Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
O zamana kadar diyebileceğim tek şey sağduyulu ve azınlık'ta olmak bu ülkede çok zor şeylermiş olabilir.
azınlığı çoğunluğu aynı abi
herkes saygısız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamana kadar diyebileceğim tek şey sağduyulu ve azınlık'ta olmak bu ülkede çok zor şeylermiş olabilir.
azınlığı çoğunluğu aynı abi
herkes saygısız
ben 3 günde kimseye istifa demem. geldigi dönemde iyi durumda degildin. fenerin ceza aldigini duydu geldi. sezon sonuna dogru. herşeyi anlatacam dedi sustu. iyi günündemi geliyor bu herif başimiza.
Ülkem insanı
Ön Yargı- 20/20 (Bunu derken ben bile kendimi ön yargılı hissettim aslında)
Empati - 5/20
Duygusallık 20/20
Mantık- 4/20
Öfke Kontrolü- 5/20
Acitasyon Becesi-20/20
Azınlık'da çoğunluk'ta aynı havuzdan çıkıyor ama azınlık olmak daha zor.
Çünkü hem sürekli kaybeden taraf olmanın ezikliği var hem de sürekli suçlanmanın baskısı.
Yukarıda ki derecelendirmem de ki mantık-duygusallık-empati ve ön yargı yüzünden bunlar işte hep.
Keşke böyle olmasa be, keşke. Neden bir İsveç, Danimarka, Norveç değiliz neden?
Ülkem insanı
Ön Yargı- 20/20 (Bunu derken ben bile kendimi ön yargılı hissettim aslında)
Empati - 5/20
Duygusallık 20/20
Mantık- 4/20
Öfke Kontrolü- 5/20
Acitasyon Becesi-20/20
Azınlık'da çoğunluk'ta aynı havuzdan çıkıyor ama azınlık olmak daha zor.
Çünkü hem sürekli kaybeden taraf olmanın ezikliği var hem de sürekli suçlanmanın baskısı.
Yukarıda ki derecelendirmem de ki mantık-duygusallık-empati ve ön yargı yüzünden bunlar işte hep.
Keşke böyle olmasa be, keşke. Neden bir İsveç, Danimarka, Norveç değiliz neden?
Stada isminin verilmesinin nedeni neymiş çözemedim. UEFA kupası ise bu sadece Galatasarayı ilgilendirir. Milli takımla aldığı Avrupa 3-4.lüğü ise Şenol Güneş çok daha başarılı.
Garip.
Stada isminin verilmesinin nedeni neymiş çözemedim. UEFA kupası ise bu sadece Galatasarayı ilgilendirir. Milli takımla aldığı Avrupa 3-4.lüğü ise Şenol Güneş çok daha başarılı.
Garip.
Her devrin adamı diye adı çıktı ya daha yapışır bunun üzerine, ölünce de kalacak üzerinde her devrin adamıydı diye.
İmparator falan da değil tabi ki, İmparator dediğin adam da biraz duruş, omurga olur. Bitiriyolar bizi diye veryansın edip savaş açan, en kritik maçlarda dahi tribünde oturma pahasına bunlara tonla laf söyleyip hesap soran adam, paraların ucunu azıcık görünce oturmadık kucak bırakmadı. Lanet olsun böyle imparatora da efsaneye de..
Bu ulkede kenan evren ve sukru saracoglu gibilerinin isimleri yasatilirken ,terimin isminin herhangi bir stada verilmesi normal olani, sacma olan digerleri
Tapatalk
İyi de, nedenini de söyleseydin bari.
Devlet nisani almasi,ulke tanitimina katki bulunmasi,spor adami olmasi,ayrica hirsizlarin katillerin din dusmanlarinin isimlerinin yasatilmasi elestirmesi lazim ilk olarak
Tapatalk
Devlet nisani almasi,ulke tanitimina katki bulunmasi,spor adami olmasi,ayrica hirsizlarin katillerin din dusmanlarinin isimlerinin yasatilmasi elestirmesi lazim ilk olarak
Tapatalk
Polyannacılığı bir kenara bırakalım.Hakan Şükür'ün ismi de verilmişti bir stada.Başarılı bir spor adamı olduğu için mi yoksa Akp'ye yakın olduğu için mi?Spor adamı olduğu için verildiyse muhalif tarafa geçtiğinde neden ismi söküldü?
Fatih Terim Galatasaray'ı sattıktan sonra ödül olarak 2 stada ismi verildi, eğer yandaş olmasaydı verilmezdi kendimizi kandırmayalım.