Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik'in onun döneminde alindigini biliyorum ben sadece herkesinin o zamanlar Tarik gelsin diye agzindan salyalar akiyordu ona vurgu yapmak istemisitm.

Bruma'dan nasil para kazandik ? 12 Milyona aldik 1,5 Milyona kiraladik bu mu yani kazandigimiz para? Amrabatta da öyle ya da böyle zarar yaptik, para kazandigimiz falan yok.

Neyse tartismanin sonunun olmadigini düsünüyorum cünkü seni öyle bir nefret sarmis ki Aysala karsi ne desek bos. Ayrica bence Aysalin ilahlastirildigi falan yok, Aysala tapan da yok ama Terime tapiyor millet kim ne derse desin, herkesin kendi düsüncesi tabi ki ama bence yanlis.

Yalan yok ben Aysali seviyorum, benim gözümde genel anlamda iyi bir baskan profili cizdi. Biliyorum bu vizyon kelimesinin afedersin iyi boku cikarildi son senelerde ama gercekten öyle, 2011 den sonra baska bir vizyona baska bir bakis acisina büründük hem kulüp hem de taraftar olarak.

Drogba ve Sneijder transferlerinden sonra taraftar olarak da simardigimizi düsünüyorum, cok secici olmaya basladik buna kendimi de dahil ediyorum. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok, umarim Terim geri döner de hepiniz havalara ucarsiniz (kötü manada söylemiyorum), ben de sevinirim tabi ki ama ben yeni cözümlerin gerektigini düsünüyorum artik. Her basimiz sikistiginda Terime sariliyoruz, Allah gecinden versin bu adam birgün bu dünyadan göcüp gidecek o zaman ne yapacagiz, kötü durumda olunca o zaman kimlerin kapisinda yatacagiz? Kulübe kilit vurmak gerek herhalde o zaman.

Bak vizyon kelimesini sulandirdiniz, simdi bu boldladigim güzelim argumani da sulandirmaya basliyorsunuz, uyarayim bu konuda. :D

Aysalcilar kusuruma bakmasın ama aysal gelmek istese bile ki istedi seçilmez bidaha. Aziz Yıldırım seçilir o seçilmez yüce kongre üyelerimiz tarafından. İnan kıraç bile yardım edemez bu konuda ona bu sefer.

Aysalcilar kusuruma bakmasın ama aysal gelmek istese bile ki istedi seçilmez bidaha. Aziz Yıldırım seçilir o seçilmez yüce kongre üyelerimiz tarafından. İnan kıraç bile yardım edemez bu konuda ona bu sefer.

Kirac bize Aziz Yildirim´i bile Baskan yapar. Keske yapsa. :troll:

Ünal Aysal bırakın ceketini, iç çamaşırını koysa yine seçilir. Bütün başkan adayları birleşip karşısına çıksa topunu sandığa gömer.

Ama ''Terim'e bak ne güçlü adammış, onu gönderenler makamlarından indirildi ve o geri dönüyor.'' gibi bir düşünceyi oluşturmaz mı bu durum ? Burda bir sorun yok diyebilirsiniz fakat kişiler değil Galatasaray önemli diyorsak bu şiarı baştan delmiş oluyoruz böyle yapınca. Madem adımız Galatasaray sensiz yapamadık geri dön diye hocanın ayağına gitmememiz gerekiyor. Benim düşüncem böyle.

Ama gelse ve iki maç üst üste kazansak desteklerim. :asd22:

Onu gönderenler makamlarından indirilmediler.
""Kaçtılar!""

Sent from my iPhone using Tapatalk

yok bende inanmiyorum gene satilmis medya köpeklerine haber yaptiriyor zamaninda ibra icin yaptirdigi gibi, insanlari terim ile oyaliyacak tepki almamak adina , dursun ile alabilecegimiz en iyi td yilmaz vural olur ancak

Gelsin Yılmaz hoca ya,ölmeden önce hevesini alsın adamcağız,belki aşı da tutar bilemeyiz.

Son düzenleme:
Adamın dibi terimciler listi güncelleme vaktidir;

1 -Hakan Delikanlı bu haftada zirvedeki yerini korumakta

2-Volkan Kara dil darbesine hayran kaldım diyebilirim

3-Salih Yaba reyiz

Edit:Çükrü bu hafta peformansı ile hayal kırıklığı yarattığı için ilk 3 dışında kaldı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt