Berkcan Yildirim
10 Numara!
- 28 Kasım 2008
- 11.788
- 0
- 1.531
Tugay zaten nezaman agzini acti ki ? Bizim o efsane kadrodaki oyuncularin cogu karaketleri adamlardi, o yüzden Ridvan´lar gibi yavsakca yorumculuk yapmazlar. Sevdigi takimi, en agir elestirirler. Hele Rijkaard döneminde okadar elestiri oldu Hakan´dan, kücük Hakan´dan, Hasan´dan bende ozamanlar kiziyordum. Ama bir döndüm baktim adamlar hakli cikti... Megerse sadece kin nefret degilmis...
Okadar efsanemiz var ve nerdeye hepsi ile sorunluyuz. Hep suclu sporcularimiz mi aceba, yada sporcu ruhunu bilmeyen kravatlilarimiz mi ?
Hayir tek yaptiklari giydirmek, daha ilk hafta destek yerine laf atma yarisina girdiler. Hasan hala Adnan Polata kizgin di yüz kilo luk adam hala niye oynamadi diye. Hakan sükür de 45 yasina kadar oynamak istiyordu. Ergün niye laf atmiyor ?
Fenerliler Aziz den destek alip kendileri de herseye destek oluyorlar, okadar yalaka olmalarini istemiyorum, ama kendi kuyruk acilarini yorumlarina ilave etmesin ler bi kerede de.
Terim efendi de susstu zamani gelince konusacakti, fener derbisi öncesi bulu o zamani, tabiki o da sansiz zamanlamaydi demi ?
Ee sormazlar mi Terim efendi sen TFF icin de konusacatikn, onu nezaman söylicen ?