Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
ünal aysalci biri degilim ama o demedi ben adaletin olmadigi yerde olmam diye.:dejection:
bunla şunu bir tutamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ünal aysalci biri degilim ama o demedi ben adaletin olmadigi yerde olmam diye.:dejection:
Boş yere uzatıyosunuz bölünüyosunuz. Sözüm sadece size değil başkancı hocacı diye insanları ayıran,birbirini tahrik eden iş işten geçtikten sonra cevap yetiştiren herkese.
En son Federasyonu indiriyordu imza toplayıp ne oldu ? İndirmeyi bırak takımın başındaki hocasını kaptırdı. :happy:
hocasi seni satmayi seçti daha dogrusu. ünal aysalin gereksiz konuşmalarini sevmiyorum. bana terimin yaptigi hatayi ünal aysalin hatasiyla yoq sayma. fatih terim bizi sirtimizdan vurmuştur.
İsterseniz Ocak ayından sonra tamamen milli takımın başına geçsin diyen bir başkan varken bende durmazdım açıkcası. :disgust:
durup durmamasi önemli degil burda. ben tüpçünün yanina gitmesini sevmedim. ünal aysal hata yapmamiştir demiyorum zaten. şu ekonomiyi dogru dürüst işlenir hale getirsin. oda gidebilir.
Candan Erçetin konusunda takımın 11ini sayamaz dedim ceza yedim.Yönetici ve üyeler den hakaret yedim.Ben ceza aldım onlar ceza almadı.Fatih Terime hergün hakaretler var kimse ceza almıyor.12 numara gibi yöneticiler tarafından finanse edilen bir forum oluşturulmaya çalışılıyorsa bilgi verin çomak sokmayalım işinize.
Iyi banlanmalar![]()
Bu forumda adamina göre ceza verilir .Moderatörlerle aran iyise ceza yemezsin kardesim.![]()