Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Valla yavas yavas elestiriyi hak ediyor Fatih hoca,Aydin niye girer oyuna kimse anlatamaz bana.

lucescu595.jpg

Çözüm belli.

ya yok artık bu düpedüz vefasızlıktır AYIP!

abartın abartın...

takım kötü oynuyor kabul ama çok saçmalamanın anlamı yok.

Ümit Davala yı gördük Sneijder gelip taktik verdi resmen..
Tamam işte,ümit davalaya da gerek yok Fatih terime de. Sneijder ve Drogba gereken taktikleri verir şampiyon olur bu takım yinede ama bu kadar kötü oynamaz.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Bu takıma antrenmanda ne yaptiriyorsun hoca?

Maclarda degisiklikleri neye gore yapiyosun?

Bende seni gözüm kapalı savunma konusunda bu akşam pes ettim hoca ne yapmak istiyorsun derdin nedir anlayamıyorum balta sabri nedir ya bu adamlar nasıl 11 başlar hamit neden yok riera neden kesik yiyor umut nerde yektayı neden kullanmıyoruz ...

erkan zengin gibi tehlikeli adamın karşısına sabri yi koymak nasıl bişey bu maç falan değil sadece hocam noluyor sene başından beri heh işte 2 3 maç iyi oynadık bizi kimse tutamaz demedik valla çok üzülüyorum

her kötü mactan sonra yarim kadroyu degistiriyoruz

Hoca ısrarından vazgeç artık

Sneijder denilen adam 10 numara forvet arkası

Gidip sol açık oynattın 45 dk dayanabildin çıkardın,bugünde selçukla orta sahada oynattın arkalarına melo koydun yine verim alamadın

Burak fb bjk de kanat oynadığından şutlanıp Ts de forvet oynarken kral oldu,bu adamı kanata attın etkisini bitirdin

amrabat 433 ün sol ucunda oynamış hayatı boyunca gidip 4 lü orta sahanın kanatına koyup zerre verim alamadın

takıntılarından vazgeç

Tamam işte,ümit davalaya da gerek yok Fatih terime de. Sneijder ve Drogba gereken taktikleri verir şampiyon olur bu takım yinede ama bu kadar kötü oynamaz.

Bu takım teknik direktörsüz de şampiyon olursa sen geç kulübeye de boşa masraf olmasın :D

Hoca ısrarından vazgeç artık

Sneijder denilen adam 10 numara forvet arkası

Gidip sol açık oynattın 45 dk dayanabildin çıkardın,bugünde selçukla orta sahada oynattın arkalarına melo koydun yine verim alamadın

Burak fb bjk de kanat oynadığından şutlanıp Ts de forvet oynarken kral oldu,bu adamı kanata attın etkisini bitirdin

amrabat 433 ün sol ucunda oynamış hayatı boyunca gidip 4 lü orta sahanın kanatına koyup zerre verim alamadın

takıntılarından vazgeç

4-4-2 oynuyorduk hani maçta :D

Fatih Terim'in yedek kulübesi ile irtibat kuramadığını düşünürsek (ki normal şartlarda böyle olması gerekiyor sanırım) yapılan saçma değişiklikler Davala'nın eseri. Ancak sahaya çıkan kadro da pek iç açıcı değildi... Kadroyu geçtim, oyun olarak da yaptığımız bişey yoktu. Top şişir dur...

Hoca gitsin diyen arkadaşların fikrine saygım var. ama bir süre burada yazmayın Zira iyi eleştiri yapamıyoruz şu an. Gitsin deyince başka yere kayıyor iş. Şimdi sadece eleştirelim.

Ben hala o 3 sorunun cevabını merak ediyorum.

1 maç kazanırız gelirsin hoca sen bir tanesin süpersin. İmparatorsun falan filan. Bırakın şu saçma işleri artık. Bu takımın başında Fatih Terim var. Her kötü maçtan sonra gelip hocaya sallamanız çocukça geliyor bana.

Saha içinde ruhsuz oyuncular topluluğu vardı , oyuncular işlerini iyi yapmıyorsa hoca ne yapabilir ?

Fatih Terim'in yedek kulübesi ile irtibat kuramadığını düşünürsek (ki normal şartlarda böyle olması gerekiyor sanırım) yapılan saçma değişiklikler Davala'nın eseri. Ancak sahaya çıkan kadro da pek iç açıcı değildi... Kadroyu geçtim, oyun olarak da yaptığımız bişey yoktu. Top şişir dur...

Bu oyun sadece bu maçlık olsa yine ihale Davala'ya kalırdı. Ama gerçekten Manu ve Cluj ikinci maç hariç iyi maç hatırlamıyorum ben. Ben bunu yazınca adamlar burada benimle dalga geçiyor. Neymiş Drogba varsa şişrecekmişsin..Drogba 35 yaşına kadar hiç bu taktikle oynadı mı diye düşünmüyorlar. Bu lige bu futbol gidiyormuş vs.

Balta dışında herkesin istediği kadro değil miydi bu :confused:

Bu oyun sadece bu maçlık olsa yine ihale Davala'ya kalırdı. Ama gerçekten Manu ve Cluj ikinci maç hariç iyi maç hatırlamıyorum ben. Ben bunu yazınca adamlar burada benimle dalga geçiyor. Neymiş Drogba varsa şişrecekmişsin..Drogba 35 yaşına kadar hiç bu taktikle oynadı mı diye düşünmüyorlar. Bu lige bu futbol gidiyormuş vs.

:005:

Balta dışında herkesin istediği kadro değil miydi bu :confused:

Ben Eboue'yi de isterdim şahsen. Ancak asıl olarak demek istediğim şu; sahada oyun anlamında olumlu şeyler yapamadık. Bu durum oldukça düşündürücü.

Hocam sadece 3 soru:

1. Bu kadar para harcanan, iyi oyuncularla kurulan bu takım nasıl bu kadar kötü oynar?

2. Madem ortasahayı kullanmayacaktık, madem sadece şişirecektik Sneijder yerine Hürriyet, Drogba yerine Ersen Martin'i alsaydık be hocam?

3. Geçen seneki takım ve sen nerdesin Hocam?

Bütün dengesi bozuldu 0 konsantre takıma. Takım haricinde her şeyle uğraşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt