Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmparator umarım sezon sonu yapılacak seçimler sonrası yeni başkanımızla beraber yeniden yuvasına dönecektir.

Emin ol bundan sonra hiç bir başkan Terimi getirmez. Terimin neler yaptigini herkes gördü. Başkani koltugundan indirmeye çalişan bir elemani Ali Dürüst bile getirmez bundan sonra.

Gönderilmesi Galatasaray'a büyük zarar verdi ve büyük hataydı, bir kaç sene kendimize gelmemiz zor olacaktır. Öte yandan Yıldırım ile böyle can ciğer olması kendisine hiç yakışmadı, çok ayıp etti gerçekten.

sen kimsin de senden rencide olacam 10 yaşındaki bebe bile belki de rencide edebilir ama sen asla hadi başka kapıya

5.jpg

İmparator umarım sezon sonu yapılacak seçimler sonrası yeni başkanımızla beraber yeniden yuvasına dönecektir.

" Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'den görüş alan Spor Bakanlığı, konuyla ilgili çalışma başlattı. TFF ve Terim'in 'Kuralın uygulanmasına devam' mesajından sonra "

Bi dk bi dk.. Tam anlamadim. Terim simdi yabanci sinirlama konusunda fikir mi degistirmis? Dogrumu okudum?

Bi dk bi dk.. Tam anlamadim. Terim simdi yabanci sinirlama konusunda fikir mi degistirmis? Dogrumu okudum?

Kendimi kandırılmış hissediyorum, eminim hocanın ayrılış sürecinde kendisini savunanların çoğu da böyle hissediyordur. Eyvallah hocam.

Fatih Terim hatalar yapmaya devam ediyor.Yabancı sınırı konusundada Galatasaray'a zarar verecek biçimde sözler söyler ve kurala karşı çıkmazsa , kendine güvenen ben ve benim gibi az sayıda Galatasaraylıyı da kaybeder.Gerçi böyle bir şeyi yapacak olan adamın bunu düşüneceğini ve umursayacağını sanmıyorum.

Helal hocam, yabancı sınırının kalkmaması en doğrusu. Her sene kupalar kaldıran milli takımımız çok güçsüz, leş, kalitesiz kalır yoksa.

dünkü basın toplantısının sonlarında bir gazeteci terime tam hatırlamıyorum ama galatasaraydan ayrılma süreci yada ünal aysalla ilgili bir soru sordu

ft de "tam milli maçtan önce sorulcak soru" diye imada bulundu

ulan adama(!) sormazlarmı o zaman niye Galatasarayın önemli maçlarından önce konuşup camiyayı kaosa soktun diye.

Seni sevenleri üzdün. Kendin bilirsin gidip Fener taraftarlarının yapmış olduğu tezahürata " bildiklerini söylüyorlar " demeye devam et. Gidişin bizim için süper oldu da bir çok taraftarı üzdün, insan böyle bir dolambaça girmemeli.

dünkü basın toplantısının sonlarında bir gazeteci terime tam hatırlamıyorum ama galatasaraydan ayrılma süreci yada ünal aysalla ilgili bir soru sordu

ft de "tam milli maçtan önce sorulcak soru" diye imada bulundu

ulan adama(!) sormazlarmı o zaman niye Galatasarayın önemli maçlarından önce konuşup camiyayı kaosa soktun diye.

lütfi arıboğanın sözleriyle ilgili soruydu,muhabir bu sözleri ilgili düşüncesi sordu hocaya

Lütfi Arıboğan, geçtiğimiz günlerde “Fatih Terim’in ayrılması bizim bütün planlarımızı alt üst etti. Zaten hayallerinde Milli takım vardı, orayı çalıştırmak istiyordu. Galatasaray’dan ayrılması tamamen bizim dışımızdaki etkenlerden kaynaklandı. Biz de bunun olumsuz etkilerini yaşıyoruz.” açıklamasını yapmıştı.

hocada gidin bunu söyleyenlere sorun dedi,sorduğun soruya gelince hocanın basın toplantısı zamanlaması mükemmeldi diyebilirim fener kongresi sayesinde sözlerinin hiç üstünde durulmadı o haftaki spor programlarını tekrar izleyebilirsin sadece fener kongresi konuşuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt