Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=pdK7fcSKh_E[/media]

eXD896.jpg

senin karizmanı çekemeyenler çatlasın İMPARATOR ... EFSANELER ÖLMEZZZ.

demirörene teşekkür etti ,aynı masaya oturdu hesap sormadı eleştirilerin odağındaki cümleler ve bunun karşışında 6 lig şampiyonluğu 1 uefa kupası kazandıran bir hoca,sırf bu başarıların hatrına insan eleştiricekse bile hakarete varan cümleler kullanmaz şaşırıyorum valla,Galatasaraya büyük hizmetleri olan her insan yerden yere vuruluyor Hakan şükürde aynı şekilde, bizim camiaya özel bir durum bu

Lig TV'de konuşmasının tekrarı var.Rezalet, ceza yediği pozisyonu anlatıyor.Söylediği bütün lafları yiyor

sevmiyorsanız mesajda atıp durmayın buraya temcit pilavı gibi 5 aydır aynı muhabbeti konuşuyorlar yeter yahu

İmparatorsun ! Bizim yegane efsanemizsin. Bizi seni sevenleri üzdün. Sana 2 sene neleri mübah görenlerle kader birliği yaptın. Yetmedi Türkiye'nin her stadında 'yeter' diye bağrılan adamın felsefesini - mentalitesini övüyorsun..

Yapma hocam etme hocam..

Bitti benim icin gerci biteli baya zaman oldu,artık konusmaya degecek birisi degil,sırf gecmiste yaptıklarının hatrına birsey demiyorum ama bundan sonra bizden uzak tüpcüye yakın olsun.

Mumkunse yanasma bi daha

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 yılda 70 milyon TL'ye yakın para alsam, Yıldırım Demirören için; ''Türk futbolunun en iyi adamı'' diye yorum yapabilirim mesela.

Fatih Terim'in yollanmasının hata, yollanırken yapılanların seviyesizce olduğunu düşündüm. Çok başarılı. Halende aynı fikirdeyim.

Yanlız bizdeyken ben hep yabancı sayısının serbest olması gerektiğini söyledim deyip. 6 ay sonra yabancı sayısı ile uğraşıyoruz. Bunu bırakalım demenin ne olduğunu söylesem hem forumdan hem tazminat davasından ceza alırım. Tek kelime YAZIK.

Verdiğin başarılar için teşekkür ederim. Bize büyük mutluluklar yaşattın ama mümkünse bundan sonra kulübün kapısından içeri girme.

gönderiliş şeklin yanlıştı hoca ama bugun yaptıgın konuşma ile ünal başkanı haklı çıkardın yazık gerçekten yazık ettin kendine ve seni sevenlere.

altına seni yazar üstüne terimi oturtabilirim aslında öyle daha hoş olurdu

Kimi yazacagini burada yazmak ne bana yakisir nede Galatasarayliligima ama sen madem terimi bukadar cok seviyorsun eminimki cok yakinindan birisini yazarsin cok sevdigin terimin kucagina oturtacak.

terbiyesiz herif

Dışardan biri gelse mesela Solomon adalarından falan . Sizin efsaneniz kim diye sorsa ve Fatih Terim deseler şahsen o bile bize güler . Kupa kazandırmakla efsane olunmaz burası Galatasaray. O olmasa da bu takım kupalar alır ama bazıları artık hocayı sevdiğinden falan da değil sırf o başta dediği lafları yememek için devam ediyor . Kupa eşittir EFSANE'yse olur ya birgün 3 çocuklu karınız sizi aldattığında da ne yapalım bana 3 çocuk verdi o yüzden sevmeye devam diye dolaşacak mısınız çok merak ediyorum. Sevin saygı duyun ama kabul edin yanlış yaptı . Sattı diyemedim artık ben söylerken utanıyorum.

Anlaşılan hep tüpçüyle çalışmayı hayal etmiş, kupayı kafasına kafasına atan adamın vizyonuna teşekkür etmesinin başka bir açıklaması yok.

Kimi yazacagini burada yazmak ne bana yakisir nede Galatasarayliligima ama sen madem terimi bukadar cok seviyorsun eminimki cok yakinindan birisini yazarsin cok sevdigin terimin kucagina oturtacak.

terbiyesiz herif

terbiyeyi senden öğrenecek değilim adam gibi cvp yazaydın adam gibi karşılık alırdın birazdan sen altta üstte terim temalı bir foto koyarım içinde kalmasın diye hadi yine iyisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt