Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca gece gündüz calisip Milli Takimi düzeltecegiz gibisinden bi cümle söyledi. Iste tamda korktugum nokta buydu aslinda :( Milli takimi düzeltmesi degil.. Galatasaraydan cok Milli Takima vakit ayirmasi.. Su an taraftarlar olarak kiskanc sevgili modundayiz resmen

Veysel Giley @VeyselGiley 2 dakika

Endişelerinizi anlıyorum. Hocamızın akşam idmanından önce yapacağı açıklamaları çok

dikkatli dinlemenizi özellikle rica ediyorum.

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Hayırlı olsun hoca, inşallah yük fazla gelmez.

Bizim açımızdan iyi olur aslında. Milli takımdan nasıl olsa bi cacık olmaz 1 maç daha kaybetsek yeter. Mayıs ayına kadar AB olayını koparabiliriz. Mutlaka gündemede gelmiştir

aslında bu olay büyük bir komplodur ancak fatih terim sözkonusu ise vız gelir tırıs gider ALLAH hocanın yardımcısı olsun ben ikisinide rahat götürebileceğini düşünüyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nnVaxWKe78c[/media]

B_1f761e3341ebe1aee64a6518abcffbdb.jpg

terim_demiroren_8765.jpg

Dostuna yakin ol, dusmanina daha yakin ol dusuncesinde hocamiz herhalde. Baska turlu midem kaldirmiyor yasananlari, buna benzer kareleri. Yabanci kurali olsun, bize verilen benzersiz, olcusuz cezalar olsun biraz duzelme olacak ins. bu yil. Pozitif bir gelisme olmasa da en az zararla atlatiriz umarim bu yili da.

Ben gecen sezon Terim ceza aldiginda savunlardanim o gun yaptiklarini, ama bu yili nasil atlatirsak atlatalim "Ben adaletin oldugu yerde..." diye lafa girerse bir daha bu resimdeki tepkiyi veririm.

Fatih Terim Yıldırım Demirörenin bu Galatasaray'ı bitirme planını görmezden gelip kabul ederek gözümde bitmiştir paraiçin yapılmaz bu umarm yakın zamanda hoca değiştiririz.

Hamit nedir hocam hamit nedir Allah aşkına.

orda Sabri,Ceyhun,Engin,Erman,Emreç,Yekta var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt