Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
hoş geldin Kolo$
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu seferlik bişey demiyorum ama gelecekte dikkat et Necati arkadaşada uyarı yolladım ısrar ederse gereken yapılacaktır. Emin ol benide çok uzuyor böyle yorumlar inanılır gibi değil bir insan Nasıl kendi ulusuna atılan gole sevinir.Benimki hakaretse o da hakaret.. yok onunki değilse benimki de değil.. aynı tepkiyi vermenizi bekliyorum..
Ceyhun renkdaşım sen misin özledik
Bu seferlik bişey demiyorum ama gelecekte dikkat et Necati arkadaşada uyarı yolladım ısrar ederse gereken yapılacaktır. Emin ol benide çok uzuyor böyle yorumlar inanılır gibi değil bir insan Nasıl kendi ulusuna atılan gole sevinir.
Degilim kardeşim.. Ama Rüştü'yü Antalyaspor un 3 kalecisiyken, Umit davala yı Diyarbakırspor dan, Alpay'ı Altay dan milli takıma çağıran hocaya bunlar yazılıyorsa en hafif tabirle akıl tutulması vardır ortada..
Yeni yetme bebeler bilmez açın youtube 17 mayıs belgeseli yazın, izleyin maçları da biraz utanın!... Nasıl top oynadığımızı mücadele ettiğimizi görün...Azıcık Galatasaray iseniz tüyleriniz diken diken olmuyorsa misal diyarbakırdaki kupafinalindeki Fatih hocanın devre arası konuşmasında gözleriniz dolmuyorsa, gurur duymuyorsanız ya KUŞSUNUZDUR yada GALATASARAY lı filan değilsinizdir!!!!
Kimseye böyle 1 ithamda bulunamazsınız, Galatasaraylılık ölçeriniz falan mı var ?
Ben ölçmüyorum o işi kendine bırakıyorum SEN KARAR VER kardeş!!!!
Bu huyu yüzünden nefret ediyorum işte ondan , nasıl anlatılır yada tabir edilir bilemiyorum ama bugün dünyada Mourinho'dan daha önde bir TD , Galatasarayda bugünkü konumundan birkaç gömlek önde olabilirdi ,.... ve en büyüğü de o kadroya 1-2 takviye ile CL zorlayabilecek bir tecrübeye sahipken Fiorentina gibi orta sınıf bir takım için bizi bırakması
fatih terim hainini tutanlar Galatasaraylı değil dersem ben de o işi kendine bırakmış olurum değil mi ? ama bu söylem hiç hoş olmaz, bu tür ithamda bulunmaya hakkım olmadığı gibi senin de yok.
Renktaş iyi okursan "Azıcık Galatasaray iseniz tüyleriniz diken diken olmuyorsa misal diyarbakırdaki kupafinalindeki Fatih hocanın devre arası konuşmasında gözleriniz dolmuyorsa, gurur duymuyorsanız ya KUŞSUNUZDUR yada GALATASARAY lı filan değilsinizdir!!!!" yazmışım ki eğer böyle hissetmeyen varsa, bir ölçü aletine gerek yok zaten...
Anladım,
sen de anla, ben de diyorum ki Fatih Terim bizi defalarca yarı yolda bıraktı. Hala gelip bu adamı burda savunan Galatasaraylı filan değildir desem ithamda bulunmuş olacağım. Tıpkı senin bulunduğun gibi.
Bura da bu şekilde ithamlarda bulunup ortamı germeye hiç gerek yok.
Yeni yetme bebeler bilmez açın youtube 17 mayıs belgeseli yazın, izleyin maçları da biraz utanın!... Nasıl top oynadığımızı mücadele ettiğimizi görün...Azıcık Galatasaray iseniz tüyleriniz diken diken olmuyorsa misal diyarbakırdaki kupafinalindeki Fatih hocanın devre arası konuşmasında gözleriniz dolmuyorsa, gurur duymuyorsanız ya KUŞSUNUZDUR yada GALATASARAY lı filan değilsinizdir!!!!