Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.082
- 11.834
- 1.993
Affet bizi Ünal başkan gerçekten kendimden utanıyorum sana kızdığım için.Yazıklar olsun neredeyse ağlayacaktım ayrıldığın gün ama şu hallere bak hoca harbiden yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşi bir yere vurduğum yok adam gibi anlattım olanları, senin mantıklı bir cevabın yoksa alıntılamayabilirsin. Terim'in yaptığına söylenecek çok daha ağır şeyler var ama yumuşatıyorum bir şekilde.
adam gibi anlattın başta ama ahhhaha fln nedir karşıdakinin fikirlerini bilgilerle çürüt yaşının gerektirdiği şekilde,ergenler gibi cevap vermemen gerekir
benim gözümde efsanedir sokmuşum demirörene,ben Galatasaraya verdikleriyle değerlendiriyorum hocayı
Bu mantıkla Emre Belezoğlu'da efsane olsun başlarım FB'ye ben Galatasaray'a verdiklerine bakarım der geçersiniz. Birde heykellerini dikelim Florya'ya olsun bitsin.
kendin alıntı yapıyon sonra alıntılama diyosunD,modluğu bırakınca herkes gösteriyor gerçek yüzünü birde her şeyi en iyi ben bilirim tavırları,ben eleştirilecek birşey görmüyorum bu konuda yoksa terimi eleştirdiğimi bilen biliyor, yabancı oyuncu vizyonu,transferlerdeki skandal yanlışları gibi birçok konuda eleştirdim
Bir daha yazdığım mesajları moderatörlüğü bırakmamla ilişkilendirirsen küfür etmek zorunda kalacağım.
yüz yüze görüşelim bir çay kahve ismarlayım sana öyle de ne diyeceksen saçma sapan maç muhabbetine atarlanma