Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Affet bizi Ünal başkan gerçekten kendimden utanıyorum sana kızdığım için.Yazıklar olsun neredeyse ağlayacaktım ayrıldığın gün ama şu hallere bak hoca harbiden yazıklar olsun.

Ya bak her şeyi geçtim (geçilebilecek gibi değil ama), basın toplantısında benim görevim Mayıs'a kadar diyip 1 hafta sonra 5+2 yıllık sözleşme imzalıyor kimse sen ne yapıyorsun hoca demiyor ya şu bile mantıklı bir insanı çileden çıkarmaya yeter.

Adam her gün küfür ettiğiniz, bir işe yaramaz dediğiniz, FB'yı şike konusunda akladığını düşündüğünüz TFF'ye vizyonundan dolayı teşekkür ediyor sizde avukatlık yapıyorsunuz. Bırakın allah aşkına ya. Galatasaray menfaatleri > HERŞEY.

İşi bir yere vurduğum yok adam gibi anlattım olanları, senin mantıklı bir cevabın yoksa alıntılamayabilirsin. Terim'in yaptığına söylenecek çok daha ağır şeyler var ama yumuşatıyorum bir şekilde.

adam gibi anlattın başta ama ahhhaha fln nedir karşıdakinin fikirlerini bilgilerle çürüt yaşının gerektirdiği şekilde,ergenler gibi cevap vermemen gerekir, benim gözümde efsanedir sokmuşum demirörene,ben Galatasaraya verdikleriyle değerlendiriyorum hocayı

Aziz Üstel gibi sevdiğim biri Ömer Çavuşoğlu ile çıkıp program yapıp neredeyse lafı bu tff den memnunuz fb şike yapmadıya getirdiği için nefret ediyorum. Umurum da değil arkadaş bunlarla işbirlik eden, bunlara yardımcı olan bunları öven herkesi sevmiyorum nefret ediyorum bu kadar basit. Hele bu adam bir de bizim yıllarca Imparator dediğimiz adamsa. Geçeceksin bahaneleri. Ne işi var orada. Yazık yazık

adam gibi anlattın başta ama ahhhaha fln nedir karşıdakinin fikirlerini bilgilerle çürüt yaşının gerektirdiği şekilde,ergenler gibi cevap vermemen gerekir

Cevap verilecek değil gülünecek bir şey yazmışsın.

benim gözümde efsanedir sokmuşum demirörene,ben Galatasaraya verdikleriyle değerlendiriyorum hocayı

Bu cümlenin üzerine daha seninle Fatih Terim'i tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, şu an yaptıkları Galatasaray'a geçmişte verdiği hiçbir şeyi değiştirmeyeceğinden, imkansız bir örnek vereyim FB başkanı olsa mesela GS'ye kazandırdığı olumlu şeyler değişmeyeceğinden, senin de hoca hakkındaki fikrin değişmeyecek demektir.

Bir daha mesajımı alıntılamazsan sevinirim, teşekkürler.

Bu mantıkla Emre Belezoğlu'da efsane olsun başlarım FB'ye ben Galatasaray'a verdiklerine bakarım der geçersiniz. Birde heykellerini dikelim Florya'ya olsun bitsin.

kendin alıntı yapıyon sonra alıntılama diyosun:DD,modluğu bırakınca herkes gösteriyor gerçek yüzünü birde her şeyi en iyi ben bilirim tavırları,ben eleştirilecek birşey görmüyorum bu konuda yoksa terimi eleştirdiğimi bilen biliyor, yabancı oyuncu vizyonu,transferlerdeki skandal yanlışları gibi birçok konuda eleştirdim

Bu mantıkla Emre Belezoğlu'da efsane olsun başlarım FB'ye ben Galatasaray'a verdiklerine bakarım der geçersiniz. Birde heykellerini dikelim Florya'ya olsun bitsin.

yakışmıyor umutsu benim bu konuda ne düşündüğümü bilmemiş gibi konuşuyorsun hadi o arkadaş bilmiyor büyük ihtimalde ilk kez denk geldi bana garip tepkiler veriyor çünkü

kendin alıntı yapıyon sonra alıntılama diyosun:DD,modluğu bırakınca herkes gösteriyor gerçek yüzünü birde her şeyi en iyi ben bilirim tavırları,ben eleştirilecek birşey görmüyorum bu konuda yoksa terimi eleştirdiğimi bilen biliyor, yabancı oyuncu vizyonu,transferlerdeki skandal yanlışları gibi birçok konuda eleştirdim

Bir daha yazdığım mesajları moderatörlüğü bırakmamla ilişkilendirirsen küfür etmek zorunda kalacağım.

yüz yüze görüşelim bir çay kahve ismarlayım sana öyle de ne diyeceksen saçma sapan maç muhabbetine atarlanma

Maç muhabbetine atarlandığım yok, yüz yüze görüşecek bir durum da yok, yalnızca yazdığım mesajları alakasız şeylerle bağdaştırmazsan sevineceğimi söylüyorum.

Federasyona vizyonundan dolayı teşekkür etmiş :D Bu yaptıklarının savunulacak tarafı yok, artık bu kulüpten uzak dursun.Ünal Aysal'ın ne kadar doğru bir karar verdiği ortada.

Fatih Terim galatasarayın gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörüdür. Ama Galatasarayı kişisel menfaatleri uğruna satmıştır. Allah bundan sonra fatih terimi galatasayımızdan uzak tutsun.

bu konu keşke tamamen ortadan kaldırılsa, seven sevmeye devam etsin, sevmeyen bir kesim zaten sürekli hakaret ediyor, saygı yok en başta, en iyisi kilitlensin bu konu benim görüşüm,milleti birbirine düşürmekten, kalp kırmaktan başka bir işe yaramıyor artık..

Sana soyunma odasının tualetinde kupa vermeyi düşünebilecek kapasiteye sahip adama vizyon sahibi diyosun ya umarım artık seni delicesine savunan şakşakçılar da anlayabilmiştir durumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt