padişahın söylemleri, imparatorun ısrarla Mayıs demesi sanki acaba diyorum .Ya da ben öyle istiyorum kafam çok karışık bu adam Türk futbolunda efsane oldu, bana göre artık bıraksın bu takım milli takım olaylarını geçsin futbolun başına yönetsin.
Kimsenin hakkını yedirmeyecek birisi bana göre.
Galatasarayla 2 yillik sozlesme imzalamayip yildirim demirorenle 7 yillik sozlesme imzalamak da hos !
Imparator Roberto Mancini
Buyuk Baskan Unal Aysal
diye bosa dememistim...
Tukurdugunu yalayan adam #1