Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya bir zaman aldi ama belki gelen tepkiler kararinizi degistirmistir:)forumda sikca görülen hareketlerdir.Önce beklenir sonra tepkiler artikca mecburi ceza verilir.

benim bilgim yok yönetici sıfatım yok artık da sanırım şu an ceza verebilecek online yönetici yok. ondan kaynaklandı :)

İmparatore çok fena adamsın yemin ederim takıma aydunlari aykutlari aldırdın baktın bu sene bu iş olmayacak kendini kovdurttun kandırdın şu taraftarı şimdi akıllılar basket maçında bile adını bağırıyor helal olsun umarım mancini çok başarılı olur da planların tutmaz

Çok şanslısın hocam çok. işini iyi biliyorsun.

ilk 5 maç ligde yerlerdesin Realden 6 yiyorsun herkes F.terimi sorgulamaya başlarken hooopp göndertiyorsun kendini

Sonrada estonya andorra romanya yı yenince 150 şer bin lira primlerle imparatoreeeee grande Fatih terimeeeeee...

Estonya maçından sonra bileklik şovu güzeldi hocam.

İftiranızı ispata davet ediyorum, belgeli/kanıtlı ispat etmeniz gerekiyor...

Ne belgesi kanitindan bahsediyorsun kardesim?Gözlerini acip bakman yeterli.Bazi eski üye arkadaslara gösterilen hösgörü herkes tarfindan biliniyor.Nasil on sene takildigin cafedeki ilgiyi ve sana gösterilen sevgiyi yeni gittigin cafede göremiyorsan aynisi forumlar icinde gecerli.Adam kayirma heryerde vardir bu sadece forumlar icin gecerli degil.

Ne belgesi kanitindan bahsediyorsun kardesim?Gözlerini acip bakman yeterli.Bazi eski üye arkadaslara gösterilen hösgörü herkes tarfindan biliniyor.Nasil on sene takildigin cafedeki ilgiyi ve sana gösterilen sevgiyi yeni gittigin cafede göremiyorsan aynisi forumlar icinde gecerli.Adam kayirma heryerde vardir bu sadece forumlar icin gecerli degil.

Laf kalabalığı yapmayın, iftiranızı delilleyin, yoksa üyelerin önünde yalancı durumuna düşeceksiniz.

Sadece biraz saygi. Bir kac hafta evvel anlasamadigimiz konu da buydu zaten. Sadece biraz saygi.

Ölmüs milli takima en azindan heyecan getirdi mesela, final macina cikiyoruz. Bu is bitti gözüyle bakarken.

Bizde yaptiklari ortada, 5 kupa kaldirdik yahu. Iyi futbol, kötü futbol, herkesin kendi görüsü. Ama biraz saygi.

Fatih Terim Galatasaraylilar tarafindan sevilmemek icin ne yapti ki? Nasil sevmeyiz, saygi göstermeyiz?

Son zamanlarda öyle mesajlar vardi ki, sevgiyle saygiyla uzaktan yakindan alakasi yoktu. Hic anlamayacagim.

İspata gerek yok gören görüyor.Murat Kara , Ozan Kesgin , Berat Yesir , Hayri Cund , Duman Güngören bu isimlerini verdiğim kişiler 2 mesajdan 1 inde hakaret veya tahrik kullanıyor.En fazla mesajları editlenip nokta koyuluyor.Şu bir haftada Hayri Cund'un en az 5 tane noktaya çevrilen mesajını gördüm ve sonunda banlanmış.

Örneğin forumdaki bir adamla tartışırken attığı gife aile gifi herhalde yazıyorum , adam bana annenin babanın ellerinden öpüyorum diyerek aynı şekilde karşılık veriyor.Bunun sonucunda ben almam gereken ceza olan 10-15 gün cezayı yiyorum , bunda bir sorun yok ama adamın sadece mesajı editleniyor.

Ayrıca bu sadece bu konu için geçerli bir durum değil.Gezi Parkı konusunda destekleyen insanlardan olmama rağmen , desteklemeyen insanların en küçük mesajında tahrik denilerek konudan atılmasına veya banlanmasına şahit olduk. :encouragement:

Bu forumda adamina göre ceza verilir .Moderatörlerle aran iyise ceza yemezsin kardesim.:)

Buarası için büyük emekler harcıyor, iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Lakin böyle bir karalama gelip bütün motivasyonumuzu yerle bir ediyor. Yazıktır, ayıptır.

Dediğini ispat et, bul birini ceza alması gerekirken almamış, almaması gerekirken almış. Bulamazsın, ne olacak şimdi?

Çok ayıp bu yaptığın. Zira biz kişilere göre değil kurallara göre yönetiriz forumu. Kişiler için kuralları değiştirmeyiz, 3-5 kötü niyetli kişiye koz vermek olacağı için özellikle imtina ederiz. Zateb bizim için değerli bir üye ise, önce bizi zora sokmaması gerektiğini bilmelidir. Neden gidip bir de kayıralım ki?

Herkes Hayri'yi örnek veriyor. Hayri nerede sahi? Kaç gündür cezalı. Biri mesajı raporlayıp daha işlem yapılmasını beklemeden başlıyor üyeyi kayırıyorsunuz diye. Vallahi ayıp, günah.

baya bir zaman aldi ama belki gelen tepkiler kararinizi degistirmistir:)forumda sikca görülen hareketlerdir.Önce beklenir sonra tepkiler artikca mecburi ceza verilir.

Önceki posta makul yanıt vermeye çalıştım keşke vermeseymişim. Şu mesaj bitirdi beni.

Dediğin gibi bir uygulama içinde olduysak, yapmayı boşver, böyle bir şey 1 kere bile olsun aklımıza geldiyse en adi şerefsizim. Ee ne olacak şimdi? Attın bir bok, geri adım da yakışmaz şimdi, evet şerefsizsiniz de.

Kuru iftiranın, günahımızı almanın bir karşılığı olmalı dostum. Hatanı kabul edeceğin güne dek bu forum sana kapalı.

Örnek mi istiyorsunuz ? En basitinden Duman Güngören'in bir avatarı vardı ve siz değiştirilmesi için uyarmışsınız.

Abdullah TAŞAN Hocam avatar olmamıştı, (yangına benzin dökmek hoş olmaz) düzeltik, uygun birşeyle değiştirebilirsin yeniden.

Aynı günlerde ben Ünal Aysal'ın konusuna girip Ünal Aysal'ın botoksuyla ilgili koyduğum fotoğraf sonrası uyarı falan almadan anında banlandım. :disgust:

Candan Erçetin konusunda takımın 11ini sayamaz dedim ceza yedim.Yönetici ve üyeler den hakaret yedim.Ben ceza aldım onlar ceza almadı.Fatih Terime hergün hakaretler var kimse ceza almıyor.12 numara gibi yöneticiler tarafından finanse edilen bir forum oluşturulmaya çalışılıyorsa bilgi verin çomak sokmayalım işinize.

Hakaret varsa ceza da vardır, öyle yazıyorsun ki "hakaret var ve ceza yok" algılanır. Ne çıkıyorsa Terim'in gönderilmesini doğru bulanları kabul ve idrak edemeyenler yüzünden çıkıyor. Onlar için bu bir hakaret, forum yönetimi de buna çanak tutan yandakçılar.

12 numaradan sonrasını anlamadım. Boyunuzu aşan cümleler kurmayın. Gerçekten ağır konuşurum.

İspata gerek yok gören görüyor.Murat Kara , Ozan Kesgin , Berat Yesir , Hayri Cund , Duman Güngören bu isimlerini verdiğim kişiler 2 mesajdan 1 inde hakaret veya tahrik kullanıyor.

Terimci değilim ama o saydığın isimlerin her mesajında insanları tahrik etme çabasından sadece benim bıkmadığıma sevindim.(bunlara ilave olarak umutsu nickli kişiyi de dahil ediyorum) Özellikle üstte mesajını alıntıladığım ergen provakatör en olmayacak konuda bile Terim tartışması çıkarmayı amaç edinmiş. Kimsenin kayrıldığını falan söylemiyorum ama bu kişilerin mesajına biraz daha dikkat edilebilir.

Örnek mi istiyorsunuz ? En basitinden Duman Güngören'in bir avatarı vardı ve siz değiştirilmesi için uyarmışsınız.

Aynı günlerde ben Ünal Aysal'ın konusuna girip Ünal Aysal'ın botoksuyla ilgili koyduğum fotoğraf sonrası uyarı falan almadan anında banlandım. :disgust:

Az ceza vermişiz. Verdiğin örneğe bak.

Neden ? Fatih Terim'le dalga geçmek ile Ünal Aysal'la dalga geçmek arasında bir fark mı var ? :redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt