Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

geçen sezon fenere 2-1 kaybettiğimiz süper final maçlarından sonra istatistiklerle övünmüştük ezmiştik feneri top göstermemiştik şansız bir yenilgi almıştık üzülsekte kahrolmamıştık çünkü iyi oynamıştık.dün gece e.şehire karşı düşülen durum "toplu halde oynamak " amacıyla kurulan bir kulübün oyunu olamazdı.24 yıldır GSARAYın bu derece fare olduğunu bu imkanlarla izlemedim.yenilgiler gördüm pozisyona giremediğimiz maçlar oldu bursadan 5 yedik avrupanın adı duyulmayan takımlarına zor pozisyon ürettiğimiz maçlar oldu ama dün geceki gibi kadro değerimiz 5-6 katı kötü olan altı üstü her tarafı e.şehir olan takıma aciz durumlara düştük.beklenti çok büyükken bu derece küçük netice ruh dünyamı bozdu tadı kalmadı hayatın pazarın güneşin kırın pikniğin..müslüm gürses ölmüş diyorlar hangi müslüm hangi müslüm baba mı diyorum.hayal kırıklığını derinden yaşayanlar bilir evlenme planları yaptığın kızın başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrenince düştüğüm durumun benzeriydi dün gece yaşananlar..biz avrupa şampiyonluğu hayalleri kurarken elin es-esi bizi eziyordu..rüya değilmiş sabah uyandım görsel yazısal bütün medya türlerinde anlatılıyor vehamet...:(

Fatih Terim düşmemeye oynayacak kadar gerileyen bir takımı alıp Şampiyon yapıp üstelik CL de gruptan çıkarmıştır!

Bunu bile hemen unutan balık hafızalı taraftarlara sesleniyorum; Size herşey müstehak!!

Aydın Yılmaz da Galatasaray'ı CL'de gruptan çıkaran golü atmıştır. Hadi bakalım.

Boş yere kapris yapıyor gerçekten.Ordu maçında haksız yere hakeme saçma sapan itirazlarda bulundu.Bunu yardımcılarına da yansıttı.2 maçtır konuşturtmuyor kimseyi.Saçma sapan triplere girdi.İtirazları haklı bile değil.Dünkü o basın toplantısı(!) neydi arkadaş.Bir Galatasaraylı olarak utandım resmen böyle bir rezillik olur mu.Hoca çok uzun süredir böyle saha içi ile hiç ilgilenmiyor.Onla tartışıyor bunla tartışıyor ama takıma bir şeyler vermiyor.Organizasyonu 0,hücum yapamayan bir takım izletiyor bize resmen.Gitsin falan demiyorum ama saçma sapan polemik yaratıp takımıyla tam uğraşmıyor.

Geçen sene 45-50 metrede top oynayan takımı bu sene 80-90 metrede oynatan da benim zaten.

Bunu Terim'i sevmekle değil, Galatasaray'ı sevmekle alakası var. Biz nesil olarak Türk futbolunun en şanslı nesliyiz şu ana kadar. Hiçbir Türk kulübünün ulaşamadığı başarıları yaşadık. Ama ne zaman Terim ya da Hakan Şükür eleştirilse hemen, ne çok seveni varmış teranesi başlıyor.

Bu taraftar, bu camia yaşatılan o zaferler için sonsuza dek müteşekkir kalacak o kadroya. Çünkü bir ilktir o.

Ama dün dündür, bugünde bugün. Ve bugün Terim başarısızdır. Ligde lider, Avrupa'da grup aşaması geçilmesine rağmen başarısızdır.

Kişiler gelir geçer. Camialardır baki kalan. O yüzden kişileri, hele hele futbol gibi başarısı tamamen kolektif bir olguya dayanan bir spor dalında başarının tamamen kişilere indirgenmesi çok doğru bir yaklaşım değil.

kardeşim ben tek bir kişiye indirgemediğim için savunuyorum zaten.asıl tek bir kişiye indirgeyenler her fırsatta hocaya giydirmeyi bekleyenler.madem tek bir kişiye indirgemeyeceğiz hadi o zaman.hocanın haricinde dün akşam hiç koşmayan resmen silik bir oyun oynayan drogbasından sneijderine;burakından melosuna;gökhanından semihine herkesi eleştirsenize.neden o zaman sadece hocaya giydiriyorsunuz.başarı olunca hoca tek başına kazanmıyoruz,başarıları kişilere indirgemeyelim ama başarısız olunca ne biçim hoca,taktik bilgisi zayıf,böyle oyun mu oynatılır vs vs.sallayalım duralım.oh valla ne güzel hayat be.iyiymiş bu iş böyle.

Aydın Yılmaz da Galatasaray'ı CL'de gruptan çıkaran golü atmıştır. Hadi bakalım.

Fatih Terim'i beğenirsiniz beğenmezsiniz, adam Sneijder'i istemediğini açık açık söylemedi mi ?? Dayatılınca sistemi değişmek zorunda kaldı. Bu durumlarda sancılar olacaktır ama, futbol bilgisini tartışmak en hafif deyimle cahilliktir. Ben de kızıyorum bazen ama "sezon sonu gitsin, yok Luce gelsin, yok taktikten anlamıyor gazla yönetiyor" demek ayıptır, kuşluktur

kardeşim yazdım.bak bakalım neden 45-50 metrede değilde 90 metrede oynuyoruz.uzun uzun izah ettim.saygılar.

Okudum, ancak dediğim gibi form ile alakalı bi durum değil, sistemle alakalı bi durum bu bence. Ki sezonun ilk yarısında 80-90 metrede top oynuyor olmamızın nedeni 4-4-2 takıntısı ve ileri uçtaki Umut-Burak ikilisiydi. "Sneijder geldi artık orta saha forvet arası 50 metre olmaz" diye sevindim, bu sefer de Drogba'ya top şişirir olduk. :o Halbuki Drogba-Sneijder ikilisi Akhisar karşısında şiir gibi oynamıştı. Takımın yapması gereken bu işte, dikine, yerden pas. Verkaç, ofansif organizasyonlar vs vs...

Fatih Terim düşmemeye oynayacak kadar gerileyen bir takımı alıp Şampiyon yapıp üstelik CL de gruptan çıkarmıştır!

Bunu bile hemen unutan balık hafızalı taraftarlara sesleniyorum; Size herşey müstehak!!
GSARAYın 8.olması 80 yılda bir olur olduysa da hep öyle kalması değil ertesi yıl şampiyon olması yada şampiyonluğa oynaması normaldir tekrardan 9. yada 5. olması değil.

bütçe tarihsel asalet herşeyiyle bu eşyanın tabiatı gereğidir fatih terim değil x-x gelsede böyle olacaktır.anderlet porto vs takımların bir sezon 8. ertesi yıl 1. olması garipmidir sence?

vizyon başkanındır terim elemandır.işini iyi yapamıyor bu gidişle daha iyisini getirecektir başkan.drogbayı beğenmiyor snejdieri eleştiriyoruz eboue ve hamiti yedek bırakıyorsak mourinhoyu getirir taktik bilmiyor diye eleştiririz.Biz GSARAYlıyız ünal başkanla ufku açılan maddi ve manevi değerleri nakde çevrilen çok büyük bir gücün futbol takımı bahsettiğimiz..başarıyorsa kalır başaramıyorsa gider terim kafasına kafanıza kafamıza vura vura öğrenilmesi gereken realite budur.

Keşke uefa kupasını aldığımız yolculuğun başında kovulması düşünülen terim kovulsaydıda uefa kupası gelmeseydi.

Türk futbol taraftar profili çok sabırsız,ve günlük yorumlara dayanan aynı zamanda ''HERŞEYİ EN İYİ KENDİSİ BİLDİĞİNİ'' düşünen bir profil bana göre. Ve bu çok itici duruyor uzaktan.

Fatih Terim geçen sezonki o pozitif futbolu oynattıysa bunu yine yapabilir. Biraz yapıcı eleştiri yapılmalı. Futbol kaliteli oyuncularla oynanır,bu yıl yapılan transferler tutmadı. Üstüne geçen sezonun çok kilit 2 oyuncusunu kaybettik.(ujfa-engin)

Geçen sezon bütün takımlara üstünlük kurmamızdaki en büyük etken orta sahamızdı. Melo-selçuk uyumu süperdi,bu yıl aynı şeyleri söyleyemeyiz.

Hocada hatalı fakat taktik bilgisi zayıf,alan daraltma bilmiyor gibi söylemler bana göre çok saçma ve yersiz.

Fatih Terim'i beğenirsiniz beğenmezsiniz, adam Sneijder'i istemediğini açık açık söylemedi mi ?? Dayatılınca sistemi değişmek zorunda kaldı. Bu durumlarda sancılar olacaktır ama, futbol bilgisini tartışmak en hafif deyimle cahilliktir. Ben de kızıyorum bazen ama "sezon sonu gitsin, yok Luce gelsin, yok taktikten anlamıyor gazla yönetiyor" demek ayıptır, kuşluktur

Kaka'yı istedi Kaka'yı nerde oynatcaktı?

Cahilliği, ayıbı, kuşluğu sen belirlemiyorsun. Düzgün yorum yapacaksan yap. Argümanlara cevap verebiliyosan ver, millete hakaret etme.

Senden daha fazla Galatasaraylıyım. Ayıptır sözüne bir şey demem. Kuşluktur sözünü düzelt. kişilerin düşüncelerine saygı göstermek zorundasın. cevap vereceksen de üslubunu bozmadan vereceksin.

Aradaki puan farkı 7.

Bu kadar kasmaya kızmaya gerek yok.

Eskişehir daha iyiydi hepsi bu.

Senden daha fazla Galatasaraylıyım. Ayıptır sözüne bir şey demem. Kuşluktur sözünü düzelt. kişilerin düşüncelerine saygı göstermek zorundasın. cevap vereceksen de üslubunu bozmadan vereceksin.

üslubum konusunda problem olduğunu düşünmüyorum, önceki sayfalara dönersen millet GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ'nü arkasına teneke bağlamış! onlara üslup öğretin..

Umarım Shalke'yi eleyince de LUCE gelsin TERİM gitsin derler

Kendince haklı olduğun birşey bile yazsan. Kişilere hakaretvari konusmamanı öneririm.Sonuçta burası bir forum elbette karşıt görüş olacaktır,herkesin düşünce yapısı farklı.

Okudum, ancak dediğim gibi form ile alakalı bi durum değil, sistemle alakalı bi durum bu bence. Ki sezonun ilk yarısında 80-90 metrede top oynuyor olmamızın nedeni 4-4-2 takıntısı ve ileri uçtaki Umut-Burak ikilisiydi. "Sneijder geldi artık orta saha forvet arası 50 metre olmaz" diye sevindim, bu sefer de Drogba'ya top şişirir olduk. :o Halbuki Drogba-Sneijder ikilisi Akhisar karşısında şiir gibi oynamıştı. Takımın yapması gereken bu işte, dikine, yerden pas. Verkaç, ofansif organizasyonlar vs vs...

aynen bende bunu söylüyorum kısa mesafede 45-50 metrede oynarsan başarılı olabilirsin.80-90 metreye oyunu açarsan çok efor sarfeder ve orta alan ile forvetin arasındaki bağa koparırsın. ama bunu yapabilmen için iyi bir defansın olması şart.hala göremiyormusunuz.bu sene ki defans kendini sürekli geri atıyor ki dün akşam daha net bir şekilde görüldü bu.böyle olunca iter istemez orta alanda kendini geri atıyor.defansın yapması gereken ise takımı öne doğru itmek.o nedenle hoca devre arasında ısrarla stoper ve sol bek istedi.

Kaka'yı istemiş Sneijder'i istememiş sanki biri forvet diğeri sol bek :lol:

bunu ölçen bişey mi buldun?...Olabilirsin de buna da bişey demem..

Benim Galatasaraylılığımda her kötü oyun veya sonuçtan sonra sallamak yok sadece...

Abi çok fazla gerdiniz ortalığı. Terim'in doğrularını söyleyip,övmek kadar yanlışlarını söylemek en doğal hakkımız. Takımdan gitmesini isteyen arkadaşlarımız var. Normaldir. Takımdan gitmesini istemek,yerine bir Teknik adam alternatifi göstermenin kuşluk ile alakası yoktur. Kuşluk terimine ne anlamda baktığınıza bağlıdır bu. Herşeye kuş diye yorum yapmaktan vazgeçin artık. Yahu Terim'i bende çok seviyorum ancak;kapris ve egoları yüzünden maçları seyretmek istemiyorum. Izdırab oluyor arkadaş.. Buda mı kuşluk o zaman.? Boş yere millete sallamayın arkadaşlar. Burası bir platform. Herkes düşüncesini aks edecek ki bilgi alışverişi yapacağız. Üzeyir Tunç

bunu ölçen bişey mi buldun?...Olabilirsin de buna da bişey demem..

Benim Galatasaraylılığımda her kötü oyun veya sonuçtan sonra sallamak yok sadece...

üslubum konusunda problem olduğunu düşünmüyorum, önceki sayfalara dönersen millet GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ'nü arkasına teneke bağlamış! onlara üslup öğretin..

Umarım Shalke'yi eleyince de LUCE gelsin TERİM gitsin derler

Hangi yazdığına cevap vereyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt