Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az ceza vermişiz. Verdiğin örneğe bak.

Benim aslinda umrum degil kim ceza yimis filan, ama bi gercek var, hayri cund gibileri buraya insanlari deli etmek icin giriyor, onlar ben anti terimci olsam da, terimciler len dogru dürüz konusabiliyoruz, hayir geliyor hemen bel alti taraftan giriyor, terim merim umrunda degil, tek istegi insani deli etmek, ve tek o degil. Sonra konusmak istemiyorsun onlarla stalking gibi her baska topic te yorumuna yorum atiyorlar, böyle insanlar bide az ceza aliyor, ha her hafta cezali, ama ona göre yinede az...

bu saydığınız isimlerden bu kadar rahatsız iseniz neden 'göz ardı et' özelliğini kullanıp hem kendinizi hem yöneticileri bu dertten kurtarmıyorsunuz bende bunu anlamıyorum her allahın günü aynı tarz şikayetler geliyor.

bu saydığınız isimlerden bu kadar rahatsız iseniz neden 'göz ardı et' özelliğini kullanıp hem kendinizi hem yöneticileri bu dertten kurtarmıyorsunuz bende bunu anlamıyorum her allahın günü aynı tarz şikayetler geliyor.

göz ardı et dediğin zaman şahsın tüm açtığı konular gösterilmiyor bunlara futbolcuların konuları da dahil.

İftiranızı ispata davet ediyorum, belgeli/kanıtlı ispat etmeniz gerekiyor...

ispat demişsınız 3 gun önce ben banlandım.hiç bir hakaretim olmadıgı halde fatih terimi öven mesaj yazmıştım.buyrun mesajlarıma bakın.hala neden banlandıgımı bilmiyorum.bundan öncede banlandım onda da emre sato ve murat kara denen zat bana hakaret anlamında sözler söyledi cevap verdim aynı tarzda banlanan ben oldum onlar değil.biz alıştık bu duruma yinede elimizden geldigince doğruları yazıyoruz.bu sıtede dokunulmaz isimler oldugu ve görüşüne göre adam banlandıgı çok net ve belli

İspata gerek yok gören görüyor.Murat Kara , Ozan Kesgin , Berat Yesir , Hayri Cund , Duman Güngören bu isimlerini verdiğim kişiler 2 mesajdan 1 inde hakaret veya tahrik kullanıyor.En fazla mesajları editlenip nokta koyuluyor.Şu bir haftada Hayri Cund'un en az 5 tane noktaya çevrilen mesajını gördüm ve sonunda banlanmış.

Örneğin forumdaki bir adamla tartışırken attığı gife aile gifi herhalde yazıyorum , adam bana annenin babanın ellerinden öpüyorum diyerek aynı şekilde karşılık veriyor.Bunun sonucunda ben almam gereken ceza olan 10-15 gün cezayı yiyorum , bunda bir sorun yok ama adamın sadece mesajı editleniyor.

Ayrıca bu sadece bu konu için geçerli bir durum değil.Gezi Parkı konusunda destekleyen insanlardan olmama rağmen , desteklemeyen insanların en küçük mesajında tahrik denilerek konudan atılmasına veya banlanmasına şahit olduk. :encouragement:

helal olsun bu isimlere emre sato da eklenebilir.bu isimler resmen bu forumun sahibi.bana seni banlatayım da gör diyor adam harbiden banlanıyorum

Forumda mesajları like'lamaya da korkar olduk like verdiğimiz mesaj yönetimin hoşuna gitmiyorsa ona bile laf ediyorlar giderek enteresan bir boyut aldı bu iş en azından bu durumu benden başka farkeden üyelerin olması da güzel yalnız olmadığımıza göre bir sorun olduğu gerçek,bunların yanında daha da anormali beğenmezsen gelme diyorlar güler misin ağlarmısın

Bir tane admini bile tanimadigima gore, kayirilmadigim cok net :)

umutsu ben senı de o ekipten sanıyordum ama senin sonra inandıklarını gerçekten savundugunu anladım.senı onlardan ayrı tutuyorum.hayri cund emir sato murat kara berat yeşir daha bazı iisimler var herkes biliyor yani..

umutsu ben senı de o ekipten sanıyordum ama senin sonra inandıklarını gerçekten savundugunu anladım.senı onlardan ayrı tutuyorum.hayri cund emir sato murat kara berat yeşir daha bazı iisimler var herkes biliyor yani..

Hakan delikanlı arif ulu ben bu saydıgın isimler derin Gsc dir ona gore

ben de savunuyorum. sen beni arkadaş ortamında gör. ölümüne savunurum ünal başkanı bi arkadaşı(ft hayranıydı) dönderdim

-Tapatalk-

yeni üyeyim ancak bayadır takip ediyordum burayı bu forum böyle değildi yani kutuplaşmalar falan yoktu ne olduda bu duruma gelindi anlamak zor gerçekten

bu forumda deli gibi çarşıyı savunurlar.bu forumda Fatih terime hakaret etmek serbesttir.milli takımı tutmazlar.fatih terimi ultraslanı kollarsan ban yiyebilirsin.

bu forumda deli gibi çarşıyı savunurlar.bu forumda Fatih terime hakaret etmek serbesttir.milli takımı tutmazlar.fatih terimi ultraslanı kollarsan ban yiyebilirsin.

Magdur edebiyati yapma kardes kimsenin kimseye hakaret ettigi yok liverpool resimli kardes aksama dogru genel bi hakarette bulundu cezasini aldi . Unal baskana botokslu diyenler ceza almiyo sen ne ultraslanindan ne elemanindan bahsediyosun bre

Magdur edebiyati yapma kardes kimsenin kimseye hakaret ettigi yok liverpool resimli kardes aksama dogru genel bi hakarette bulundu cezasini aldi . Unal baskana botokslu diyenler ceza almiyo sen ne ultraslanindan ne elemanindan bahsediyosun bre

ya sen ne biliyorsun ben en az 10 msj gördüm noktalarla kapatılmış.emir satonun Fatih terime ingilizce küfrünü gördüm sen neyi diyorsun.

allah yine yukarda

bazen çok sinirleniom imparatora sallıyom eyvallah ama olanları kaldırabildim mi sor bi bana

diğerlerini yapmıyom zaten

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt