Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlat arkadaşım herşeyi bir bir.Niye eveleyip geveliyosun.Adam gibi sorular soruyolar soruyu eğip büküp cevap veriyosun sonra size bırakıyorum diyosun.Türk halkına hata yapılmıştır diyosun da nolduğunu anlat madem ak göt kara göt belli olsun.

Siz benden iyi biliyorsunuz diyerek zaten medyadakilerin doğru olduğunu belirtiyor. Ne yapsın adam tek tek şikayet mi etsin?

ulan sizi oraya çıkarsalar eyyamdan azınızı açamazsınız hocaya lafı dolandırıyor diyorsunuz ne dicek evet hayır arda bana yanlış yaptı almıyorum mu diyecek sonra tüm fener medyası siyasiler üstüne çullansın bu kadar kolaymı bu işler DURUŞ GÖSTERİYOR ADAM SAYGI DUYUN.

Siz benden iyi biliyorsunuz diyerek zaten medyadakilerin doğru olduğunu belirtiyor. Ne yapsın adam tek tek şikayet mi etsin?
Etsin.Madem Türk halkına bişey yapılmış benim ilk ağızdan öğrenmem gerekmiyo mu ben mi yanlış düşünüyorum yoksa.Böyle yarım ağız konuşarak üzerindeki düşüncelerden arındıramaz kendisini.

Arda ile ne geçti arasında acaba?

Kısaca özetlemek gerekirse; Burak TFF'nin dağıttığı primden pay alamamış. Kaptan olarak Arda'ya söylemiş. Arda, Terim'e bu konu yüzünden epey bir yüklenmiş. Terim de; ''siz benim otoritemi sorgulayamazsınız'' diyerek resti çekmiş. Ayrıca Terim, kendisinden icazet almadan Çin'e giden Burak'a da kırgınmış. Gökhan Gönül'ün Milli Takım kampında, kulüp aramasına da sinirlenmiş.

Ne yaptılarsa çok kızdırmışlar Fatih hocamı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arda dısında tff yide ilgilendiren bi konu mevcut sanki. o yüzden konusamıyor. yoksa terim takır takır konusan bir adam. ki sinirli gayet.

Bence bu muhabbetin anlam kazanması için hocanın kendi maaşında da indirime gitmesi gerekiyor.

Ft başarısızlığı futbolculara yıkıp sıyrılmaya calisiyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih hocam kısaca bu gelmeyen isimler benim üzerimden Türk halkına terbiyesizlik yaptılar diyor.

Ama konuşmalarına bakarsak Selçuk ve Hakan bu gruba dahil değil. Muhtemelen bu ikisini formsuzluklarından dolayı almamış. Yalnız bu iki isim üzerinde konuşmasından bu kanıya vardım.

Hoca iki dk delikanlı ol da olan biten neyse mertçe anlat. Sabahtan beri karı gibi lafı dolandırup duruyor. Bir de ilkeden fln bahsedip komik duruma düşüyor. Ulan takım arkadaşına silah çeken herifi milli takıma alan ben miydim hikaye anlat bizim insanlar da bayılır zaten

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Fatih hocam ülkenin siyasetini de yapıyor.
Ama haklısın. En büyük sorunlardan birisi ülkemizde

Son düzenleme:
Hoca iki dk delikanlı ol da olan biten neyse mertçe anlat. Sabahtan beri karı gibi lafı dolandırup duruyor. Bir de ilkeden fln bahsedip komik duruma düşüyor. Ulan takım arkadaşına silah çeken herifi milli takıma alan ben miydim hikaye anlat bizim insanlar da bayılır zaten

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

bilinçsiz bir post.

he evet tüm mevzu bu.
Yalan mı kadro planlamasında futbolcuları birbirine düşüren kendisi formada adil davranmayan da o.
İşine geldiğinde tek sorumlu benim derken şimdi gereğini yapıyorum suçlu futbolcuları dehliyorum diyor.
Ardanın yaptığını tasvip etmiyorum hele Burak Selçuk defolsun gitsin.
Bu kişisel ego çekişmeleri milli takıma bir fayda getirmez bunu Galatasaray da gördük.
İyi bir hoca futbolcuları idare edebilendir bakın mouya

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Demirkol'a çakıyor hocam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt