Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir teşekkür de ben edeyim Abdullah avcı gibi vizyonsuz tiplerden bizi kurtarıp Terimi başımıza getirdiği için,şikeyi akladığı için falan teşekkür etmiyor, çıkıp Allah belanı versin demirören mi diyecek

Evet, 3 ay önce diyordu bunu ne değişti şimdi?

Saçmalama.

o dönek baska Imparator baska.

Bazi hatalar sonsuza kadar kalici, Emre bizi nasil ihanet ettigi çok degisik olay.

bundan 8-9 ay önce tüpçü federasyonuna demediğini bırakmayan resmen bir savaş ilan eden terim bugün aynı federasyonu öve öve bitiremiyor bu döneklik değilmi şimdi hatta öyle bir aşka tutulmuşki terim uğruna ünal aysalla arasını bozup kendisini kovduracak kadar eee para tatlı tabi.

İlk geldiği sene Play-Off başlamadan önce bitsin de konuşacağım bu federasyon hakkında, çok acayip işler yapıyorlar dedi, konuşmadı.

Şampiyon olduğumuzda Demirören kupayı aldı soyunma odasına getirdi, orada tersledi ve sahada almak istediğini söyledi ve karanlık da olsa orada aldık.

İkinci sene topu yere vurup atıldığı maçın ardından üzerime oyunlar oynuyor bu federasyon, ama ben savaşacağım bunlara karşı sezon sonu gerçekleri açıklayacağım dedi açıklamadı.

Bu sene sanki üstte anlattıklarım hiç olmamış gibi gidip federasyonun isteğiyle milli takımın başına geçti, hadi bunu anlayışla karşılayalım sonuça milli görevdir vs. diyebiliriz.

Bizden gönderildikten sonra basın toplantısı yaptı, benim görevim Mayıs'a kadar fazlası değil dedi. Bu toplantının üzerinden 1 hafta geçmeden 5+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Şimdi sanki daha 6-7 ay önce olan şeyler hiç yaşanmamışçasına Demirören'i, federasyonu falan övüyor ve hâlâ ne desin küfür mü etsin diyerek savunmaya devam edenler var. Anlamak mümkün değil.

Evet, 3 ay önce diyordu bunu ne değişti şimdi?

bir eleman başkanına(ünal aysala) laf ettiğinde ortalığı ayağa kaldırdı bu forum,başkanlık makamını nasıl ayaklar altına alır diye, şimdi ne değişti başkanına küfür mü edecek,terim şikeyi örtbas danışman olarak tff çatısı altında çalışmıyor geçelim bu muhabbetleri milli takım hocası olarak orada,milli takım 3-5 yavşak için sırt çevirilecek bir yer değil bana göre, benim gözümde Galatasarayın marka bir değer olmasına ciddi hizmetleri olan bir adama kalkıp ta tüpçüyle aynı masadaymış diye bela okumam,hain gibi içi boş ithamlarda bulunmam

bir eleman başkanına(ünal aysala) laf ettiğinde ortalığı ayağa kaldırdı bu forum,başkanlık makamını nasıl ayaklar altına alır diye, şimdi ne değişti başkanına küfür mü edecek,terim şikeyi örtbas danışman olarak tff çatısı altında çalışmıyor geçelim bu muhabbetleri milli takım hocası olarak orada,milli takım 3-5 yavşak için sırt çevirilecek bir yer değil bana göre, benim gözümde Galatasarayın marka bir değer olmasına ciddi hizmetleri olan bir adama kalkıp ta tüpçüyle aynı masadaymış diye bela okumam,hain gibi içi boş ithamlarda bulunmam

Üstteki mesajıma cevap verirsen sevinirim, aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum.

Milli Takim'a sirt çevirmesini tabi ki isteyemeyiz fakat birkaç ay önce nefret ettiği adam Federasyon başkanı da olsa tesekkur etmek zorunda değil. Yuvarlak cümlelerle gecistirebilir o sahis hakkındaki düşünceleri sorulduğunda. Hiçbirşey olmamis gibi davranması doğru değil.

N5

Üstteki mesajıma cevap verirsen sevinirim, aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum.

playy off u getiren aydınlardı,o sezon biz şampiyon olmayalım diye yapılanlar ortada şampiyonluk gitseydi çıkıp hakemlere sallayacaktı,şampiyon olduk açıklama yapmasına gerek kalmadı bu konuya niye takılınıyor bu kadar on defa yazmışımdır bunu türk futbolundan içindeki adamların hepsi böyle, herkes çıkarına ters bir durum olunca konuşuyor sadece,ayrıca ben demirörene ne zaman salladı hatırlamıyorum benim bildiğim merkez hakem kurulu ve birkaç hakemle terimin sorunu süleyman abay gibi en başta,ayrıca federasyon ne yapıyor ne gibi icraatlar yapıyor kim biliyor bunları, biz GS ekseninde bakıyoruz olaya, evet GS düşmanıdır bunda herkes hemfikir ama Terimin teşekkür ederken neyi kastettiğini kim biliyor,Terim şike yüzünden mi teşekkür ediyor tüpçüye,resmen bana güvendiniz vizyonlu bir iş yaptınız demeye getirmiş ben bunu anladım o açıklamasından

Benim gözümde olayların özeti:

- Terim, federasyonun neredeyse her kararını eleştirip yerden yere vuruyor.

- Federasyon Terim'i Türk futbolunun başına getirmek istiyor.

- Terim hiç itiraz etmeksizin görevi mutlulukla kabul ediyor.

Tüm bunları mideniz kaldırıyorsa eyvallah, diyecek bir şey yok.

Benim gözümde olayların özeti:

- Terim, federasyonun neredeyse her kararını eleştirip yerden yere vuruyor.

- Federasyon Terim'i Türk futbolunun başına getirmek istiyor.

- Terim hiç itiraz etmeksizin görevi mutlulukla kabul ediyor.

Tüm bunları mideniz kaldırıyorsa eyvallah, diyecek bir şey yok.

senin miden büyüktür aslında

nasıl kaldıramamış bu rezaleti

**

insan gerçekten hayret ediyor

-Tapatalk-

şampiyonluk gitseydi çıkıp hakemlere sallayacaktı,şampiyon olduk açıklama yapmasına gerek kalmadı bu konuya niye takılınıyor bu kadar

Hakikaten hiç üzerinde durulacak bir konu değilmiş. Ne ala memleket yahu, sonuç istediğin gibi olunca onca ithamı gözardı et keyfine bak.

ayrıca ben demirörene ne zaman salladı hatırlamıyorum

Ahahahhaha

ayrıca federasyon ne yapıyor ne gibi icraatlar yapıyor kim biliyor bunları, biz GS ekseninde bakıyoruz olaya, evet GS düşmanıdır bunda herkes hemfikir

Terim şike yüzünden mi teşekkür ediyor tüpçüye,resmen bana güvendiniz vizyonlu bir iş yaptınız demeye getirmiş

GS düşmanı federasyon Terim'i göreve getiriyor, o da ben sizinle çalışmam demek yerine bana güvendiniz vizyonlu iş yaptınız teşekkür ederim diyor vay be ne güzel.

Milli Takim'a sirt çevirmesini tabi ki isteyemeyiz fakat birkaç ay önce nefret ettiği adam Federasyon başkanı da olsa tesekkur etmek zorunda değil. Yuvarlak cümlelerle gecistirebilir o sahis hakkındaki düşünceleri sorulduğunda. Hiçbirşey olmamis gibi davranması doğru değil.

N5

Talha forumdaki eleştirilerin %90ı milli takıma niye sırt çevirmedi diye,sırf başımızda demirören var diye millet milli takıma düşman gözüyle bakıyor ben bunu anlayamıyorum,ülkenin başında başkabakan var diye ülkeyi sevmemek gibi,ben Ünal aysala tepkiliyim terim konusunda ama Galatasaray başarısız olsun da başkan gitsin kafasında olmadım hiç, biz başarılı olalım başkan kalsın umrumda değil

Hakikaten hiç üzerinde durulacak bir konu değilmiş. Ne ala memleket yahu, sonuç istediğin gibi olunca onca ithamı gözardı et keyfine bak.

Ahahahhaha

GS düşmanı federasyon Terim'i göreve getiriyor, o da ben sizinle çalışmam demek yerine bana güvendiniz vizyonlu iş yaptınız teşekkür ederim diyor vay be ne güzel.

modluk gidince işi taş.ğa vurmuşun nedense, adam gibi alıntı yapacaksan konuşalım yoksa alıntı yapma mümkünse

Talha forumdaki eleştirilerin %90ı milli takıma niye sırt çevirmedi diye,sırf başımızda demirören var diye millet milli takıma düşman gözüyle bakıyor ben bunu anlayamıyorum,ülkenin başında başkabakan var diye ülkeyi sevmemek gibi,ben Ünal aysala tepkiliyim terim konusunda ama Galatasaray başarısız olsun da başkan gitsin kafasında olmadım hiç, biz başarılı olalım başkan kalsın umrumda değil

%90 çok umrumda değil. Ben de açıkçasi Milli Takimla çok ilgilenmiyorum bi suredir fakat Terim mevzusu tamamen ayri. Milli duygular falan tamam da Demirören bu duyguların hicbir yerinde yer almadigi halde ona şirin davranması kabul edilemez bence.

N5

modluk gidince işi taş.ğa vurmuşun nedense, adam gibi alıntı yapacaksan konuşalım yoksa alıntı yapma mümkünse

İşi bir yere vurduğum yok adam gibi anlattım olanları, senin mantıklı bir cevabın yoksa alıntılamayabilirsin. Terim'in yaptığına söylenecek çok daha ağır şeyler var ama yumuşatıyorum bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt