Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yere uzatıyosunuz bölünüyosunuz. Sözüm sadece size değil başkancı hocacı diye insanları ayıran,birbirini tahrik eden iş işten geçtikten sonra cevap yetiştiren herkese.

Benim başkanın verdiği kararla bir sorunum yok.Benim sorunum hocanın gönderiliş tarzı.Hocanın oynattığı futbol ve inatları yüzünden zaten sonucun buraya varacağı belliydi ama kulübün efsanesi olmuş bir adamı bu şekilde kovmak ayıptır.

En son Federasyonu indiriyordu imza toplayıp ne oldu ? İndirmeyi bırak takımın başındaki hocasını kaptırdı. :happy:

hocasi seni satmayi seçti daha dogrusu. ünal aysalin gereksiz konuşmalarini sevmiyorum. bana terimin yaptigi hatayi ünal aysalin hatasiyla yoq sayma. fatih terim bizi sirtimizdan vurmuştur.

hocasi seni satmayi seçti daha dogrusu. ünal aysalin gereksiz konuşmalarini sevmiyorum. bana terimin yaptigi hatayi ünal aysalin hatasiyla yoq sayma. fatih terim bizi sirtimizdan vurmuştur.

İsterseniz Ocak ayından sonra tamamen milli takımın başına geçsin diyen bir başkan varken bende durmazdım açıkcası. :disgust:

İsterseniz Ocak ayından sonra tamamen milli takımın başına geçsin diyen bir başkan varken bende durmazdım açıkcası. :disgust:

durup durmamasi önemli degil burda. ben tüpçünün yanina gitmesini sevmedim. ünal aysal hata yapmamiştir demiyorum zaten. şu ekonomiyi dogru dürüst işlenir hale getirsin. oda gidebilir.

durup durmamasi önemli degil burda. ben tüpçünün yanina gitmesini sevmedim. ünal aysal hata yapmamiştir demiyorum zaten. şu ekonomiyi dogru dürüst işlenir hale getirsin. oda gidebilir.

Bende Fatih Terim haksızdır demiyorum zaten.Benim derdim Ünal Aysal'ı kral ilan edip Fatih Terim'i yerin dibine sokanlarla.

İmparatore çok fena adamsın yemin ederim takıma aydunlari aykutlari aldırdın baktın bu sene bu iş olmayacak kendini kovdurttun kandırdın şu taraftarı şimdi akıllılar basket maçında bile adını bağırıyor helal olsun umarım mancini çok başarılı olur da planların tutmaz

1238334_780592005300391_1887086192_n.png

Fatih hoca kim ne halt derse desin bu takımı son ik sene şampiyon yaptı mı YAPTI,,şampiyonlar liginde sana ÇEYREK FİNAL oynattımı OYNATTI,neyin derdindesiniz siz?

Candan Erçetin konusunda takımın 11ini sayamaz dedim ceza yedim.Yönetici ve üyeler den hakaret yedim.Ben ceza aldım onlar ceza almadı.Fatih Terime hergün hakaretler var kimse ceza almıyor.12 numara gibi yöneticiler tarafından finanse edilen bir forum oluşturulmaya çalışılıyorsa bilgi verin çomak sokmayalım işinize.

Candan Erçetin konusunda takımın 11ini sayamaz dedim ceza yedim.Yönetici ve üyeler den hakaret yedim.Ben ceza aldım onlar ceza almadı.Fatih Terime hergün hakaretler var kimse ceza almıyor.12 numara gibi yöneticiler tarafından finanse edilen bir forum oluşturulmaya çalışılıyorsa bilgi verin çomak sokmayalım işinize.

Fatih Terim yaptigi hatalardan dolayi Galatasaraydan kovulan elemandir Candan Ercetin hala gorevde o yuzden arada fark var ..

Tamam da Candan Ercetin filan takimin ilk 11 saymasi icin orda deigl ki ? Hasan Sas ve Davala bile adam gibi ilk 11 cikaramiyordu, onlar ordayken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt