Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimki hakaretse o da hakaret.. yok onunki değilse benimki de değil.. aynı tepkiyi vermenizi bekliyorum..
Bu seferlik bişey demiyorum ama gelecekte dikkat et Necati arkadaşada uyarı yolladım ısrar ederse gereken yapılacaktır. Emin ol benide çok uzuyor böyle yorumlar inanılır gibi değil bir insan Nasıl kendi ulusuna atılan gole sevinir.

Bu seferlik bişey demiyorum ama gelecekte dikkat et Necati arkadaşada uyarı yolladım ısrar ederse gereken yapılacaktır. Emin ol benide çok uzuyor böyle yorumlar inanılır gibi değil bir insan Nasıl kendi ulusuna atılan gole sevinir.

Teşekkür ederim.. Sırf sizin olumlu tutumunuzdan dolayı düzenleme yapıyorum.. yoksa ceza falan umurumda değil..

Degilim kardeşim.. Ama Rüştü'yü Antalyaspor un 3 kalecisiyken, Umit davala yı Diyarbakırspor dan, Alpay'ı Altay dan milli takıma çağıran hocaya bunlar yazılıyorsa en hafif tabirle akıl tutulması vardır ortada..

Bence öyle yazmamalısın renkdaş kırabilirsin insanları

birbirinizi kırmayın arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni yetme bebeler bilmez açın youtube 17 mayıs belgeseli yazın, izleyin maçları da biraz utanın!... Nasıl top oynadığımızı mücadele ettiğimizi görün...Azıcık Galatasaray iseniz tüyleriniz diken diken olmuyorsa misal diyarbakırdaki kupafinalindeki Fatih hocanın devre arası konuşmasında gözleriniz dolmuyorsa, gurur duymuyorsanız ya KUŞSUNUZDUR yada GALATASARAY lı filan değilsinizdir!!!!

Yeni yetme bebeler bilmez açın youtube 17 mayıs belgeseli yazın, izleyin maçları da biraz utanın!... Nasıl top oynadığımızı mücadele ettiğimizi görün...Azıcık Galatasaray iseniz tüyleriniz diken diken olmuyorsa misal diyarbakırdaki kupafinalindeki Fatih hocanın devre arası konuşmasında gözleriniz dolmuyorsa, gurur duymuyorsanız ya KUŞSUNUZDUR yada GALATASARAY lı filan değilsinizdir!!!!

Kimseye böyle 1 ithamda bulunamazsınız, Galatasaraylılık ölçeriniz falan mı var ?

.... ve en büyüğü de o kadroya 1-2 takviye ile CL zorlayabilecek bir tecrübeye sahipken Fiorentina gibi orta sınıf bir takım için bizi bırakması
Bu huyu yüzünden nefret ediyorum işte ondan , nasıl anlatılır yada tabir edilir bilemiyorum ama bugün dünyada Mourinho'dan daha önde bir TD , Galatasarayda bugünkü konumundan birkaç gömlek önde olabilirdi ,
Terim tevazuyu önde tutup işine odaklandığı müddetçe bence Dünyanın en iyi TD 'lerinden bunuda her zaman dedim ama bu tevazu maalesef sadece düşmüşken ortaya çıkıyor .....

fatih terim hainini tutanlar Galatasaraylı değil dersem ben de o işi kendine bırakmış olurum değil mi ? ama bu söylem hiç hoş olmaz, bu tür ithamda bulunmaya hakkım olmadığı gibi senin de yok.

Renktaş iyi okursan "Azıcık Galatasaray iseniz tüyleriniz diken diken olmuyorsa misal diyarbakırdaki kupafinalindeki Fatih hocanın devre arası konuşmasında gözleriniz dolmuyorsa, gurur duymuyorsanız ya KUŞSUNUZDUR yada GALATASARAY lı filan değilsinizdir!!!!" yazmışım ki eğer böyle hissetmeyen varsa, bir ölçü aletine gerek yok zaten...

Renktaş iyi okursan "Azıcık Galatasaray iseniz tüyleriniz diken diken olmuyorsa misal diyarbakırdaki kupafinalindeki Fatih hocanın devre arası konuşmasında gözleriniz dolmuyorsa, gurur duymuyorsanız ya KUŞSUNUZDUR yada GALATASARAY lı filan değilsinizdir!!!!" yazmışım ki eğer böyle hissetmeyen varsa, bir ölçü aletine gerek yok zaten...

Anladım,
sen de anla, ben de diyorum ki Fatih Terim bizi defalarca yarı yolda bıraktı. Hala gelip bu adamı burda savunan Galatasaraylı filan değildir desem ithamda bulunmuş olacağım. Tıpkı senin bulunduğun gibi.

Bura da bu şekilde ithamlarda bulunup ortamı germeye hiç gerek yok.

Birisi Fatih Terim'in artıları ve eksileriyle ilgili bi konu açsında rahatlayalim.
Bizi ne zaman yari yolda bıraktığı yaptığı süper yada fiyasko transferler negatif demeçleri.

Anladım,
sen de anla, ben de diyorum ki Fatih Terim bizi defalarca yarı yolda bıraktı. Hala gelip bu adamı burda savunan Galatasaraylı filan değildir desem ithamda bulunmuş olacağım. Tıpkı senin bulunduğun gibi.

Bura da bu şekilde ithamlarda bulunup ortamı germeye hiç gerek yok.

Kardeş dersen ben de derimki zamanın şartlarında yanlış ya da doğru birkarar vermiştir lakin bu kararlar onun Galatasaray daki BÜYÜKLÜĞÜNÜ sadece küçültür yoketmez, adı tarihte bugün yada gelecekte ALTIN harflerle yazılmıştır yazılmaya da devam edecektir..Kısaca bu forumda gördüğü muameleyi hakedecek kadar KÜÇÜK bir şahsiyet değildir kendisi, hiç bir zamanda olmayacaktır... O yüzden sevsenizde sevmesenizde SAYGI duymak zorundasınız.... Eline klavyeyi geçiren, meydanı boşbulan kimse FATİH TERİM e hakaret edemez. Ettiğinde, KIZGIN olsakta NEFRET etsekte zamanında bize yaşantıklarına HÜRMETEN savunmaya devam ederiz FATİH TERİM i!...

Belki seyretmeyen vardır: https://www.youtube.com/watch?v=4taRco2Wqug

[url]https://www.youtube.com/watch?v=T4uh0Hsmkrk

[/URL]

Son düzenleme:
Neymiş efendim, kontra atağa çıkmışız. Hollanda maç boyunca top göstermedi bize, açık oynasa dörtlük olacağını biliyor tabi. Dua etsin Hollanda'nın berbat durumda oluşuna. Sekiz kişiyle defans yaparak ancak averaj takımı olursun Avrupa'da.

Onları herkes biliyor. Galatasaray ı atlama tahtası yapıp, aldığı ilk teklifte nasıl kaçtığını anlat birazda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt