Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
arası kötüymüş herhalde kemal'in
baya bir zaman aldi ama belki gelen tepkiler kararinizi degistirmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arası kötüymüş herhalde kemal'in
baya bir zaman aldi ama belki gelen tepkiler kararinizi degistirmistirforumda sikca görülen hareketlerdir.Önce beklenir sonra tepkiler artikca mecburi ceza verilir.
benim bilgim yok yönetici sıfatım yok artık da sanırım şu an ceza verebilecek online yönetici yok. ondan kaynaklandı![]()
İmparatore çok fena adamsın yemin ederim takıma aydunlari aykutlari aldırdın baktın bu sene bu iş olmayacak kendini kovdurttun kandırdın şu taraftarı şimdi akıllılar basket maçında bile adını bağırıyor helal olsun umarım mancini çok başarılı olur da planların tutmaz
Bu forumda adamina göre ceza verilir .Moderatörlerle aran iyise ceza yemezsin kardesim.![]()
İftiranızı ispata davet ediyorum, belgeli/kanıtlı ispat etmeniz gerekiyor...
Ne belgesi kanitindan bahsediyorsun kardesim?Gözlerini acip bakman yeterli.Bazi eski üye arkadaslara gösterilen hösgörü herkes tarfindan biliniyor.Nasil on sene takildigin cafedeki ilgiyi ve sana gösterilen sevgiyi yeni gittigin cafede göremiyorsan aynisi forumlar icinde gecerli.Adam kayirma heryerde vardir bu sadece forumlar icin gecerli degil.
Bu forumda adamina göre ceza verilir .Moderatörlerle aran iyise ceza yemezsin kardesim.![]()
baya bir zaman aldi ama belki gelen tepkiler kararinizi degistirmistirforumda sikca görülen hareketlerdir.Önce beklenir sonra tepkiler artikca mecburi ceza verilir.
Abdullah TAŞAN Hocam avatar olmamıştı, (yangına benzin dökmek hoş olmaz) düzeltik, uygun birşeyle değiştirebilirsin yeniden.
gökhan abi sana yakışmadı abi
-Tapatalk-
Candan Erçetin konusunda takımın 11ini sayamaz dedim ceza yedim.Yönetici ve üyeler den hakaret yedim.Ben ceza aldım onlar ceza almadı.Fatih Terime hergün hakaretler var kimse ceza almıyor.12 numara gibi yöneticiler tarafından finanse edilen bir forum oluşturulmaya çalışılıyorsa bilgi verin çomak sokmayalım işinize.
İspata gerek yok gören görüyor.Murat Kara , Ozan Kesgin , Berat Yesir , Hayri Cund , Duman Güngören bu isimlerini verdiğim kişiler 2 mesajdan 1 inde hakaret veya tahrik kullanıyor.
Örnek mi istiyorsunuz ? En basitinden Duman Güngören'in bir avatarı vardı ve siz değiştirilmesi için uyarmışsınız.
Aynı günlerde ben Ünal Aysal'ın konusuna girip Ünal Aysal'ın botoksuyla ilgili koyduğum fotoğraf sonrası uyarı falan almadan anında banlandım. :disgust: