Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya yapmayın bunu yapmayın.nerede var hocanın para aldığı.tüpçü kendisi söylemedi mi hocanın para almayacağını.neden bu şekilde hocaya vurmaya çalışıyorsunuz,neden dürüst olup sevmiyoruz ve bu işte bahanesi oldu demiyorsunuz da yalana başvuruyorsunuz.

Para felanda onemlı degıl sen Galatasarayla bu kadar önemli bir yoldayken kafanı başka bir yere veremezsin satamazsın

ya yapmayın bunu yapmayın.nerede var hocanın para aldığı.tüpçü kendisi söylemedi mi hocanın para almayacağını.neden bu şekilde hocaya vurmaya çalışıyorsunuz,neden dürüst olup sevmiyoruz ve bu işte bahanesi oldu demiyorsunuz da yalana başvuruyorsunuz.

Tüpçü Terim in görev için para istemediğini ancak bunun mümkün olmadığını söyledi...Bedavaya kim çalışır. Elbette karşılığını alacaktır.

Ağzı olan konuşuyor ama bu topicte olmasın mümkünse.

Adam kendi yaşından daha uzun süredir Galatasaraya hizmet eden Fatih Terim gibi birine, bir sebep bulup birşeyler diyebiliyor.

Klavyeye basan parmak kırılır, o derece.

Aklınızı başınıza alın, bu bir planlı oyun diyorsunuz ama gidip piyonu siz oluyorsunuz.

Terim bu yıl başarısız bile olsa bu takımın teknik direktörü olarak kalmalıdır, kalacaktır.

iPad - Tapatalk

ben olayı anlatamıyorum.sen bana daha hoca adı bile söyleyemiyorsun.önce ondan bahsedelim.ve tabi ki bunu da düşünmek zorundayım.reijkard zamanında bile resmen florya çiftlikti.reijkard der herkes barçayı çalıştırmış.ama adamların umurunda olmuyor.aldıkları paraya bakıyorlar.önce isim söyle ve o isim hocanın kaç katı paraya gelecek ondan konuşalım daha sonra diğer detaylara değiniriz.

Ben hoca gitsin demedimki hiç. Neden yerine adam bulayım.

Para felanda onemlı degıl sen Galatasarayla bu kadar önemli bir yoldayken kafanı başka bir yere veremezsin satamazsın

ne oldu şimdi.az önce para için falan diye atıp tutuyordun şimdi para falan önemli değil mi diyorsun.nereden nereye getiriyorsun konuyu.söylediklerinizin arkasında durun.madem onu yazdın o zaman cevabını alınca "tamam özür dilerim o kısmı gözden kaçırdım" dersin olur biter.senin yaptığın gibi para falan da önemli değil demezsin

ne oldu şimdi.az önce para için falan diye atıp tutuyordun şimdi para falan önemli değil mi diyorsun.nereden nereye getiriyorsun konuyu.söylediklerinizin arkasında durun.madem onu yazdın o zaman cevabını alınca "tamam özür dilerim o kısmı gözden kaçırdım" dersin olur biter.senin yaptığın gibi para falan da önemli değil demezsin

Yav ben para alıyor sandım ondan dedım para almıyor olsa bile itibar etmediği tffnın teklifini kabul etmek ve Galatasaraya vereceği dikkati emegı böyle bir yılda bölmek hakarettir.

Bir kararla insan kendisi hakkinda fikirleri düsünceleri nerelere cekebiliyor.

Umarim takimi engellemez bu gereksiz karari ve sene sonu devam etsede etmesede Ünal Aysal teknik direktör degisikligine gider.

Basarili olur olmayiz ayri bir durum.

Fatih Terim`den hic beklenmeyecek hareketler.

Ünal Aysal öyle bir şey yapmaya kalkarsa gönderilen kendisi olur. Başkan görüşme izni vermeseydi o zaman tüpçüye. Kendi başbakanı karşısına alamadı, hocadan mı bekliyor? Hocanın bu işte zerre kadar suçu yok.

İmparator kendi bırakmadıkça devam etmelidir. Bana kalsa 10 senelik sözleşme yaparım.

Tüpçü Terim in görev için para istemediğini ancak bunun mümkün olmadığını söyledi...Bedavaya kim çalışır. Elbette karşılığını alacaktır.

bedavaya çalışacağını hoca söyledi.ha illa prosedür gereği para verilecekse emin ol (ki sende çok iyi biliyorsun hocanın yapısını) o parayı cebine almaz gerekli yerlere bağışını yapar.

Yav ben para alıyor sandım ondan dedım para almıyor olsa bile itibar etmediği tffnın teklifini kabul etmek ve Galatasaraya vereceği dikkati emegı böyle bir yılda bölmek hakarettir.

Yahu madem bu hakaretti de başkan kendi niye reddemedi baştan tüpçüyü? Başbakanın emri olduğu için olabilir mi? Ne kadar kolay değil mi? Kulübün başkanı bile cesaret edemesin ama hoca kabul etti diye hakaret oluyor?

ya ne bölmesi.hocanın işi ekimde bitiyor.bu kadar basit.amma abarttınız.hocanın Milliyetçi duyguları ağır basmış ve her Türkün yapacağını yapıp tff nin başında kim var demeden Ay Yıldızlı forma için görevi kabul etmiştir.bu kadar basit bu olay.hocanın Galatasaraya kazandırdığı başarıları göz ardı edip en ufak bir şeyde bu kadar acımasızca eleştirmek kusura bakma ama nankörlükten başka bir şey değil.NET.

hayir burda Terim korunmaz hale geldi, TFF her kücük ise bile ona ekstra fazla ceza verip, sampion olmamaiza engel koyup isler yaparken, Hoca bu TFF nin TD olmasi cok yanlis buluyorum. Birde yetmemis gibi, takimda isler bitmemis, Hasan Sas ve Davala hic iyi bir TD Yardimci lari degil, yani sirasi miydi ?

Ünal Aysal öyle bir şey yapmaya kalkarsa gönderilen kendisi olur. Başkan görüşme izni vermeseydi o zaman tüpçüye. Kendi başbakanı karşısına alamadı, hocadan mı bekliyor? Hocanın bu işte zerre kadar suçu yok.

İmparator kendi bırakmadıkça devam etmelidir. Bana kalsa 10 senelik sözleşme yaparım.

Hocanın suçu yok deme... Şöyle demesi gerekirdi. " Kusura bakmayın. Ben GS nin başındayım. Üç kupa için yoğun mesai harcıyorum. Milli takım için zamanım yok. "

Bitip giderdi.

Yahu madem bu hakaretti de başkan kendi niye reddemedi baştan tüpçüyü? Başbakanın emri olduğu için olabilir mi? Ne kadar kolay değil mi? Kulübün başkanı bile cesaret edemesin ama hoca kabul etti diye hakaret oluyor?

birde daha önce de ifade ettim.polis görünce eli ayağı birbirine girenler o polislere emir veren başbakan aradığında hoca reddetsin diyor.nasıl bir mantık bu ya anlayamıyorum.bugün atıp tutanları dilerim Allahtan bir gün başbakan arar da o zaman görürüz.başbakanın arkasından küfür edenler bile elleri ayakları nasıl birbirine girecek o zamanı çok merak ediyorum.saçma sapan yorumlar.hani derler ya "bekara karı boşamak zordur" diye o hesap işte bizimkiler.

Galiba Baskan neden ariyor, Fatih Hoca yi yollamaya, ve bu ona en güzel olay olmustur, cünkü öyle kovsa, Taraftar kizar filan...

Valla onu bunu bilmemde Fatih Terim artık tadında bırakıp görevi bırakmalıdır ha sezon sonunda şampiyon yapıp bırakırsa daha iyi olur.

Ağzı olan konuşuyor ama bu topicte olmasın mümkünse.

Adam kendi yaşından daha uzun süredir Galatasaraya hizmet eden Fatih Terim gibi birine, bir sebep bulup birşeyler diyebiliyor.

Klavyeye basan parmak kırılır, o derece.

Aklınızı başınıza alın, bu bir planlı oyun diyorsunuz ama gidip piyonu siz oluyorsunuz.

Terim bu yıl başarısız bile olsa bu takımın teknik direktörü olarak kalmalıdır, kalacaktır.

iPad - Tapatalk

Nokta.

hayir burda Terim korunmaz hale geldi, TFF her kücük ise bile ona ekstra fazla ceza verip, sampion olmamaiza engel koyup isler yaparken, Hoca bu TFF nin TD olmasi cok yanlis buluyorum. Birde yetmemis gibi, takimda isler bitmemis, Hasan Sas ve Davala hic iyi bir TD Yardimci lari degil, yani sirasi miydi ?

hocanın neden kabul ettiğini ben kendi bakış açımla Yiğit Ateş ise kendi bakış açısıyla son derece tutarlı bir biçimde açıkladık.okursan neden kabul ettiğini görürsün.

Hocanın suçu yok deme... Şöyle demesi gerekirdi. " Kusura bakmayın. Ben GS nin başındayım. Üç kupa için yoğun mesai harcıyorum. Milli takım için zamanım yok. "

Bitip giderdi.

Yahu ben de diyorim ki madem bu kadar kolay bunu demek, hocaya konu hiç gelmeden başkan niye biz üç kupadayız bu sezon hocamızı bırakamayız diyemiyor? Başkan bunu diyemiyor, hoca da diyemedi diye suçlu yani? Bu ülkede başbakanı reddeden adamın burnu beladan kurtulmaz. Milyar dolarlık şirketlere neler yapıyorlar, siz neden bahsediyorsunuz?

BTLeVXJIAAAU841.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt