Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I LOVE YOUUUUU Hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ince ince sokuyorrr

Hayatta en nefret ettiğim insan tiplemelerinden . bi insan düz olmasın ama dik ve doğru olsun lafını söylesin veya söylemesin.ama bu sevmediğim kısımda lafı bağdattan getirmeler falan.
Cinsiyet ayrımı olmasın ama kadınların birbirine laf sokması gibi iğnelemeler benzetmeler .

Ardayı şutlamış hoca geri adım atmam sorumluluğunu üstüme alıyorum diyor HELAL BE primci arda ve buraq defolun bu ülkeden.

Arda ve diğerleri yok artık, söylediklerinden bu çıkıyor.

Cok dogru bir hamle.Boyle artistlerle ugrasmayalim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tffnin parasi cok bize de prim versin diyen serefsiz turk futbolculari kadrodisi birakan ft hocamiza tsk ederiz

dini imani para bu serefsizlerin

zamanin hsukur icin de bunu yazdigimizda taslandik

Yaptığı değil yapmadığı tercihler belki de Terim'in son yıllarda yaptığı en başarılı iş olabilir. Bir alkışı hak etti.

Hoca belli ki geri dönmek için istifa etmek istemiş; ama izin alamamış. Zamanında bizi satıp milli takıma gittiği gibi yapsaydı keşke.

Öyle konuşuyor ki GORA aklına geliyo insanın , ispanyollar tövbe çeviremez bu konuşmayı .

Anlat arkadaşım herşeyi bir bir.Niye eveleyip geveliyosun.Adam gibi sorular soruyolar soruyu eğip büküp cevap veriyosun sonra size bırakıyorum diyosun.Türk halkına hata yapılmıştır diyosun da nolduğunu anlat madem ak göt kara göt belli olsun.

Şimdi tek tek onlarımı anlatacağım dedi

tamı tamına 43 dakika boş boş konuştu ,kadın gününe gelmiş.DÜŞÜNÜN İŞTE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt