Hani karışmayayım diyorum ama Fatih Terim'i savunmak ne kadar hakkınızsa, bunu yaparken karşı taraf Aysal'la ilgili tek söz söylememesine rağmen Aysal da böyle yaptı savunması yapmanız o kadar komik.
Bir kişiyi savunurken onun antisi olarak bir bireyi kabul edip ona saldırarak sadece elinizdeki kişiye acziyet getirirsiniz. Üstteki mesajların bir tanesinde bile Aysal'ı öven bir cümle olmamasına rağmen, "ama Aysal'da böyle yaptı" demek son derece kel alaka ve içeriksiz. Adam belki hem ona hem ona kızıyor, belki öbürünü hiç sevmiyor. Belki seviyor..Neyse..Böyle olunca sanki savunacak argüman kalmamış da kafanızdan karşıt görüşe özellik ithaf edip onun üzerinden vurmak zorunda kalıyormuşsunuz gibi oluyor.
Fatih Terim büyük hocadır, savunulacak 50 tane noktası vardır. Bari oralardan alın da güzel bir tartışma dönsün.
Fatih Terim daha nasil savunulsun kardesim ? Burda 1 sayfa yazi yazsan, ertesi gün ayni insanlar yine ayni kafa ile dönüyorlar. Sonucta gidiyorsun, ayni dil ile karsilik vermeye basliyorsun... Türk Futbolu gibi baskanlara bukadar fetish olan baska bir Avrupa Ülkesi daha görmedim, ve o yüzden devamli cikarci insanlar, ön planda olmak icin baskanlik makamina geliyor, yada yönetici oluyor. Fatih Terim sallayan cogu insanin burada Ünal Aysal´a karsi sempati duymasi da bir gercektir...
1. Ben Fatih Hoca ile anlasirim, köprüye ihtiyacim yok diyip Albayrak ve Ali Dürüst´ü gönderen Ünal Aysal.
1. Milli takim ile calismasini bizzat kabul eden Ünal Aysal...
2. Kritik bir Besiktas galibiyetinden sonra Fatih Terim
telefonlarina cikmadi diye sözlesmesini fesh edip takimi kaosa sokan Ünal Aysal...
Ama takimi satan Fatih Terim, tek suclu Fatih Terim ?
Mancini´den memnun olmadiklari belli... Niye gönderemiyorlar ? Memnun oldugun adamdan, devamli "Hoca gitmek isterse tutmayiz" demezsin. Hadi gönderseler ya Mancini´yi ? Daha önce Sampiyon olmus, üzerine 40 Milyon avro bonservis harcanan takimi sampiyon yapamayip, stadi dahi olmayan Besiktas ile kafa kafaya yarisan Mancini´yi neden bukadar kolay gönderemiyorlar?
Cünkü herkez sözlesmesine tazminat koydurmayacak kadar vefali degil. Hele Hele Mancini gibi tazminat avcisi getiriyorsan. Gönderemezsin tabi, adam 7-8 Milyon tazminatini almadan surdan suraya gitmez...
Galatasaray´da sözlesmesine tazminat yazdirmayacak kadar vefali davranan Terim ihanet mi etmis, ihanet mi görmüs aceba ?