- 27 Ocak 2010
- 59.384
- 30.993
- 3.523
sergenin ünal aysal ve fatih terim mesajlarını okuduktan sonra hep kendimi çılgın sedat kliplerinde baş ucumda eflatun zarfla uyanmışım gibi hissediyorum lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş argümanlar yazma Yasincim. Komik duruma düşüyorsun. Yok nefret ediyormuşum, sevmiyormuşum. 8 yaşindamisin olm
Boş argüman. Yabanci siniri var diye her yerliyi almak zorunda degil, transfere onay vermeye gerek yok.
Evet onu demek istedim. Lol.
Adam dünyanin en pahali takimlarindan birisinin hocasi olmasina ragmen CL gruptan çikamadi. Acaba neden. Acaba neden Pellegrini geldikten sonra City çag atladi, grup birak CL yari finale kadar yükseldi?
Dedigim gibi adam ilk günlerinde iyi futbol oynatiyordu, sonra saçmaladi.
![]()
Akhisar maçindan Trabzon maçina kadar alinan skorlara bak. Geçen sezon CL çeyrek final oynamis takim böyle skorlar mi alir?
En azindan Hamzanin oynattigi futbol Mancinin oynattigi catenaccio saçmaliktan daha keyifliydi. Ayni zamanda 20m avro harmayarak, avrupada tecavuze ugrayan bir takimi 3 kupa kazandirip gitti. Mancinin en güzel özelligi tazminat almamasi. :red:
Bu ne ince bi mizah yasergenin ünal aysal ve fatih terim mesajlarını okuduktan sonra hep kendimi çılgın sedat kliplerinde baş ucumda eflatun zarfla uyanmışım gibi hissediyorum lan.
sergenin ünal aysal ve fatih terim mesajlarını okuduktan sonra hep kendimi çılgın sedat kliplerinde baş ucumda eflatun zarfla uyanmışım gibi hissediyorum lan.

Can,o transferlerin Telles ve Ontivero hariç Mancini tarafından istendiğini sanmıyorum.Diğerlerini köşede dursun diye itelemişlerdir,artık kim nereden nemalandıysa.Ayrıca o yıl real anlamda maddi yönden hiç kaybımız olmadı.Sonuçta ş.ligine direk katılım aldık.Manevi yönden sadece 1 şampiyonluk kaybettik ama parasal kaybımız olmadı..Devre arası maliyetli transfer olması bizim sorunumuz değil ki. Yapmasaydı o zaman sezon başına saklasaydı bütçeyi.
Harcıyorsan harcamışsındır mazeret aramaya gerek yok.
O zaman başkası da çıkar Fatih hocanın ilk sezonunda gelen oyuncular 8.takıma geldi, ŞL'ye gitsek daha az maaş alırlardı veya bonservis vereceğimize bonservissiz daha iyi oyuncuları alırdık, böylece harcama düşerdi gibi saçma bahaneler öne sürebilir.
Ayrıca ara dönemde, kulüpte hiçbir başarı kazanmamış kaç tane teknik direktöre 20 m €'luk bütçe verilmiş? Mancini'ye sağlanan imkanlar başka hocaya sağlanmadı demek bile daha gerçekçi şu anlattığından.
1 tane deplasman galibiyeti alabilmiş mancini ye tapıp gögsündeki 1 yıldızın sebebi her fenerlinin içinden geçerken kullandığın UEFA kupasını alma nedenine BOK atmakta ayrı bir yetenek olsa gerek. Yemin ediyorum eğer Fatih Terim aynı başarıların yarısını fenerle yakalasaydı kadıköyde sahilde 50 m lik heykelini diker her mayısta da etrafında tahaf ederlerdi. Akıllanmazsınız !!!!
1.Tarığı botokslu aldı bilmiyorsan öğren (onuda yazmıştım bir önceki yorumumda veysel sarı ile beraber)
2.Bruma ve amrabattan öyle yada böyle para kazandık.Botokslunun bizzat elini atıp yaptırdığı transferlerin hangisinden para kazandık yazda bilelim.(Hajrovic rezaletine girmek bile istemiyorum.)
3.Terime sütten çıkmış ak kaşık diyen yada ima eden olmadı.Herkesin hataları vardır.
4.Botokslu gibi dolandırıcı sahtekar yan kesici birini ilahlaştırıp Fatih Terime sallayanlara cevaben sıraladım o maddeleri.
Dediklerine katılıyorum ama Fener'le kusura bakma da zor elde ederdi o başarıları.Fatih Terim Galatasaray'a çok şey kattıysa Galatasaray da Terim'e kattı,tek taraflı değil.Fenerbahçe 3 sene üst üste şampiyonluğu bile rüyasında görür bırak 4'ü,UEFA Kupası'nı falan.O kültürleri yok,olmayacak da.
Dursun terimimi istiyor ozaman simdi gidip soracak gönlü varmi diye varsa anlasasak okadar! yok euro 2016 dan türkiye elene dek beklersek ve terim ben gelmiyorum derse ortada adam gibi td kalmaz transferde oldugu gibi kimseyi kandirmasin zaman kazanmak adina
Dursunun herhangi bir tdyi getirebileceğini düşündüğün için kutluyorum seni![]()
Fatih terim oturacak dursun ile. Çay kahve içecek ve tartacak başkanın kumaşını. Adam yerine koymasza veya gpvenmesze asla gelmez