Fatih Terim'i cok severim.
Buraya onu suclamaya, ya biz ya milli takım demeye de gelmedim.
Sadece gözlemlediğim bir iki seyi yazıp, bundan sonra düzelmesini umarım şimdilik o kadar.
En basta hoca takıma olan motivasyonunu biraz kaybetmis gibi, herkes hatırlar daha 3 gün önce Romanya macından sonra gömleğinin halini, bu aralar milli takım isi hocanın enerjisinin büyük kısmını kendine cekmis gibi.
İkincisi de Amrabat&Umut degisikliği. Bu değişikliğin mantığını anlayan varsa acıklayabilir mi? Amrabat'ı 1-2 hareketi dısında bende beğenmedim ve cıkartmasına en ufak laf etmem, ama Burak ve Drogba sahadayken bir de Umut'u oyuna sürmek sadece 85.dakika da yapılırsa birşeyler ifade eder, deriz ki hoca doldur boşalt yapalım son 5 dakika da, karambol yaratalım diye böyle bir değişiklik yapmıstır. Ama 45.dakika da tek top tasıyan adamı-ne kadar kötü tasıyor olsa da-oyundan cıkartıp yerine Burak ve Drogba'da sahada iken birde Umut'u sahaya sürdük ya, hicbir anlam veremedim ben bu işe. Bir konu da Emre ve Engin. Bu adamları neden oynatıyosun hoca diyemem, Selcuk ve Hamit sakat yerlerine de birtek bunlar var. Ama bunlarla niye yola cıktık biz buna anlam veremiyorum işte.