Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi ile alakali degil surecin icindeki hayri kozakin divandaki konusmasini bir dinleyin ayrica emrenin sozlesme uzatma olayini faruk surene aktarmasi uzerine seni kim alir emre diye dalga gecmesi biliniyor sonrada intere gitti zaten,umit ozatin bile omuzlarda vedasi akillarda avrupadan guti ve raulun gorkemli vedalarinida gorduk biraz ozelestiri yapmak lazim

Tapatalk

Taraftar hatasız demiyorum olm ama kulüpte olduğu dönemle kovulduğu dönemde farklı sıfatlarla anılması normal.

Galatasaraydayken bu kadar itibar gösterilmiyordu, keza Hakan Şükür için de aynı şey geçerli. İade-i itibarı Milli Takım'ı çalıştırırken veriliyor çok yazık.

Dün akşamki mesajları şöyle bir okudum da çoğuna cevap vermek için yazarken, sildim yazdıklarımı.Yahu burası siyaset forumu mu spor forumu mu? Evet, zaman zaman siyasetle spor iç içe girebiliyor ama bırakın artık klavye üzerinden ulusa seslenmeyi.Bu tartışmaların sonu gelmiyor.Siyaset forumlarında yapın "ft yi seven herkes akp lidir" gibi saçma sapan genellemelerinizi, yeri burası değil.Son zamanlarda foruma uğrayasım gelmiyor bu tayfa yüzünden.Okumuyorum bile kim ne yazmış, bir iki mesaj yazıp çıkıyorum.Gına geldi artık.

Kendisini eskiden severdim, ortamlarda en çok savunan olurdum.

Geçen yıldan beri sevgim kalmadı, artık nefret derecesinde sevmiyorum.

Ama halen odama girildiğinde ilk önce Terim'in UEFA Kupası'nı kaldırırken bir fotoğrafı görülür.

Ve yorum yaparken de seviyeli olmak gerekiyor.

Her fırsatta Terim'i eleştirmek, gereksiz lakaplar kullanmak, insanların siyasi görüşleriyle uğraşmak bir şeye fayda etmez.

Simdi savunan Akp liler ilerde Terimin tayyibe ilk yanlisinda vatan haini ilan edeceklerdir Hakan Sukur de oldugu gibi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

rtenin telefonlarina cikmamazlik ediyor mudur acaba

Ben eleştirimi hep Fatih Terim üzerine yaptım, Terim'i savunanlar akp'li gibi genellemeler yapmamaya, Terim'e kebabçı falan dememeye özen gösterdim.Buna rağmen daha önce like için yaptığımızı şimdi de birilerinin gözüne girmek için yaptığımızı söyleyip karalamaya çalıştın.Fatih Terim'e yapılan somut bir eleştiriyi bile alıp başka yere getiriyorsunuz.Sana verdiğim ilk cevapta Fatih Terim'e veya kendisini savunanlara karşı bir saygısızlığım var mı?

Yalaka demen mi somut bir elestiri ,seviyeli tartisma ortami olursa herkesle tartisirim adamin ne saksoculugu nede kucaktan kucaga atlamasi kaldi,bu seviyesizliklere destek cikanlar, like atanlar tartsinlar bi hal ve hareketlerini

Tapatalk

Önümüzdeki Ay Volkanı çağır Milli Takıma sen yine.

Kader ortağınla başarılar .

Bv6fDe2CMAAq0L3.jpg

Fatih Akyel,Emre Belözoğlu ve Tanju Çolak'tan farkı yok benim için.

nefret ettiğim sıfatsız demirörenin aynı şekilde nefret beslediğim yalaka kankisi. Bu kulübe bir daha çaycı olarak bile giremeyeceksin dostum. sen bir hiçsin artık. bir hiç.

senin yüzünden bu halde bu takım. dahada düşür yabancı sayısını 3'e falan. hiç şaşırmam valla senden beklenen şeyler

sezon sonu buraya büyük boy resimler koyacam.şampiyonluk resimleri,prandelli resimleri.herşey senin geçen sene bu zamanlar yaptığın yanlışla başladı.huzur kaçtıysa sebep sensin.ama prandelli başaracak.

Sunu anladik ki fatih terim>bizim takima gelebilecek tum teknik direktor+ transferler. Engin emre elmander baros hucum hattiyla sampiyon yapti. O gittiginden beri agiz tadiyla mac izleyemedim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çöküşün başlangıcını hazırlayan adamdır terim.

Şimdi evde oturup gülüyordur havalara uçuyordur sevinçten

Ünal Aysal'ın aldırdığı adamlar ; Muslera , Drogba , Sneijder , Chedjou , Riera

FT'nin aldırdığı adamlar ; Amrabat , Yiğit gökoğlan , Dany , Burak , Umut , Ceyhun , Selçuk

Fark ortada ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt