Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah yine yukarda

bazen çok sinirleniom imparatora sallıyom eyvallah ama olanları kaldırabildim mi sor bi bana

diğerlerini yapmıyom zaten

-Tapatalk-

valla ben senin küfrünü yada banlatırım gibi olayına denk gelmedim.yalan yok.ama o ekiple birlikte davrandıgın su götürmez gerçek.

göz ardi et tuşuna basin görmeyin. modlarin hatalari var ama görmeyin sinirlenmeyin. göz ardi et gitsin. daha deminde fatih terimi baya eleştiren gökhan krali ihraç gibi bişey ettiler 2 saat önce.

göz ardi et tuşuna basin görmeyin. modlarin hatalari var ama görmeyin sinirlenmeyin. göz ardi et gitsin. daha deminde fatih terimi baya eleştiren gökhan krali ihraç gibi bişey ettiler 2 saat önce.

Gözardı ettiğim adam benden alıntı yapıyor.Ne yazmış diye açıyorum , mesajı editlenmiş ve yerine nokta koyulmuş.Ne düşünmem gerekiyor böyle birşey olduğunda ?

haklısın uymamak lazım ama koskoca fatih terimin ne komısyonculugunu ne hainligini bıraktılar.hakaretler zaten sayılmaz.insan kızıyor.

Fatih terim için ne düşünürseniz düşünün fatih terim tüpçü ile görüşerek galatasaraya çok pis yanlış yapmıştır bunu kabul edin. Unal aysal senin arkandan iş çeviriyor ise sene başında istifa etmesi gerekirdi . Aslolan Galatasaray felsefesine bu uyar.

haklısın uymamak lazım ama koskoca fatih terimin ne komısyonculugunu ne hainligini bıraktılar.hakaretler zaten sayılmaz.insan kızıyor.

ben tüpçüyle buluşmasina bozuldum eleştirdim ama hakaret edemem. gitmesini dogru buldum o başqa. oynattigi oyunu begenmiyordum. aynisi ünal aysalada yapiliyor. biz zarar görüyoruz. her 2 tarafada hakaret edenler var.

ben tüpçüyle buluşmasina bozuldum eleştirdim ama hakaret edemem. gitmesini dogru buldum o başqa. oynattigi oyunu begenmiyordum. aynisi ünal aysalada yapiliyor. biz zarar görüyoruz. her 2 tarafada hakaret edenler var.

ünal aysala hakaret eden o grup banlanıyor Fatih terime hakaret eden banlanmıyor işte sorun orda.

Habib'in söylediğinde hiçbir tahrik unsuru yok .Camiamızın şu anki gerçeği budur ; biri elemandır , öbürü başkan. Başkan da Galatasaray'ın elemanıdır . Yıllardır söylüyoruz artık pankartlara , bestelere konu oldu.

Herkes rütbesini bilecek.

Beenmeyen varsa ctrl+w özelliğini kullanabilirsiniz. Tabiki bir daha geri dönmemek üzere.

Biz burada kendi halimizde kavruuruz, korkmayın sizsiz'de yaparız. Bağrımıza kara daş basarız no prob.

Habib'in söylediğinde hiçbir tahrik unsuru yok .Camiamızın şu anki gerçeği budur ; biri elemandır , öbürü başkan. Başkan da Galatasaray'ın elemanıdır . Yıllardır söylüyoruz artık pankartlara , bestelere konu oldu.

Herkes rütbesini bilecek.

rok ta elaman galiba GS mesaj dagıtım sorumlusu.

bakın işte bu bilinçsiz arkadasın yaptıgı gibi tahriklere kapılmamak sabır istiyor.en iyisi sallamamak.

çok beleş yorumlar yapılıyor şu başlık altında. umutsuz bütün vakaların troll maskesinde şu başlığa ısrarla hala girip abuk subuk yorumlarını görmek kadar sıkıcı bir şey yok.

Her şeye yav he he diyen adamlara 1000 sayfa yazı da yazsan yalvarsan yeter artık diye fayda etmezmiş onu anladım maalesef. Bundan sonra benden de ancak yav he he alırlar. Adamına göre yorum yapacağım.

Bence en doğrusu bu başlığın bir süre yoruma kapalı kalması olur. Hocamız bizi zor yerden alıp iyi bir noktaya getirdi. Bence daha öteye tasiyamazdi. Ama bu ne bir kesinliktir ne de omceki başarılarına laf atmayı gerektirir. Sevmeyeni de anlıyorum ama adam gitti artık gelip gelip buraya öfke kusmayi hak edecek bir sey yapmadı bu adam. Rahat bırakın bari.

*tapatalk*

Bence en doğrusu bu başlığın bir süre yoruma kapalı kalması olur. Hocamız bizi zor yerden alıp iyi bir noktaya getirdi. Bence daha öteye tasiyamazdi. Ama bu ne bir kesinliktir ne de omceki başarılarına laf atmayı gerektirir. Sevmeyeni de anlıyorum ama adam gitti artık gelip gelip buraya öfke kusmayi hak edecek bir sey yapmadı bu adam. Rahat bırakın bari.

*tapatalk*

%100 katılıyorum bi kaç gün önce aynını söylemiştim ilave olarak başkan'ın başlığıda yoruma kapatılmalı. Gelen geçen kinini kusuyor. Yakında üye kalmayacak forumda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt