Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polyannacılığı bir kenara bırakalım.Hakan Şükür'ün ismi de verilmişti bir stada.Başarılı bir spor adamı olduğu için mi yoksa Akp'ye yakın olduğu için mi?Spor adamı olduğu için verildiyse muhalif tarafa geçtiğinde neden ismi söküldü?

Fatih Terim Galatasaray'ı sattıktan sonra ödül olarak 2 stada ismi verildi, eğer yandaş olmasaydı verilmezdi kendimizi kandırmayalım.

Yanlış olan Hakan Şükür' ün adının bir stada verilmesi mi, yoksa sonradan sökülmesi mi?

Polyannacılığı bir kenara bırakalım.Hakan Şükür'ün ismi de verilmişti bir stada.Başarılı bir spor adamı olduğu için mi yoksa Akp'ye yakın olduğu için mi?Spor adamı olduğu için verildiyse muhalif tarafa geçtiğinde neden ismi söküldü?

Fatih Terim Galatasaray'ı sattıktan sonra ödül olarak 2 stada ismi verildi, eğer yandaş olmasaydı verilmezdi kendimizi kandırmayalım.

Kim satti terim 3-5 adamin gozune gireyim diye yalakaligi birakalim fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmayalim,basbakana elestiriniz varsa aysalin vizyon konusuna alalim sizleri ki samimiyetiniz belli olsun,o konuda 3 maymunu oynayanlarin burada konusmaya hakki yok genele bu lafim ,yanar doner adam olmayin terim basimizdayken efsane kovulup gittigine yalaka iyimis

Tapatalk

Hakan Şükür'ün de Fatih Terim'in de başardıkları ile stad ismi olmaları kadar normal bir şey olamaz.

Verilişinin altında yatan sebep, sonradan geri alınması da (Hakan Şükür'ün adının) maalesef ülkenin bir sorunu ve gerçeğine işaret ediyor da adını koysam ceza yerim burada.

Başardıkları ile stad ismi olmaları tabi normal ama sence başarılı spor adamları oldukları için mi verildi.O zaman Hakan Şükür'ün daha sonra başarısız olduğuna karar verip söktüler ismini

tapatalk

Yanlış olan Hakan Şükür'ün veya Fatih Terim'in adının spor adamları oldukları için değil siyasi yakınlıklarından dolayı verilmesi.

tapatalk

Eğer öyleyse Hakan Şükür' ü ya da Fatih Terim' i değil, kendilerinden olmayana yaşam hakkı tanımayan, kendilerinden olmayanı görmezden gelen zihniyeti eleştirelim. Yoksa hem Hakan Şükür hem de Fatih Terim spor adamları olarak stadlara isimlerinin verilmesini hakediyorlar.

Kim satti terim 3-5 adamin gozune gireyim diye yalakaligi birakalim fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmayalim,basbakana elestiriniz varsa aysalin vizyon konusuna alalim sizleri ki samimiyetiniz belli olsun,o konuda 3 maymunu oynayanlarin burada konusmaya hakki yok genele bu lafim ,yanar doner adam olmayin terim basimizdayken efsane kovulup gittigine yalaka iyimis

Tapatalk

Kimsenin gözüne girmeye çalışmıyorum, başkalarının fikirlerini karalamaya çalışma.Ünal Aysal'ı o toplantıya gittiği için de eleştirdim.

tapatalk

Eğer öyleyse Hakan Şükür' ü ya da Fatih Terim' i değil, kendilerinden olmayana yaşam hakkı tanımayan, kendilerinden olmayanı görmezden gelen zihniyeti eleştirelim. Yoksa hem Hakan Şükür hem de Fatih Terim spor adamları olarak stadlara isimlerinin verilmesini hakediyorlar.

O zihniyeti de eleştiriyorum o zihniyete destek verenleri yanında olanları da eleştiriyorum haklı olarak.Dediğim gibi spor adamları oldukları için verilmesi normal ama o yüzden verilmediği gayet açık

tapatalk

Valla Terim'i sevmeyen biri olarak bir stada isminin verilmesini gayet normal buluyorum. Hak ediyor da zaten tıpkı Hakan Şükür gibi. Ama "zamanlama manidar".

Tapatalk

Basimizdayken efsane olup bırakıp gittiğinde (kovulmasi tamamen kendiyle alakali) yalaka denmesi normal. Su açıdan bakalım, Emre B. bizde kalsa muhtemelen efsane olabilirdi, kariyerinin sonunda satıp Fener'e gitse yine kufrederdik. Keza televizyonlarda her fırsatta bize laf sokmaya çalışan sözde Galatasaray efsaneleri de öyle.

Bu ulkenin her konusunda her yaninda din konusunu gormekten dinden bahsetmekten biktim yeter be yeter ne dinmis be

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir futbol stadina ismi verilmeyi hak edenler kisiler arasinda bulunuyor tabiki ama üstümdeki arkadasin söyledigi gibi zamanlama manidar.

Başardıkları ile stad ismi olmaları tabi normal ama sence başarılı spor adamları oldukları için mi verildi.O zaman Hakan Şükür'ün daha sonra başarısız olduğuna karar verip söktüler ismini

tapatalk

Dediğim gibi diğer mesajımda da bu onların problemi değil.

Yakın olduklarında verip,arası açılınca geri alanlara sormak lazım bu durumu.

Ama diğer açıdan bakacak olursak bu 2 isim de Galatasaray çatısında Türk futboluna değer katmışlardır.

Sonuçta tek Avrupa Kupası'nda adı olan 2 önemli isimden bahsediyoruz, geç bile kalındı. Ki biri ile dalga geçer gibi geri de alındı.

Bir futbol stadina ismi verilmeyi hak edenler kisiler arasinda bulunuyor tabiki ama üstümdeki arkadasin söyledigi gibi zamanlama manidar.

Ülkede zamanlaması manidar olmayan bir şey olduğunda zaten dişimi kıracağım.

Manidarlıkta bu mevzu dişin kabuğunu bile doldurmaz, neler neler oldu yakın tarihte manidar diyebileceğimiz.

Kimsenin gözüne girmeye çalışmıyorum, başkalarının fikirlerini karalamaya çalışma.Ünal Aysal'ı o toplantıya gittiği için de eleştirdim.

tapatalk

Noldu siz insanlari karalayinca sorun yok ben sertlesince fikirlere saygi duyalim ayni laflari tekrarlamayin devamli ,bu konuda herkes yeterince tahrikte bulunuyor dun cikar biri bunlar akpli der, yorum yaparken karsinizdakinin hassasiyetine ozen gosterin, bu forumda her fikirden insan var ona gore yazin yazacaginizi

Tapatalk

Noldu siz insanlari karalayinca sorun yok ben sertlesince fikirlere saygi duyalim ayni laflari tekrarlamayin devamli ,bu konuda herkes yeterince tahrikte bulunuyor dun cikar biri bunlar akpli der, yorum yaparken karsinizdakinin hassasiyetine ozen gosterin, bu forumda her fikirden insan var ona gore yazin yazacaginizi

Tapatalk

Sonun da bi mod kardeşimiz şunları gördü.Sporla alakalı, alakasız her yerde siyaset tartışılıyor.

imparator falan da bana artık çok antipatik geliyor kendisi, tüpçü gibi kulüpte başka tff de başka konuşup, yandaşlığıyla tamamen gözümden düştü..

Basimizdayken efsane olup bırakıp gittiğinde (kovulmasi tamamen kendiyle alakali) yalaka denmesi normal. Su açıdan bakalım, Emre B. bizde kalsa muhtemelen efsane olabilirdi, kariyerinin sonunda satıp Fener'e gitse yine kufrederdik. Keza televizyonlarda her fırsatta bize laf sokmaya çalışan sözde Galatasaray efsaneleri de öyle.

Kendi ile alakali degil surecin icindeki hayri kozakin divandaki konusmasini bir dinleyin ayrica emrenin sozlesme uzatma olayini faruk surene aktarmasi uzerine seni kim alir emre diye dalga gecmesi biliniyor sonrada intere gitti zaten,umit ozatin bile omuzlarda vedasi akillarda avrupadan guti ve raulun gorkemli vedalarinida gorduk biraz ozelestiri yapmak lazim

Tapatalk

Tapatalk

Ben eleştirimi hep Fatih Terim üzerine yaptım, Terim'i savunanlar akp'li gibi genellemeler yapmamaya, Terim'e kebabçı falan dememeye özen gösterdim.Buna rağmen daha önce like için yaptığımızı şimdi de birilerinin gözüne girmek için yaptığımızı söyleyip karalamaya çalıştın.Fatih Terim'e yapılan somut bir eleştiriyi bile alıp başka yere getiriyorsunuz.Sana verdiğim ilk cevapta Fatih Terim'e veya kendisini savunanlara karşı bir saygısızlığım var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt