Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani öyle oldugunu tam olarak bilmiyorsun - kanit yok?

Kanıtım yok ama Hamza Hamzaoğlu'nu Akhisar'dan ayrıltıran bir adamın Vedat İnceefe'yi u19'a getirmesi muhtemel geliyor bana.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile son kez görüştüklerini belirterek, “Hocamız bana Akhisar Belediyespor ya da Milli Takımı seçmemi istedi. Bende bu zor seçimde Milli Takımı seçtim ve yeni sezonda hiçbir takım ile anlaşmadan milli takımda devam etmek istiyorum” dedi.

Hani karışmayayım diyorum ama Fatih Terim'i savunmak ne kadar hakkınızsa, bunu yaparken karşı taraf Aysal'la ilgili tek söz söylememesine rağmen Aysal da böyle yaptı savunması yapmanız o kadar komik.

Bir kişiyi savunurken onun antisi olarak bir bireyi kabul edip ona saldırarak sadece elinizdeki kişiye acziyet getirirsiniz. Üstteki mesajların bir tanesinde bile Aysal'ı öven bir cümle olmamasına rağmen, "ama Aysal'da böyle yaptı" demek son derece kel alaka ve içeriksiz. Adam belki hem ona hem ona kızıyor, belki öbürünü hiç sevmiyor. Belki seviyor..Neyse..Böyle olunca sanki savunacak argüman kalmamış da kafanızdan karşıt görüşe özellik ithaf edip onun üzerinden vurmak zorunda kalıyormuşsunuz gibi oluyor.

Fatih Terim büyük hocadır, savunulacak 50 tane noktası vardır. Bari oralardan alın da güzel bir tartışma dönsün.

Gönderiliş şekline bozunlar var ama ben nasıl gönderilmesi gerektiğini merak ediyorum. Sözleşmeyle bağlı olduğu klübünden habersiz tüpçüyle pazarlık yapan ve gizlice anlaşan birine daha ne yapılacaktı. Kırmızı halı falan mı bekliyordunuz ?

Ne varmis kardesim ? Vedat Inceefe 7 sene formamizi giymis, efsane kadronun oyuncusu... Baba gibi gördükleri hocasina yapilanlar sonrasinda gidip Ünal Aysal´a hakaret etmis... Benim bu formaya terk akitmis bir futbolcum, bir yöneticiden 10 kat degerlirdir.

Bu vedat´in Ünal Aysal ile arasinda birsey... Tabiki hakaret etmek dogru degil, ama Ünal Aysal´da Galatasaray degil...

yalana gerek yok, Vedat ancak kovulunca agzini acti, o cok sevdigi babasi gibi hoca kovulunca degil =)

yani Paratör de gibi is parada basliyor ve bitiyor

yalana gerek yok, Vedat ancak kovulunca agzini acti, o cok sevdigi babasi gibi hoca kovulunca degil =)

yani Paratör de gibi is parada basliyor ve bitiyor

Benimbildigim Vedat daha takimin basindayken o sözleri söyledi, sonra kovuldu yada istifa etti... NE OLMUS ise aralarinda olmus, bu Galatasaray´i baglamaz...

Fatih hoca hatalar yapti, bu dogru, ama sirf o hatalari yapti diye bu kulüpte yaptigi hizmet ve elde ettigi başariyi unutup onun en büyük düşmani olmak bence nankörlüge kaçiyor.

Sonuçta o gitti, başka birisi geldi. Profesyonel futbol bu. Shit happens.

Ne varmis kardesim ? Vedat Inceefe 7 sene formamizi giymis, efsane kadronun oyuncusu... Baba gibi gördükleri hocasina yapilanlar sonrasinda gidip Ünal Aysal´a hakaret etmis... Benim bu formaya ter akitmis bir futbolcum, bir yöneticiden 10 kat degerlirdir.

Bu vedat´in Ünal Aysal ile arasinda birsey... Tabiki hakaret etmek dogru degil, ama Ünal Aysal´da Galatasaray degil...

Tamam , sen haklısın ,

bu yazdığının üzerine bana yazmak düşmez ,

sizin mide genişliğinize sahip değilim çünkü .

Benimbildigim Vedat daha takimin basindayken o sözleri söyledi, sonra kovuldu yada istifa etti... NE OLMUS ise aralarinda olmus, bu Galatasaray´i baglamaz...

tabiki baglar, biz okadar insanlara para veriyoruz hele o eski "altin dönemin oyunculara" ve onlar da hic ekstra is yapmayip islerine son verilince anti Galatasaray li oluyorlar, bi bakin Hasan Sas gibi insanfsiz adama, tek isi Galatasaraya giydirmek. Sözde Galatasarayli dir, Tugay da kovuldu ama hic agzini acmadi

BoezmOBIQAABAoK.jpg:large

Vedat İnceefe'nin milli takımda u19'un başına geçtiğini yeni öğrendim.Sanırım Ünal Aysal'a sallamasının mükafatı olarak Fatih Terim tarafından göreve getirilmiş.Her gün daha çok nefret ediyorum Fatih Terim'den.

ohoo ahbap cavus ilişkisi bitirilmeden bu ülkeden yol olmaz

terim kovulmadı para ve siyaset'in yönlendirmesiyle anlaşarak kaçtı. görevde kalmasının tek güvencesi demirören olduğunu bilerek hareket ediyor.

Hani karışmayayım diyorum ama Fatih Terim'i savunmak ne kadar hakkınızsa, bunu yaparken karşı taraf Aysal'la ilgili tek söz söylememesine rağmen Aysal da böyle yaptı savunması yapmanız o kadar komik.

Bir kişiyi savunurken onun antisi olarak bir bireyi kabul edip ona saldırarak sadece elinizdeki kişiye acziyet getirirsiniz. Üstteki mesajların bir tanesinde bile Aysal'ı öven bir cümle olmamasına rağmen, "ama Aysal'da böyle yaptı" demek son derece kel alaka ve içeriksiz. Adam belki hem ona hem ona kızıyor, belki öbürünü hiç sevmiyor. Belki seviyor..Neyse..Böyle olunca sanki savunacak argüman kalmamış da kafanızdan karşıt görüşe özellik ithaf edip onun üzerinden vurmak zorunda kalıyormuşsunuz gibi oluyor.

Fatih Terim büyük hocadır, savunulacak 50 tane noktası vardır. Bari oralardan alın da güzel bir tartışma dönsün.

Fatih Terim daha nasil savunulsun kardesim ? Burda 1 sayfa yazi yazsan, ertesi gün ayni insanlar yine ayni kafa ile dönüyorlar. Sonucta gidiyorsun, ayni dil ile karsilik vermeye basliyorsun... Türk Futbolu gibi baskanlara bukadar fetish olan baska bir Avrupa Ülkesi daha görmedim, ve o yüzden devamli cikarci insanlar, ön planda olmak icin baskanlik makamina geliyor, yada yönetici oluyor. Fatih Terim sallayan cogu insanin burada Ünal Aysal´a karsi sempati duymasi da bir gercektir...

1. Ben Fatih Hoca ile anlasirim, köprüye ihtiyacim yok diyip Albayrak ve Ali Dürüst´ü gönderen Ünal Aysal.

1. Milli takim ile calismasini bizzat kabul eden Ünal Aysal...

2. Kritik bir Besiktas galibiyetinden sonra Fatih Terim telefonlarina cikmadi diye sözlesmesini fesh edip takimi kaosa sokan Ünal Aysal...

Ama takimi satan Fatih Terim, tek suclu Fatih Terim ?

Mancini´den memnun olmadiklari belli... Niye gönderemiyorlar ? Memnun oldugun adamdan, devamli "Hoca gitmek isterse tutmayiz" demezsin. Hadi gönderseler ya Mancini´yi ? Daha önce Sampiyon olmus, üzerine 40 Milyon avro bonservis harcanan takimi sampiyon yapamayip, stadi dahi olmayan Besiktas ile kafa kafaya yarisan Mancini´yi neden bukadar kolay gönderemiyorlar?

Cünkü herkez sözlesmesine tazminat koydurmayacak kadar vefali degil. Hele Hele Mancini gibi tazminat avcisi getiriyorsan. Gönderemezsin tabi, adam 7-8 Milyon tazminatini almadan surdan suraya gitmez...

Galatasaray´da sözlesmesine tazminat yazdirmayacak kadar vefali davranan Terim ihanet mi etmis, ihanet mi görmüs aceba ?

Tek suçlu Fatih Terim diye bir yorum okusam hak verirdim ama öyle birşey görmedim. O yüzden mesajları okuyunca öyle olmasa bile savunulacak başka dal kalmadı, bir anti yaratıp ona saldıralım çaresizliği var gibi görünüyor.

Fatih Terim'e yanlış yapılmasının, Fatih Terim'e yanlış yapma hakkı verdiği düşüncesi temelde iken fazla sağlıklı bir tartışma dönemez.

Tamam , sen haklısın ,

bu yazdığının üzerine bana yazmak düşmez ,

sizin mide genişliğinize sahip değilim çünkü .

Benim migdem niye genis olsun ? Bana mi hakeret etti ? Taraftara mi hakaret etti ? Ünal Aysal´a sahsi olarak hakaret, ve o konu Ünal Aysal ile arasindadir. Kulübe 60 küsür yasinda üye olan bir insan Galatasaray degildir..

Bir Hoca Baskandan kendisini büyük görüyorsa, Eleman lafina darilip ergen kiz gibi triplere giriyorsa, ve o Baskan yinede gönlünü almak icin Drogba ile Sneijderi alip ve o hala Kaka alinmadigi icin Medya nin önünde ates püskürüyorsa, kovulmayi degil, daha fazlasini hak etti

Tek suçlu Fatih Terim diye bir yorum okusam hak verirdim ama öyle birşey görmedim. O yüzden mesajları okuyunca öyle olmasa bile savunulacak başka dal kalmadı, bir anti yaratıp ona saldıralım çaresizliği var gibi görünüyor.

Fatih Terim'e yanlış yapılmasının, Fatih Terim'e yanlış yapma hakkı verdiği düşüncesi temelde iken fazla sağlıklı bir tartışma dönemez.

Sadece bu konusmalara bagli degil, bu konu hakkinda genel bir görüsdür yukarida belirttigim. Bu takimin bu hale düsecegini bildigimiz halde, ben hic bir zaman Ünal Aysal´a karsi hakaret edildigini görmedim. Bazi insanlar buraya eglence icin girip devamli Fatih Terim gibi bir Galatasaray efsanesine hakeret ediyorlar... Bu dogal olarak bir savunma mekanizmasi doguruyor.

Ben burda yoksa Ünal Aysal ile alakasi olmayan cok yazi yazdim... Ama insanlara bazi seyleri yaklastirmak icin, bir antiyi göz önüne sermen gerekiyor bazen.

tabiki baglar, biz okadar insanlara para veriyoruz hele o eski "altin dönemin oyunculara" ve onlar da hic ekstra is yapmayip islerine son verilince anti Galatasaray li oluyorlar, bi bakin Hasan Sas gibi insanfsiz adama, tek isi Galatasaraya giydirmek. Sözde Galatasarayli dir, Tugay da kovuldu ama hic agzini acmadi

Tugay zaten nezaman agzini acti ki ? Bizim o efsane kadrodaki oyuncularin cogu karaketleri adamlardi, o yüzden Ridvan´lar gibi yavsakca yorumculuk yapmazlar. Sevdigi takimi, en agir elestirirler. Hele Rijkaard döneminde okadar elestiri oldu Hakan´dan, kücük Hakan´dan, Hasan´dan bende ozamanlar kiziyordum. Ama bir döndüm baktim adamlar hakli cikti... Megerse sadece kin nefret degilmis...

Okadar efsanemiz var ve nerdeye hepsi ile sorunluyuz. Hep suclu sporcularimiz mi aceba, yada sporcu ruhunu bilmeyen kravatlilarimiz mi ?

Bir Hoca Baskandan kendisini büyük görüyorsa, Eleman lafina darilip ergen kiz gibi triplere giriyorsa, ve o Baskan yinede gönlünü almak icin Drogba ile Sneijderi alip ve o hala Kaka alinmadigi icin Medya nin önünde ates püskürüyorsa, kovulmayi degil, daha fazlasini hak etti

Kravatlilarin cikip böyle bülbül gibi her mikrofon uzatildiginda konusmasi zaten Türk Futbol´unu batiran en büyük unsur. Gönül futbolcu ile degil, basari ile alinir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt