Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
her gece karanlikta sessizce yatagimin üzerine oturup sabahlara kadar terim'in bizi niye biraktigini düsünüyorum!!
★☆★
★☆★
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takim en dandik takimlara yenilirse Aysal bey trilyonluk Villasinda ALS Ice Bucket Challenge' katilir, takimin yerli oyunculari gibi Galatasarayi birakip gösteriş yapar.
Terim şov yapmayi seven birisi, bu dogru, ama adam bize onca başari getirdi, dandik oyunculari verdigi hirsla şampiyon ettirdi. Terimden sonra n'oldu?
Biraz objektif kalin.
la yeter aynı şeyleri yazıp durmayın biz terime başarısız mı diyoruz ihanet etti gs değerlerine konuşursam yer yerinden oynar dediği tüm gs camiasının taraftarının nefret ettiği fedarasyonun emrinde çalışıyor bu kadar mı körsünüz
Ulan şu kupayı alacaktık da terimciler yine bir süre kaybolsaydı . Her mağlubiyette özleyecekseniz siz de oooo işimiz var . Terim gelse sanki namağlup şampiyon olacağız tövbe tövbe ..
Bana İhanet eden sevgilimi ne kadar özlüyorsam/özleyeceksem Terimi'de o kadar özlüyorum gözümde ihanet eden sevgili kadar bile değeri yok
Bana İhanet eden sevgilimi ne kadar özlüyorsam/özleyeceksem Terimi'de o kadar özlüyorum gözümde ihanet eden sevgili kadar bile değeri yok
Aysalin yaptiklarini görmemek kadar kör olan sensin, burada Terim hatasiz oldugunu söylemedim ama gittiyse gitti.
Bu kadar emo nefret de yeter ya, kendi başkanin adami istemedi, Terimde gitmek istedi ve sorun çözüldü.
Kötü bir dönemde herkes yenilik istedi ve yenilik aldi.
O yenilik de ne yaradi!
Yok ya kupadaki rezil oyunumuz çok iyi oldu,neyin ne olduğunu gördük...
Kupayı alsak günü kurtarmış olurduk.Bu Terimciler zaten 2-3 galibiyet alınca gidecek,sorun yok...
Ben aysal'a aferin mi diyorum onunda hataları var kısır döngüye girmeye gerek yok başkanında teriminde hataları oldu ama Terim şu fedarasyonla çalışarak ihanet etti tüy dikti resmen hani bunun gibi adamlar sözde gs aşığı gs efsanesi ya tüm kurumlarıyla gs düşmanı olan fedarasyonun emrine girecek kadar gs sevdalısı bunlar açın gözünüzü terim gibi adama takım mı yoktu mevki mi yoktu aç mı kaldı paraya mı sıkıştı ne mecburiyeti vardı bu yolu seçmeye demirören denen kansızla çalışmaya gs taraftarına bu acıyı yaşatmaya ne hakkı vardı imparatorunuzun?
@Mesut Genç inan bana Ünal Aysal benim umrumda değil sıradan gs başkanlarından birisi onun yaptıklarını çok umursamam görev süresi bittikten sonra unutulup gidecek diğer başkanlara olduğu gibi ama sen Fatih Terim'sen gs efsanesi isen attığın her adıma söylediğin her lafa dikkat edeceksin insanları üzende bu zaten Terim gibi bir adamın bunları yapması yani kısaca başka birisi bunları yapsa bu kadar göze batmazdı ama Terim gibi bir adamın efsanenin bunları yapması insanı üzüyor
Buğra, acı mı çekiyorsun sen gerçekten Terim ve Demirören birlikte çalışıyor diye?![]()
napmış terim ?