Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok forvet çok gol demek değildir 70 yaşına geldi ama öğrenemedi bunu terim

rm ve bjk maçlarını kaybedersek aysal gereğini yapacaktır.

takmışsınız milli takıma.milli takımdan önce ne oynuyorduk şimdimi kötü oynuyoruz.

Neyse hocam Real maçını al ondan sonra da sözleşme imzala herkesin çenesi bir kapansın.

Sen uzattıkça herkes üstüne gidecek. Hayır en kötüsü Galatasarayı yedekte tutuyor deniyor ya. Yuh artık. İmzala bitir şu işi.

Öyle olmasa çıkıp imzalar, nedir bu nazın sebebi açıklar mısın? Ya evet dersin ya hayır dersin nedir yani bu saçmalık anlayabilen varsa berigelsin.

2011-2012 senesi güzel futbol vardı, baskı press filan, kanatlar. Futbol güzeldi, yenilsekte zevk alıyodum. Ama son 2 sene hiç zevk almıyorum futboldan istisnalar haricinde. Bir önceki sene alınan şampiyonluk ise, diğer takımların puan kaybetmesi ile alakalı. Taktik kapasitesi daha yüksek bir hoca lazım eğer şamp ligini isyitorsak.

Ne Şampiyonlar Ligi kardeşim unut onu.Real Madrid,Barca,Münih,Manu gibi takımların gelirleri 400-500 milyon avro.Hayvan gibi kadro kuruyorlar.Dortmund istisna.Öyle bir ekolu herkes kuramaz,Türkiye´de hiç olmaz.

Olur mu kardeşm ne demek etkisi olmuyor. Sen 10 günden fazla süre kulüpte yoksun, oyuncularınla ilgilenmiyorsun ki sen hem ligde iddialısın ve de CL var ki iddialı olduğunu söylüyorsun. Bu topçular naptı sen yokken, play station kampı yapmadıklarının garantisini verebilir misin bana? Takım bildiğin dingonun ahırı ya. Bak hiç taktik teknik yada oyuncu değişikliğine falan girmiyorum. Yazık ya bu kulüp bunları haketmiyor.

İyi de hoca takımın başında olsaydı da takımın yüzde doksanı yine milli takımlara gidecekti. 1 hafta milli takımla ilgilendi işte. Bursa-Eskişehir maçlarında da mı milli takım olayı yüzünden puan kaybettik? Sorunumuz başka bizim. Nedense garip bir biçimde milli takım olayı takımı karıştırmak için kullanılıyor.

Fatih Terim'i cok severim.

Buraya onu suclamaya, ya biz ya milli takım demeye de gelmedim.

Sadece gözlemlediğim bir iki seyi yazıp, bundan sonra düzelmesini umarım şimdilik o kadar.

En basta hoca takıma olan motivasyonunu biraz kaybetmis gibi, herkes hatırlar daha 3 gün önce Romanya macından sonra gömleğinin halini, bu aralar milli takım isi hocanın enerjisinin büyük kısmını kendine cekmis gibi.

İkincisi de Amrabat&Umut degisikliği. Bu değişikliğin mantığını anlayan varsa acıklayabilir mi? Amrabat'ı 1-2 hareketi dısında bende beğenmedim ve cıkartmasına en ufak laf etmem, ama Burak ve Drogba sahadayken bir de Umut'u oyuna sürmek sadece 85.dakika da yapılırsa birşeyler ifade eder, deriz ki hoca doldur boşalt yapalım son 5 dakika da, karambol yaratalım diye böyle bir değişiklik yapmıstır. Ama 45.dakika da tek top tasıyan adamı-ne kadar kötü tasıyor olsa da-oyundan cıkartıp yerine Burak ve Drogba'da sahada iken birde Umut'u sahaya sürdük ya, hicbir anlam veremedim ben bu işe. Bir konu da Emre ve Engin. Bu adamları neden oynatıyosun hoca diyemem, Selcuk ve Hamit sakat yerlerine de birtek bunlar var. Ama bunlarla niye yola cıktık biz buna anlam veremiyorum işte.

Ne Şampiyonlar Ligi kardeşim unut onu.Real Madrid,Barca,Münih,Manu gibi takımların gelirleri 400-500 milyon avro.Hayvan gibi kadro kuruyorlar.Dortmund istisna.Öyle bir ekolu herkes kuramaz,Türkiye´de hiç olmaz.

Yav hani vizyon şampiyonlarligiymiş ya hani öyleymiş, o sebeble söyledim. Ne şampiyonlar ligi, bu sene toto lig şampiyonluğunu kargalara kaptirmassak iyi.

İyi de hoca takımın başında olsaydı da takımın yüzde doksanı yine milli takımlara gidecekti. 1 hafta milli takımla ilgilendi işte. Bursa-Eskişehir maçlarında da mı milli takım olayı yüzünden puan kaybettik? Sorunumuz başka bizim. Nedense garip bir biçimde milli takım olayı takımı karıştırmak için kullanılıyor.

Kullanılıyor doğru ve de hoca da buna 10 numara beş yıldız çanak tuttu. Ayrıca ben anlamam, her hoca nasıl kulübünün başında olduysa bizim hocamız da başımızda olacak. Emre, engin, eray bu adamlar da mı milli takıma gitti? Hani bunların maça hazırlanması.. Öfff neyse daha fazla yazmak istemiyorum yeterince kızgınım

Yeter. At artık imzayı. Kendine gel hoca'm.

Allahtan yatma zamanim geldi .Hocanin masallari iyi gelecek simdi.Iyi yatarim beyler bu güzel masallardan sonra.:angry:

artık bişey yapma zamanı geldi geçiyor , drogbayı mı yedek bırakacan burakı mı kesecen ne yapacaksan yap artık ,tamamen takımı futbolcuların gönlü olsun diye kuruyor...

Hoca bizi bırakmaz. Basının gazına geliyor bence taraftarımız.

Bırakır bırakmaz değil mesele.Traftarı ve basını bunu tartışmaya itmek bile.Bizim gibi en ufak fırtınada kaosa giren, girince de saçmalayan bir camia için yeter başarısızlık nedeni.

Taraftar milli takım olayına nedense fazla takıp gerçek sorunlarımızı gözden kaçırıyor. Yaşadığımız sıkıntılar geçen sene de yaşanan aynı sıkıntılar. İleride pres yapmayan adam sayısı fazla. Bu da hocanın oyun sisteminde arızaya neden oluyor. Burak veya Drogba'dan biri gereksiz. Burak, arkasında Sneijder, kanatlarda da Bruma-Amrabat'la takım daha iyi olabilir. Bir de sol bekte Riera olmayınca onun geriden yaptığı etkili çıkışları yapamıyoruz.

Hoca başladı ben galatasarayı bırakmam filan dedim geç hoca bunları. Şu Milli takım sözleşmesini yollasanıza bir kulübe?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt