Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu komisyon olayını açabilir misiniz?Ben küçük olduğum için hatırlamıyorum.

ya ne cevap verion allahin ezigine
Ezik dedigin seyi bize Fenerli olarak ogretmislerdi cocukken. Hayri Fenerli falan degil, sen de degilsin.

nazliureyil_326889678.jpg

Şimdi sana ne desem boş arkadaşım. Uzun uzadıya tartışmaya girmek istemiyorum ama sadece şunu söyleyeyim sana. Benim ayda 800 bin liraya ihtiyacım yok, yani çok daha az bir paraya hayatımı sürdürebilirim. O yüzden böyle bir şeyi kıskanmak için bir sebebim de yok, zira hamdolsun elimdekine şükrediyorum. Kaygılanması gereken birisi varsa o da elindekiyle yetinmeyip başkalarının canını yakma pahasına kötü yola sapandır bence.

Bende aksini söylemiyorum zaten güzel kardesim, yani sen kendinden ve halinden memnunsan neden gidip elalemin kazandigi paralari agizina ciklet yapiyorsun?
Allah daha cok versin, gözümüz yok!

Ohh RTE den sonra simdi de sira Terime gelmis.

Terim' i severim ama şu konu başlığı altında diğer sevenlerini görünce kendimi sorguladım lan :D

Yaklaşık 2 yıl önce Fatih Terim' i birazcık eleştirdim diye bana linç girişiminde bulunan tayfanın alayının, şu an ''En azılı terim düşmanı'' ilan edilmek için canhıraş gayretlerini ibretle izlemekteyim...

İroniye gülüp eğlensem mi, yoksa taraftar profilinin zavallılığına bakıp üzülsem mi bilemedim! :confused:;(...

Aysalın hocayı kovması hataydı(zamanlama açısından) bana kalsa Elmander-Necatiden Burak-Umut hamlesine dönünce belki kovmazdım ama "dalga mı geçiyorsun" hoca diye çıkışırdım.
Bu komisyon olayına da Terim'in şahsen aldığına inanmıyorum.Bir ihtimal çevresindeklerin tuzağına düşmüş olabilir.

Belki de transferlerin kötü çıkması konusunda demiştir.Daha net bir şey yok mu?

Yahu düzmece be ya. Hic bir tane belge, bilgi yok, sadece sallamasyon. Terim´e iftira atan, birde Bülent Tulun´u savunuyor. Aysal´in kendisi maasini ödedigini idda ettigi Bülent Tulun. Kulübün kasasindan ödendigi ortaya cikti, en az 5-6 kisi genel kurulda bunun hesabini sorarken, Aysal cevap bile vermedi.

Kim talep ediyor bunu iyi düşünmek gerekir? Devletin kaynaklarından ödeniyor bu insanların maaşlar

Yahu güzel kardesim, bir konuyu da arastirip yazin. Devletin kaynaklarından ödeniyor bu insanların maaşlar Türkiye´de teknik adami siyaset belirler de, nezamandir devlet öder maasini ? Devlet memuru mu bu adam ? Türkiye´de sponsorlar öder, teknik adamin maasini. Adam yilda 3.5 Milyon avro kazaniyor, cok olabilir, ancak ortalama futbolcunun 1 Milyon avro kazandigi ülkede, onun bu parayi kazanmasi gayet normal. Ve Terim´in tek görevi Milli takim antrenörlügü degil, sadece yabanci sinirini kaldirmasi bile, o paraya deger.

Evet Terim cok para kazaniyor, ama para devlet hazinesinden ödenmiyor. Galatasaray´da ne aldiysa, orada aynisini kazaniyor.

Son düzenleme:
Aysalın hocayı kovması hataydı(zamanlama açısından) bana kalsa Elmander-Necatiden Burak-Umut hamlesine dönünce belki kovmazdım ama "dalga mı geçiyorsun" hoca diye çıkışırdım.
Bu komisyon olayına da Terim'in şahsen aldığına inanmıyorum.Bir ihtimal çevresindeklerin tuzağına düşmüş olabilir.

Elmander-Umut ikilisi bana göre cok is yapabilirdi, Süper Final macinda ileride uyguladiklari pres ile FB ceza sahasindan cikamamisti, ancak sonra Elmo öldü. Burak Yilmaz iyi bir oyuncu, ancak sistem olarak bize uymuyordu. Pres yapsa bile genellik ile gölgeye basiyor, duvar da degil. Su an Umut takimda samar oglani oldu, cünkü hamza hoca ihtiyac disinda oynatiyor. Umut tek basina pres yapiyor ileride, ancak buna ne Sneijder, ne Burak, ne de Yasin katki veriyor, adamda kepazeye dönüyor orada. Umut sisteme uyuyordu, uymayan oyuncu Burak´ti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt