Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam yönetime yakışır bundan sonra.

Eğer bu başlığın adı----- Georghe Hagi |Teknik Direktör olsaydı içerik olarak entrylerde çok farklı şeyler görebildik çünkü bu sezon oynattığı futbolla yaptığı transferlerle olsun ben fark göremiyorum kötülük yönünde yarışırlar.[h=2][/h]

hocam büyük yazayım istersen

SCHALKE MAÇINDA İLK YARI SNEIJDER SOL AÇIK OYNADI

tamam mı ? 45dk sonunda da oyundan alındı

Pardon Schalke kismini tam anlayamamisim. Mactan önce sürekli 442 oynayacagiz Sneijder diziliste sol kanat oynayacak demistin kafam orada kalmis.

Hocam sezon sonu seni yönetime alalım senin yerine de Avrupa futbolundan anlayan genç teknik adam geçirelim.

Bu linki paylaşmak istemezdim ama bak adam nasıl takip ediyor terim nerde bildiğim kadarıyla Tahir kum du.

Terim ve Şaş locada, kulübede ise... - Galatasaray

diğer başlıktada yazdım umarım terim hiç müdahale etmemiştirde bu ümit davalanın rezilliğidir sadece.

benim düşüncem maçtan önce terim değişiklikleri söyledi ama gidişata göre müdahele edilemedi.

Umarım terim hiç etmemiştirde 5 maç ceza almaz. terimin cezası uzatılsın diye resmen takip ediliyor. en ufak açık kollanıyor. bunlarıda unutmayın.

Benim korkum nedir biliyor musun?

Fatih terim bu oyunun oynamasını kendisi istedi.

Sebebi ise; Bensiz olmaz'a getirmek için.

Başka kaçarı yok arkadaşım. Bu takım bu kadro en az 1 gol atar ya.

Rakip Ordu, Akhisar ayarinda, kendi yari sahasina kapanan bir takim degilse, Drogba ve Burak ile cikmak ortasahasi kuvvetli rakiplere orta alani birakmak anlamina geliyor.

Melo, Engin ve Eboue ile baglar kopmus gibi. Amrabat, Hamit ve Emre de panik halindeler sahada. Hata yapan oyunculara tepkisinde asiriya kacmamali. Her oyuncu kufur yiyip hicbir sey olmamis gibi devam edemiyor maalesef.

Benim korkum nedir biliyor musun?

Fatih terim bu oyunun oynamasını kendisi istedi.

Sebebi ise; Bensiz olmaz'a getirmek için.

Başka kaçarı yok arkadaşım. Bu takım bu kadro en az 1 gol atar ya.

Şu mesajın gereği yapılsın arkadaş. 18 yaşındaki velet gelmiş hocaya bilerek puan kaybettirdi diyor :sopa:

Ya bırakın şimdi Terimi eleştirmeyi şu anda birlik zamanı. Adam cezalı dahada ceza verdirmek için Terim yaptı değişişklikleri flan diyorlar basında sonra bak nasılda üdahale etmiş diyecekler.

Terim hiç müdahale etmedi tek ümidim bu yönde yoksa 5 maç cezaya hazır olun. Ayrıca maçta biz kötü oynamış olabiliriz ama bu hakemin bizi katletme hakkı vermiyor. Kötüde oynasak kulis yapmalıyız.

Takımın artık hiçbirşeye güveni kalmadı bunu unutmamak lazım.

155914_394117110686225_897730403_n.jpg

4-4-2 haricinde Burak-Drogba beraber oynamaz bana gore eger kanat kullanacagim diyorsan

orta sahayi tutup ki ne kadar begenilmese de sagda Hamit banko oynar , sola da Amrabat'i koyarsin

tek forvet arkasinda Sneijder

bu takımın bu kadar acizce futbol oynamaya hakkı yok,bu kadar kötü oynamaya hakkı yok yenilmeye ve mağlup olmaya hakkı var eyvallah ama acizce futbola hayır!!!!!:SS:

İMPARATOR:ayatollah:

4-4-2 haricinde Burak-Drogba beraber oynamaz bana gore eger kanat kullanacagim diyorsan

orta sahayi tutup ki ne kadar begenilmese de sagda Hamit banko oynar , sola da Amrabat'i koyarsin

tek forvet arkasinda Sneijder

evet nedense bunu hiç denemedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt