Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Şu mt olayı hiç yaşanmasaydı da sen efsanemiz olarak kalsaydın . Bizi sevenleri üzdün baba ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dışardan biri gelse mesela Solomon adalarından falan . Sizin efsaneniz kim diye sorsa ve Fatih Terim deseler şahsen o bile bize güler . Kupa kazandırmakla efsane olunmaz burası Galatasaray. O olmasa da bu takım kupalar alır ama bazıları artık hocayı sevdiğinden falan da değil sırf o başta dediği lafları yememek için devam ediyor . Kupa eşittir EFSANE'yse olur ya birgün 3 çocuklu karınız sizi aldattığında da ne yapalım bana 3 çocuk verdi o yüzden sevmeye devam diye dolaşacak mısınız çok merak ediyorum. Sevin saygı duyun ama kabul edin yanlış yaptı . Sattı diyemedim artık ben söylerken utanıyorum.
yanlış yapmaya zorlandı bu iş mayısta bitecekti 4 maç yönettikten kovuldu ve sözleşme uzattı ayrıca başarı, kupa =efsane değilse messide barcada efsane olamaz bu mantığa göre,neye göre değerlendiricez efsane kavramını,mesela 2000 yılında fenerden aldığı 10 milyon dolarlık teklifi ben bu kulübe yıllarımı verdim diyerek reddetmesi efsane olması yeterlimi,bizzat şadan kalkavanın açıklamasıdır yazdığım
Tam kizinin babasi oldu
SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmparator olmuş artık Parator ve Tüparator.
Bir sonraki konuşmasında da fb şike yapmamıştır ve 2010-2011 sezonun şampiyonudur der tüpçü ve paraları sağolsun.
parator için eurolar Galatasaray'dan daha değerliymiş
defedin şu fb lileri şurdan konuyu boş yere provake ediyorlar
İstifa ederim, çekilirim köşemde otururum yine de o laflarımı yemem . Yiyeceğim tek şey o güne kadar kuruşuna kadar helal olan Galatasaray'dan kazandığı milyon dolarlar olmalıydı. Bu kulüpte kimse BAŞKAN'a gider yapamaz . Dingo'nun yeri değil burası.
Karakter benim için herşeyin üstündedir .14 yıl şampiyonluk görmediğimiz dönemlerdeki oyuncularımız utanç vesikası gibi bir sonuç çıkar ki bu görüş bana ters.
10 değil de 15 verse gidecekmiş demek ki .
Cok sey yazilir ama bosver eger o laflardan sonra hala savunmami bekleme yapamam
SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaraya karşı ne gibi bir hainliği ,ne gibi bir karaktersizliği olmuş bu adamın ayrıca bu adam bu kadar şeref yoksunu biriyse niye tüm futbol camiası tarafından takdir ediliyor ve seviliyor,Galatasarayın başkanına kimse gider yapamaz doğru başkanlık makamıdır sonuçta,peki federasyon başkanına gider yapmasını nasıl bekliyorsunuz orası başkanlık makamı olmuyormu,paragöz diyenlere kapaktır fenerin teklifini kabul etmemesi onun için yazdım,eleştiriler olsun da mantıklı olursa iyi olur sana değil bu lafım bu arada genele
Kardeş federasyon başkanına gider yapamaz demişsin de o değilmiydi mersin maçı sonrası bir küfür etmediği kalan ?
bu adam ağır şizofren. hayatta sevdiği iki şey var muhtemeen. bir kendisi iki para. Galatasarayı umursamadığı ortada.
Galatasaraya karşı ne gibi bir hainliği ,ne gibi bir karaktersizliği olmuş bu adamın ayrıca bu adam bu kadar şeref yoksunu biriyse niye tüm futbol camiası tarafından takdir ediliyor ve seviliyor,Galatasarayın başkanına kimse gider yapamaz doğru başkanlık makamıdır sonuçta,peki federasyon başkanına gider yapmasını nasıl bekliyorsunuz orası başkanlık makamı olmuyormu,paragöz diyenlere kapaktır fenerin teklifini kabul etmemesi onun için yazdım,eleştiriler olsun da mantıklı olursa iyi olur sana değil bu lafım bu arada genele
Kardeş federasyon başkanına gider yapamaz demişsin de o değilmiydi mersin maçı sonrası bir küfür etmediği kalan ?