Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de bu konuda veya Mancini'nin konusunda yazmıştım bir daha yazayım;

Şimdi Mancini dönemindeki transferlere bakalım;

1- Telles | Alınması mecburiydi çünkü sol bek yoktu. İshak Doğan gibi leş isimlere 3-4 m istiyorlardı sınırlama yüzünden
2- Hajroviç | Yerli olabilir diye alındı ama olmadı. Aysal'ın komisyon transferi olduğu sonradan ortaya çıktı.
3- Ontivero | Geleceğe yatırım olarak alındı, biz onu gittik kritik maçlarda son dakikalarda oyuna soktuk. 2 M € çok para bu arada böyle bir oyuncuya orası ayrı.
4- Koray | Geleceğe yatırım olarak alındı, halen kadroda. Oynadığında Semih'ten iyi bir performans ortaya koyuyor.
5- Veysel | Eboue çok kötüydü o sezon, yerden kalkmıyordu. Sınırlama olduğu içinde oraya yerli birisi lazımdı. Tarık'ı alamadık Veysel'i aldık o sezon.
6- Umut G. | TR Kupası'nda bjk'ye karşı iyi oynadı diye alınmış birisi. Ben Mancini'nin mutlaka alın dediğini düşünmüyorum. Tugay falan aldırmıştır.
7- Salih | Sonuncu Kayseri'nin yedek sağ bekini de Mancini'nin aldırdığını düşünmüyorum. Öneri gelmiştir "he" demiştir.
8- Burdisso | Devre arasında Astori, Ranocchia ve Doria'nın istenmesine rağmen alınamayınca son haftada mecburi geldi.

Bütün transferlerde hocanın onayı alınır evet ama hocanın bu listede 2-3 isim dışında bizzat aldırdığı oyuncu yok.

Devre arasına 8 puan geride giren bir Galatasaray var. Ve Mancini gelmeden önce 6 haftada 2 galibiyet 4 beraberlik almış bir takım var. Geldiği ilk maçta da Akhisar deplasmanında yenildik hani Mancini'nin ıslıklandığı İmparator Fatih Terim tezahüratlarının olduğu maç.

Kaybettiği hatta puan kaybettiği tek derbi Fb deplasmanı. Zaten orda her maç puan kaybediyoruz. Ondan sonraki derbilerde özellikle Bjk ve Fb derbilerde değil gol yemek pozisyon bile vermeden yendik, hatırlayan vardır. TS deplasmanında 4-1 koyduk. Bursa'ya 6 attık. Akhisar'a 6 attık. O sezondan beri değil 6 tane atmayı bir tane maç dışında 5 attığımız maç bile yok (lig maçlarında) Puan kaybettiğimiz maçlar da deplasman maçlarıydı. Ki bu maçlarda bol pozisyon bulup atamıyorduk. O sezon Rize deplasmanını bir izleyin derim mesela örnek olarak. Umut'un Burak'ın sayısız tane kaçırdığı hatta Sneijder'in boş kaleye atamadığı maç. Dolu var o sezon öyle maçlar.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta evimizde 6-1'lik bozgun sonrası Realli Juveli gruptan 2. çıktık. Chelsea turunda ilk maçta kaç tane direkten dönen topumuz oldu. Deplasmanda otobüsü çektiler geçemedik.

Türkiye Kupası'nı 8 sezon aradan sonra kazandık. Ki bu 8 sezonda finale bile çıkamamıştık.

Adamlığına 500 sayfa roman yazılır oraya hiç girmiyorum.

Burda her ne kadar Fatih Terim yüceltiliyor ve Mancini nefreti kusuluyor olsa da, Mancini'yi hep iyi şeylerden dolayı hatırlayacağım.

1- Telles | Alınması mecburiydi çünkü sol bek yoktu. İshak Doğan gibi leş isimlere 3-4 m istiyorlardı sınırlama yüzünden
2- Hajroviç | Yerli olabilir diye alındı ama olmadı. Aysal'ın komisyon transferi olduğu sonradan ortaya çıktı.
3- Ontivero | Geleceğe yatırım olarak alındı, biz onu gittik kritik maçlarda son dakikalarda oyuna soktuk. 2 M € çok para bu arada böyle bir oyuncuya orası ayrı.
4- Koray | Geleceğe yatırım olarak alındı, halen kadroda. Oynadığında Semih'ten iyi bir performans ortaya koyuyor.
5- Veysel | Eboue çok kötüydü o sezon, yerden kalkmıyordu. Sınırlama olduğu içinde oraya yerli birisi lazımdı. Tarık'ı alamadık Veysel'i aldık o sezon.
6- Umut G. | TR Kupası'nda bjk'ye karşı iyi oynadı diye alınmış birisi. Ben Mancini'nin mutlaka alın dediğini düşünmüyorum. Tugay falan aldırmıştır.
7- Salih | Sonuncu Kayseri'nin yedek sağ bekini de Mancini'nin aldırdığını düşünmüyorum. Öneri gelmiştir "he" demiştir.
8- Burdisso | Devre arasında Astori, Ranocchia ve Doria'nın istenmesine rağmen alınamayınca son haftada mecburi geldi.

Bütün transferlerde hocanın onayı alınır evet ama hocanın bu listede 2-3 isim dışında bizzat aldırdığı oyuncu yok.

Devre arasına 8 puan geride giren bir Galatasaray var. Ve Mancini gelmeden önce 6 haftada 2 galibiyet 4 beraberlik almış bir takım var. Geldiği ilk maçta da Akhisar deplasmanında yenildik hani Mancini'nin ıslıklandığı İmparator Fatih Terim tezahüratlarının olduğu maç.

Kaybettiği hatta puan kaybettiği tek derbi Fb deplasmanı. Zaten orda her maç puan kaybediyoruz. Ondan sonraki derbilerde özellikle Bjk ve Fb derbilerde değil gol yemek pozisyon bile vermeden yendik, hatırlayan vardır. TS deplasmanında 4-1 koyduk. Bursa'ya 6 attık. Akhisar'a 6 attık. O sezondan beri değil 6 tane atmayı bir tane maç dışında 5 attığımız maç bile yok (lig maçlarında) Puan kaybettiğimiz maçlar da deplasman maçlarıydı. Ki bu maçlarda bol pozisyon bulup atamıyorduk. O sezon Rize deplasmanını bir izleyin derim mesela örnek olarak. Umut'un Burak'ın sayısız tane kaçırdığı hatta Sneijder'in boş kaleye atamadığı maç. Dolu var o sezon öyle maçlar.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta evimizde 6-1'lik bozgun sonrası Realli Juveli gruptan 2. çıktık. Chelsea turunda ilk maçta kaç tane direkten dönen topumuz oldu. Deplasmanda otobüsü çektiler geçemedik.

Türkiye Kupası'nı 8 sezon aradan sonra kazandık. Ki bu 8 sezonda finale bile çıkamamıştık.

Burda her ne kadar Fatih Terim yüceltiliyor ve Mancini nefreti kusuluyor olsa da, Mancini'yi hep iyi şeylerden dolayı hatırlayacağım.

Hayır ft şampiyon olmuş ekstradan diyorlar tabi olacak ülke futbolunu yöneten adam ile italyadan gelip ilk defa burada oyuncuları görmüş adam bir olurmu sabahtan beri geldiği ortam ft ye göre çok fazla negatifti diyorum hala ft fazladan tr şampiyonluğu yaşadı diyorlar.

19 milyon ile 22.75 milyon arasında 3.75 milyon avro var birisi oturmuş bir takımın başında bir diğer ligin 6. haftasında geliyor ve 3 ay boyunca transfer yapamıyor yani baktığımızda şartların eşit olmadığı çok ortada ki mancini döneminde kaçan şampiyonlukta bu olayların etkisi son derece etkileyici faktör.

Terim sezon başı geldiğinde takıma harcatığı parayı sana söyledim yine manciniden fazla ve yaz transfer sezonunda yapılan transferler.

Mancinide fazlasını kazandırmış durumda görünüyor geldiği imkanlar ortamında bu kadar basit ve net.Ama ben ne bunu nede ft ninkini başarı olarak görmüyorum bunu en baştada söyledim.

bunu başarı olarak adlandıran sensin benim konunun en başından beri çıkış noktam sistemli bir şekilde az bütçe ile avrupada birçok takımın başarı sağlamasıdır.

Ben ftye gösterilen cömertlik kimseye gösterilmedi dedim sen maciniyi söyledin ve o lokal üzerinde kaldın bende sana mancininin daha düşük transfer bütçesi ve daha negatif bir ortamda ft ile eşdeğer bir başarı yakaladığını anlattım ki bu başarılar benim gözümde başarı değildir ve manciniyide savunmak gibi bir niyetim yok.

Hep söyledim benim gözümde loser bir hocadır.Dediğim gibi uzatmaya gerek yok umarım galatasaray maddi olarak bu durumdan kurtulur ft gelir düşük bütçeli bir takımla benzer başarıları yakalar ve benimde bakış açımı değiştirir olay bu kadar net ve açık.

Valla renktaş yazdıkların nereden tutsan elinde kalıyor da sabahtan beri anlattıklarımdan bir şey çıkmadıysa ne yazsak boş diyeceğim artık.

Yalnız şunu bil de halen Terim ilk geldiği sezon da daha fazla harcadı deme.

O sezon Arda'yı yolladık, bonserviste eksimiz 8-10 m € civarı bir şeydir. Sonrasında şampiyonluk geldi, gelirler katlandı falan filan sana göre ufak detaylar yani.

Mancini harcadıkları ile eşdeğer başarı yakaladı diyorsan zaten dediğim gibi anlatacak fazla bir şey yok, umarız dediğin gibi hoca gelir ve senin bakış açını değiştirme başarısını gösterir bu kadar "başarısızlığın" ardından :)

Valla renktaş yazdıkların nereden tutsan elinde kalıyor da sabahtan beri anlattıklarımdan bir şey çıkmadıysa ne yazsak boş diyeceğim artık.

Yalnız şunu bil de halen Terim ilk geldiği sezon da daha fazla harcadı deme.

O sezon Arda'yı yolladık, bonserviste eksimiz 8-10 m € civarı bir şeydir. Sonrasında şampiyonluk geldi, gelirler katlandı falan filan sana göre ufak detaylar yani.

Mancini harcadıkları ile eşdeğer başarı yakaladı diyorsan zaten dediğim gibi anlatacak fazla bir şey yok, umarız dediğin gibi hoca gelir ve senin bakış açını değiştirme başarısını gösterir bu kadar "başarısızlığın" ardından :)

Boldladığım kısım için kaynak:Galatasaray SK - Transferler 11/12 | Transfermarkt

Kimin neyi konuşup neyin elinde kaldığı son derece ortada iyi akşamlar.

Boldladığım kısım için kaynak:Galatasaray SK - Transferler 11/12 | Transfermarkt

[TABLE="width: 332"]
[TR]
[TD]Gelirler[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]21[/TD]
[TD="class: greentext rechts, align: right"]15,28 milyon €[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Giderler[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]23[/TD]
[TD="class: redtext rechts, align: right"]23,60 milyon €[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Toplam bilançosu[/TD]
[TD="class: redtext rechts, align: right"]-8,33 milyon €[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet söylediklerimi teyit ettiğin için teşekkürler.

[TR]
[TD]Gelirler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Giderler[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Oyuncuyu klüp satmış sen bunu ft başarısı olarak görüyorsun eyvallah.

Son düzenleme:

[TR]
[TD]Gelirler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Giderler[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

...

Son düzenleme:

Geçen sezon CL çeyrek final oynamiş bir takimin hücum hattini p.ç eden Mancini'yi nefret kusulmuyor, onun hakkinda gerçekler söyleniyor.

Evet geldigi ilk günlerde takimi gayet iyi oynatiyordu ama ondan sonraki aylarda gol yememek için takimin hücum hattini adeta bitirdi. Tek derdi gol yememekti. Her hafta farkli ilk 11ler, Burak, Eboue Sabri gibi oyunculari kanatta gördügümüz günleri ne çabuk unuttunuz. Evet şampiyonlar liginde gruptan çikmasi iyi bir performansti ama ligdeki facialari unutturmadi.

Transfer döneminde aldirdigi oyuncularin hepsi Telles hariç çöp çikti. Korayin durumu belli degil. O oyunculari aldirmak istemiyorsa neden onay verildi? O kadar saçma bir sey var mi acaba; bir hoca aldirmak istemedigi oyuncu için onay vermesi. Madem iyi oyuncu istiyordu neden yönetime bunu belirlemedi? Neden gelecegin takimin kuracagim gibi saçmasapan şeyler söyledi? Eminim ki onca çöp oyuncu yerine 2-3 iyi oyuncu alinsaydi çok daha farkli yerlerde olurduk.

Mancinin iyi yönleri de vardi ama sonuçta oynattirmak istedigi taktik kendi ligi dişinda (gerçi orada bile başarili oldugunu söyleyemeyiz) büyük kulüpler için dogru taktik degil. Küme düşme mücadelesi takimlar için ideal 1 taktik.

Kalsaydi takimi muhtemelen pahali ön libero ve stoperlerle doldurup ultradefansif futbol oynatirdi. Iktidar degişene kadar gol atamazdik. :red:

Geçen sezon CL çeyrek final oynamiş bir takimin hücum hattini p.ç eden Mancini'yi nefret kusulmuyor, onun hakkinda gerçekler söyleniyor.

Sizinki bildimiz nefret işte gerçeklikle alakası yok. Sırf FT gitti diye Mancini'yi sevmediniz dürüst olun önce bunu kabul edin. Geldiğinden beri arkasında durmadınız. Her puan kaybettiğinde istifa dediniz. ua'cı zihniyet sizinkisi.

Evet geldigi ilk günlerde takimi gayet iyi oynatiyordu ama ondan sonraki aylarda gol yememek için takimin hücum hattini adeta bitirdi. Tek derdi gol yememekti. Her hafta farkli ilk 11ler, Burak, Eboue Sabri gibi oyunculari kanatta gördügümüz günleri ne çabuk unuttunuz. Evet şampiyonlar liginde gruptan çikmasi iyi bir performansti ama ligdeki facialari unutturmadi.

Bu kısımda Mancini hoca sizin gibi düşünen kişilere gerekli cevabı vermiş.

Mancini:Aptal Aptal Sorular Sormayın! - YouTube

Transfer döneminde aldirdigi oyuncularin hepsi Telles hariç çöp çikti. Korayin durumu belli degil. O oyunculari aldirmak istemiyorsa neden onay verildi? O kadar saçma bir sey var mi acaba; bir hoca aldirmak istemedigi oyuncu için onay vermesi. Madem iyi oyuncu istiyordu neden yönetime bunu belirlemedi? Neden gelecegin takimin kuracagim gibi saçmasapan şeyler söyledi? Eminim ki onca çöp oyuncu yerine 2-3 iyi oyuncu alinsaydi çok daha farkli yerlerde olurduk.

Aldırmak istemiyor demedim, mecburi alındı dedim. Şimdi sen yurtdışında bir hoca olsan, sana deseler şunu şunu alıcaz sınırlama var diye alınmasın mı diyeceksin ? Adamı ekonomi bağlamaz ki, zaten ekonomi iyi diye geldi Galatasaray'a. Aysal Prandelli'yi de her sene farklı bir takımda yönetecek diye kandırmıştı mesela.

Mancinin iyi yönleri de vardi ama sonuçta oynattirmak istedigi taktik kendi ligi dişinda (gerçi orada bile başarili oldugunu söyleyemeyiz) büyük kulüpler için dogru taktik degil. Küme düşme mücadelesi takimlar için ideal 1 taktik.

Manchester City de köy takımıydı bu dediğine göre. Ciddi ciddi yazdın yani bunu ?

Kalsaydi takimi muhtemelen pahali ön libero ve stoperlerle doldurup ultradefansif futbol oynatirdi. Iktidar degişene kadar gol atamazdik. :red:

Adam iç sahada rakiplerine 6-0 5-0 koymuş, deplasmanda tek kale maçlar çıkarmış sen ultradefansif futbol oynatırdı diyorsun. Mancini'yi yerecem diye olmayan bir ithamla suçlamak da güzel iş. Denizlinin Hamzanın oynattığı futbolu da biliyoruz boş yapma Şükrüüü.

Allah'tan mancini yi gelmeden önce burda da iyi hoca olmadığını yazmıştım. Fm hocasından öte değil. Kariyeri boyunca tek bir oyuncu eğitip piyasaya sürmemiş birisi ancak ve ancak fm hocası olur.
Zaten uefa elit hocaların arasına hiç girmemesinin sebebi var. Kağıt üzerinde italia ligini domine etmiş ınter ile ama nasıl etmiş. City ile şampiyon olmuş ama hangi imkanlar ile olmuş.
Adam şanslı ve tabikide futbolculuk dan gelmesiyle futbolu biliyor az çok ama vasat bir teknik direktör bence. Prandelli bile daha iyi bundan ama onunda şansı yok işte veya olmadı ama Fiorentina ile neler ortaya çıkardığı az İmkanları ile ortadaydı

Bütün devre arasında 3lü savunma çalışıp, Ajax'ın bebelerinin bile o taktikle bizi paspas ettiğini göremeyerek, çıktığı ilk resmi maçta olayların kötü bir yere gittiğini görünce daha yarım saat dolmadan vazgeçip 4lüye dönen ve bir daha 3lü oynatamayan adamı savunmayın.

Yasin güzel özetlemişsin de onu bunu aldırdı, şunu bu önerdi. Mancini'ye de sorarlar kardeşim sen neyin teknik direktörsün her şeye eyvallah demişsin.

Bu mantığa da bitiyorum, imkanları varmış city'de inter'de şampiyon olmuş vs.. City'nin imkanları hala var, her sezon şampiyon mu oluyorlar? FT ile şampiyon olduğumuz 11-12, 12-13 sezonlarını ele alalım, en yüksek imkanlara sahip takım bizdik zaten. Aykut'un Aybaba'nın elindeki kadrolara bakın bir de bizimkine, bu durumda şampiyonluk ft'nin başarısı sayılmayacak mı?

Yasin güzel özetlemişsin de onu bunu aldırdı, şunu bu önerdi. Mancini'ye de sorarlar kardeşim sen neyin teknik direktörsün her şeye eyvallah demişsin.

E renktaşım takım devre arasında 8 puan farkla geride girmiş mecbur takviye lazım. Devre arasında boşta oyuncu bulmak zor bir de sınırlama varken iyice zor bir hale geliyor. Eboue bitik durumda mecbur yerli sağ bek lazım. Takımda kanat yok mecbur kanat lazım (Bruma sakatlanmıştı devre arasında) Yani sanıyorlar ki her şey güllük gülistanlıktı Mancini keyfine aldı onları.

Son düzenleme:
aykut sow'u alırken sen necatiyi aldın
fener solbekte juvenin oyuncusunu kiralarken sen kimleri denedin. 3temmuza kadar zaten selçuk dısında bjk bile iç transferde çalım atmıştı. öyle transfer üstünlüğü falan yoktu kimsede ilk fener derbisine kadar takıma güvenmiyordu. şimdi geriye bakıpta böyle konusmanın anlamı yok. sneijder ve drogba ile kadro kalitesinde fark attık bu da herkesin bildiği üzere 2013un 2.yarısı.
gerçi 3 4 yıldır hala aynı tartışmalar. seveni boşuna heves etmesin sevmeyenide boşuna endişe etmesin ne kendi gelir ne de dursun kendi katilini getirir.
dursun zarfı attı bizde yedik işte.

Son düzenleme:
Bu mantığa da bitiyorum, imkanları varmış city'de inter'de şampiyon olmuş vs.. City'nin imkanları hala var, her sezon şampiyon mu oluyorlar? FT ile şampiyon olduğumuz 11-12, 12-13 sezonlarını ele alalım, en yüksek imkanlara sahip takım bizdik zaten. Aykut'un Aybaba'nın elindeki kadrolara bakın bir de bizimkine, bu durumda şampiyonluk ft'nin başarısı sayılmayacak mı?
Aykut un elindeki kadro derken daha ne olacaktı elinde Messi filan mı?? Adamın elinde bizden iyi kadro vardı geçiniz. Adamlar sow a milyonları sayarken sen engın baytar necati filan şampiyon oldun. Adam 7 sezonda 6 şampiyonluk 1 UEFA sayısız kupa almış bunu kadro filan açıklamaz. Gelmiş geçmiş en iyi Türk TD Fatih Terim dır mancini yada diğerleri Türkiye liginde yanında ancak paspas olur kardeş olay bu kadar kısa ve net :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Aykut un elindeki kadro derken daha ne olacaktı elinde Messi filan mı?? Adamın elinde bizden iyi kadro vardı geçiniz. Adamlar sow a milyonları sayarken sen engın baytar necati filan şampiyon oldun. Adam 7 sezonda 6 şampiyonluk 1 UEFA sayısız kupa almış bunu kadro filan açıklamaz. Gelmiş geçmiş en iyi Türk TD Fatih Terim dır mancini yada diğerleri Türkiye liginde yanında ancak paspas olur kardeş olay bu kadar kısa ve net :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo elmander eboue muslera riera ujfalusi selçuk. 2.sezonda Drogba sneijder

Birbirimizi kandırmayalım. Açık ara en iyi kadroya sahip olan takım bizdik ve şampiyon olduk. Ft'nin de büyük payı var elbette şampiyonlukta. Tıpkı Mancini'nin city ve inter'le yaşadığı şampiyonlukta olduğu gibi.

Sizinki bildimiz nefret işte gerçeklikle alakası yok. Sırf FT gitti diye Mancini'yi sevmediniz dürüst olun önce bunu kabul edin. Geldiğinden beri arkasında durmadınız. Her puan kaybettiğinde istifa dediniz. ua'cı zihniyet sizinkisi.

Bu kısımda Mancini hoca sizin gibi düşünen kişilere gerekli cevabı vermiş.

Mancini:Aptal Aptal Sorular Sormayın! - YouTube

Aldırmak istemiyor demedim, mecburi alındı dedim. Şimdi sen yurtdışında bir hoca olsan, sana deseler şunu şunu alıcaz sınırlama var diye alınmasın mı diyeceksin ? Adamı ekonomi bağlamaz ki, zaten ekonomi iyi diye geldi Galatasaray'a. Aysal Prandelli'yi de her sene farklı bir takımda yönetecek diye kandırmıştı mesela.

Manchester City de köy takımıydı bu dediğine göre. Ciddi ciddi yazdın yani bunu ?

Adam iç sahada rakiplerine 6-0 5-0 koymuş, deplasmanda tek kale maçlar çıkarmış sen ultradefansif futbol oynatırdı diyorsun. Mancini'yi yerecem diye olmayan bir ithamla suçlamak da güzel iş. Denizlinin Hamzanın oynattığı futbolu da biliyoruz boş yapma Şükrüüü.

Boş argümanlar yazma Yasincim. Komik duruma düşüyorsun. Yok nefret ediyormuşum, sevmiyormuşum. 8 yaşindamisin olm

Boş argüman. Yabanci siniri var diye her yerliyi almak zorunda degil, transfere onay vermeye gerek yok.

Evet onu demek istedim. Lol.

Adam dünyanin en pahali takimlarindan birisinin hocasi olmasina ragmen CL gruptan çikamadi. Acaba neden. Acaba neden Pellegrini geldikten sonra City çag atladi, grup birak CL yari finale kadar yükseldi?

Adam iç sahada rakiplerine 6-0 5-0 koymuş, deplasmanda tek kale maçlar çıkarmış sen ultradefansif futbol oynatırdı diyorsun. Mancini'yi yerecem diye olmayan bir ithamla suçlamak da güzel iş

Dedigim gibi adam ilk günlerinde iyi futbol oynatiyordu, sonra saçmaladi.

gfgfg.png

Akhisar maçindan Trabzon maçina kadar alinan skorlara bak. Geçen sezon CL çeyrek final oynamis takim böyle skorlar mi alir?

Hamzanın oynattığı futbolu

En azindan Hamzanin oynattigi futbol Mancinin oynattigi catenaccio saçmaliktan daha keyifliydi. Ayni zamanda 20m avro harcamayarak, avrupada tecavuze ugrayan bir takimi 3 kupa kazandirip gitti. Mancinin en büyük özelligi tazminat almamasi. :red:

Son düzenleme:
Aklıma nerden geldi şimdi bilmiyorum ama dejavu yaşamayalım da.
Riekerink yerine fatih terim geliyor diyelim .riekerink de gidip başka yerde efsane olup çıkıp terim hocamız başarısız olmuyormu... :)

Allah korusun ama olurmu olabilir yani

Sen gideli söndü neşesi, sevinci sabahların
Bir daha o aynı tadı olmadı akşamların
Yalnızlığın o buz gibi koynunda geceleri
Ben hep seni, hep senin adını sayıkladım

Zamanla alışır, unuturum dedim
Meğer yanılmışım
Senden sonra kendi yoluma gidemedim
Ben sana takılı kalmışım
Bir aşk gider yenisi gelir dedim
Meğer aldanmışım
Senden sonra hiç sevmedim, sevemedim
Ben yanmışım ki ne yanmışım

Sen gittin de
Seni benden alabildin mi sandın?
Kalbimde hâlâ
Yeri baş köşede her hatıranın
Ne yaptıysam olmadı
Sevgilim unutulamadın
Ben hâlâ delin
Ben hâlâ senin tutsaklın

Manchester+United+v+Galatasaray+UEFA+Champions+LxuRcNPwQLZl.jpg

12-mart-2013-schalke-04-galatasaray-ma%C3%A7%C4%B1_408076.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt