Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Ah o gidip gelen onca oyuncu. Fatih hoca beni yakti" -Ozhan CanaydinBu komisyon olayını açabilir misiniz?Ben küçük olduğum için hatırlamıyorum.
"Ah o gidip gelen onca oyuncu. Fatih hoca beni yakti" -Ozhan Canaydin
(Ahmet Cakar'a bir sohbette soylemis)
Bu komisyon olayını açabilir misiniz?Ben küçük olduğum için hatırlamıyorum.
Olabilir ama HAGI'nin gelir gelmez yollattigi Terim'in Bratu, Petre transferleri.. O transferlerde rol almis Popescu'nun iceri girmesi vs.Belki de transferlerin kötü çıkması konusunda demiştir.Daha net bir şey yok mu?
Yazma Hayri ya, yazma. Yazmaya, okumaya yurek dayanmiyor.
Ezik dedigin seyi bize Fenerli olarak ogretmislerdi cocukken. Hayri Fenerli falan degil, sen de degilsin.ya ne cevap verion allahin ezigine
Şimdi sana ne desem boş arkadaşım. Uzun uzadıya tartışmaya girmek istemiyorum ama sadece şunu söyleyeyim sana. Benim ayda 800 bin liraya ihtiyacım yok, yani çok daha az bir paraya hayatımı sürdürebilirim. O yüzden böyle bir şeyi kıskanmak için bir sebebim de yok, zira hamdolsun elimdekine şükrediyorum. Kaygılanması gereken birisi varsa o da elindekiyle yetinmeyip başkalarının canını yakma pahasına kötü yola sapandır bence.
Ezik dedigin seyi bize Fenerli olarak ogretmislerdi cocukken. Hayri Fenerli falan degil, sen de degilsin.
![]()
Belki de transferlerin kötü çıkması konusunda demiştir.Daha net bir şey yok mu?
Kim talep ediyor bunu iyi düşünmek gerekir? Devletin kaynaklarından ödeniyor bu insanların maaşlar
Aysalın hocayı kovması hataydı(zamanlama açısından) bana kalsa Elmander-Necatiden Burak-Umut hamlesine dönünce belki kovmazdım ama "dalga mı geçiyorsun" hoca diye çıkışırdım.
Bu komisyon olayına da Terim'in şahsen aldığına inanmıyorum.Bir ihtimal çevresindeklerin tuzağına düşmüş olabilir.