Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan mı kadro planlamasında futbolcuları birbirine düşüren kendisi formada adil davranmayan da o.
İşine geldiğinde tek sorumlu benim(bunu dedi zaten takip etmemişsin) derken şimdi gereğini yapıyorum diyor.
Ardanın yaptığını tasvip etmiyorum hele Burak Selçuk defolsun gitsin.
Bu kişisel ego çekişmeleri milli takıma bir fayda getirmez bunu Galatasaray da gördük.
İyi bir hoca futbolcuları idare edebilendir bakın mouya

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mou çok iyi idare ediyor evet ronaldo casillas döve döve kovdurdu. verdiğin örneğe bak ayrıca mou egonun vücut bulmuş hali bir adam zaten.

kısaca boş yapma mümkünse.

arda = fener medyası hocayı desteklemeyen bunların tarafını tutuyor demektir yazıklar olsun.

Mehmet Demirkol: ''Arda'yı oynamadığı dönemde çağırdınız, en iyi olduğu dönemde çağırmadınız. Şaşırtıcı olan bu.''
Fatih Terim: ''Düşünün işte..''

Yanlış yorumluyor da olabilirim ama sanki hoca ''bu adamlar takım yenilsin diye bilerek oynamadılar'' demeye getirdi.

Bu oyuncuların ismini dahi anmaması, yaptıklara bana değildi halka demesi ve son olarak mesele sadece prim değil bütün istatistiklerde gerideyiz demesinden bunu anladım.

Eğer böyle düşünüyorsa sittin sene geçse Arda'yı çağırmaz. Kovulana kadar inat eder. :D

euro 2016 sonrası istifa edip galatasaray'ın başına geçmek istemiş ancak araya girenlerden ötürü istifası kabul edilmemiştir. kasınarak anlatmaya çalıştığı budur.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 30 ağustos 2016 19:03)
Bence parayı beğenmedi

euro 2016 sonrası istifa edip galatasaray'ın başına geçmek istemiş ancak araya girenlerden ötürü istifası kabul edilmemiştir. kasınarak anlatmaya çalıştığı budur.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 30 ağustos 2016 19:03)
Bence parayı beğenmedi

Araya girenden Allah razı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt