Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay zaten nezaman agzini acti ki ? Bizim o efsane kadrodaki oyuncularin cogu karaketleri adamlardi, o yüzden Ridvan´lar gibi yavsakca yorumculuk yapmazlar. Sevdigi takimi, en agir elestirirler. Hele Rijkaard döneminde okadar elestiri oldu Hakan´dan, kücük Hakan´dan, Hasan´dan bende ozamanlar kiziyordum. Ama bir döndüm baktim adamlar hakli cikti... Megerse sadece kin nefret degilmis...

Okadar efsanemiz var ve nerdeye hepsi ile sorunluyuz. Hep suclu sporcularimiz mi aceba, yada sporcu ruhunu bilmeyen kravatlilarimiz mi ?

Hayir tek yaptiklari giydirmek, daha ilk hafta destek yerine laf atma yarisina girdiler. Hasan hala Adnan Polata kizgin di yüz kilo luk adam hala niye oynamadi diye. Hakan sükür de 45 yasina kadar oynamak istiyordu. Ergün niye laf atmiyor ?

Fenerliler Aziz den destek alip kendileri de herseye destek oluyorlar, okadar yalaka olmalarini istemiyorum, ama kendi kuyruk acilarini yorumlarina ilave etmesin ler bi kerede de.

Terim efendi de susstu zamani gelince konusacakti, fener derbisi öncesi bulu o zamani, tabiki o da sansiz zamanlamaydi demi ?

Ee sormazlar mi Terim efendi sen TFF icin de konusacatikn, onu nezaman söylicen ?

Hayir tek yaptiklari giydirmek, daha ilk hafta destek yerine laf atma yarisina girdiler. Hasan hala Adnan Polata kizgin di yüz kilo luk adam hala niye oynamadi diye. Hakan sükür de 45 yasina kadar oynamak istiyordu. Ergün niye laf atmiyor ?

Fenerliler Aziz den destek alip kendileri de herseye destek oluyorlar, okadar yalaka olmalarini istemiyorum, ama kendi kuyruk acilarini yorumlarina ilave etmesin ler bi kerede de.

Terim efendi de susstu zamani gelince konusacakti, fener derbisi öncesi bulu o zamani, tabiki o da sansiz zamanlamaydi demi ?

Ee sormazlar mi Terim efendi sen TFF icin de konusacatikn, onu nezaman söylicen ?

Bana göre yaptiklari yorumlar abartiliyor, ve ön yargili olundugu icin fazla batiyor. Hasan Sas´i izledim Beyaz Tv´de art niyetli hic birsey duymadim kendisinden. Transferleri begenmemisti mesela, burada bazilari dalga geciyordu Hasan ile. Ne oldu ? sonucta 18 Milyon avro üzerimize patlamadi mi ? Bana göre biz millet olarak gercekleri duymak istemiyoruz...

Konusmadi, ve sonunda patlayip 8-9 mac ceza yedi... niye konusmadigi belli oldu tabi...

yok tabi canim Kaka gelse takla atardi, ama biz de o sene sampion olmazdik.

Biz Sneijder veya Drogba yokken, sadece Necati´yi transfer ederek de sampiyon olduk... Kaka´yi zaten isteyip alamadik... Kaka müthis bir oyuncu, herzaman Galatasaray´da görmek isterdim... Kalite anlaminda zaten tartisilmaz... Seria´A´da Banko oynayan adam, Türkiye liginin altini üstüne getirirdi. Merak etme onu sen.

Bana göre yaptiklari yorumlar abartiliyor, ve ön yargili olundugu icin fazla batiyor. Hasan Sas´i izledim Beyaz Tv´de art niyetli hic birsey duymadim kendisinden. Transferleri begenmemisti mesela, burada bazilari dalga geciyordu Hasan ile. Ne oldu ? sonucta 18 Milyon avro üzerimize patlamadi mi ? Bana göre biz millet olarak gercekleri duymak istemiyoruz...

Konusmadi, ve sonunda patlayip 8-9 mac ceza yedi... niye konusmadigi belli oldu tabi...

Hasan begenmiyorud evet ama Amrabatlari cok mu begendik sanki ? Amrabat gibi kazigi gördük ya... Tabata ya güllerdik... Sonrada biz maksimum 5 milyon verin demisti, Ünal Aysal da salak 8 milyona cikiyor demi ? Biz de yedik...

Dedigim gibi elestirmek kolay, ama kendi islerine bakilinca hic te pek ii gözüküyor.

Terim in konusmasina gelince, ondan sonra konusmak istedi, neden konusmadi ?

Drogba gibi adam bile sakatlandi, müzmin sakat Kaka her hafta bi oynar bi oynamazdi...

Biz Sneijder veya Drogba yokken, sadece Necati´yi transfer ederek de sampiyon olduk... Kaka´yi zaten isteyip alamadik... Kaka müthis bir oyuncu, herzaman Galatasaray´da görmek isterdim... Kalite anlaminda zaten tartisilmaz... Seria´A´da Banko oynayan adam, Türkiye liginin altini üstüne getirirdi. Merak etme onu sen.

Bursa'da şampiyon oldu öyle düşünecek olursak, ayrıca o bahsettiğin sene playoff maçlarını da katarsak, derbilerde başarı oranımız bu sene'den kötü ve eğer ki playoff olmasaydı ve Necatilerin olduğu sezon da ki puan ile bitirseydik sezonu, bu sene şampiyon olamazdık, her sezonu kendi içinde değerlendirmek lazım yaptığım karşılaştırmanın doğru olmadığının farkındayım lakin sneijder veya drogba yokken'de şampiyon olduk denirse ozaman bu karşılaştırmayı yapmam da normal olur.

Bi sus be

tAp@tALk xD

devre arası herkes ooo gençleşiyoruz, mancini geleceğin takımını kuruyor diyordu.maç içinden kesitler alıp ben böyle pas oyunu görmedim diyenler filan da vardı hatta.

hayro, salih gibilere amrabat kadar para aktı, kaç maç oynadılar acaba.onlardan bahsetmezler.

Milli takimi yeniden saha kaldirdi Hoca... Ölü ve bitik bildigimiz Milli Takim birden bire yeniden heyecan vermeye basladi...

Fatih Terim buraya kadar yaptigi 10´da 9 yapti. 10 Mac dokuz galbiyet... Keske bizimde Fatih Terim gibi bir hocamiz olsaydi. :(

Milli takimi yeniden saha kaldirdi Hoca... Ölü ve bitik bildigimiz Milli Takim birden bire yeniden heyecan vermeye basladi...

Fatih Terim buraya kadar yaptigi 10´da 9 yapti. 10 Mac dokuz galbiyet... Keske bizimde Fatih Terim gibi bir hocamiz olsaydi. :(

Andorra maçını İrlanda maçını almak kolay. Sıkıysa Hollandayı yenseydi.

Milli takim'i geri saglam yapmak için çabalan Terim'i tesekkür etmek lazim.

Keske Galatasaray taraftarla iyi bir sekilde ayrilsaydi

Yenmemiz gereken takimlar tüm takimlardi, sadece Hollanda degil.

Ilk basta Romanya (0-1) yenildik, eger o maçi yenseydik simdik 2nci olurduk

Ft galibiyet oranını artırsın diye değil gruptan çıkılsın diye getirildi. Gruptan lider çıkmayı haftalar öncesinden garantileyen bir takıma karşı inanılmaz kötü oynattı.

Ft galibiyet oranını artırsın diye değil gruptan çıkılsın diye getirildi. Gruptan lider çıkmayı haftalar öncesinden garantileyen bir takıma karşı inanılmaz kötü oynattı.

Ne zaman TD olmustu? Kaç maç kalmisti?

Adam imkansizligi yapamaz, sihirbaz degil.

Onu ilk basta TD yapsaydin hakli olabilirdin ama Avci'nin yaptigi kaos kadrosunu temizlemek hele hele 3-4 hafta da Mourinho bile yapamaz.

Biraz gerçekçi olmak lazim.

Ne zaman TD olmustu? Kaç maç kalmisti?

Adam imkansizligi yapamaz, sihirbaz degil.

Onu ilk basta TD yapsaydin hakli olabilirdin ama Avci'nin yaptigi kaos kadrosunu temizlemek hele hele 3-4 hafta da Mourinho bile yapamaz.

Biraz gerçekçi olmak lazim.

Yahu adam son maça kadar galibiyet almış ama rakip Hollanda olunca mı alışamadı oluyor ? Hollanda zaten son maçtı yenseydik çıkacaktık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt