Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca artistlik peşinde

Birileri birileri

De arkadaş geçen yılda en başta birileri diyordun.Sonra birilerinin ayağına giderek sözleşme imzaladın

bende birileri olarak artistlik yapıyorum

GO HOME TERİM!

başkan gerekeni yap artık

300 trilyona oluşturulmuş takımın oynadığı futbol(!)a bak , aldığı sonuçlara bak.

hoca kimi istedinse aldılar ama karşılığını veremiyon kusura bakma valla bu kadar paraya bu futbol olmaz futbolcularla birlikte kendinede çeki düzen ver 2 yıldır karın ağrısı çekiyoruz her maç

Fatih Terim: Milli takıma yardım etmek istedim. Para da almayacağımı söyledim. Yemediğim dayak kalmadıFatih Terim: Milli takıma yardım etmek istedim. Para da almayacağımı söyledim. Yemediğim dayak kalmadı....

en büyük dayagi ne ahmet cakardan ne ondan bundan yedin be hocam. en büyük burda dolasan Taraftar profilinde dolasan taraftardan yedin ve yigiyorsun maalsef !!!

bugün yaptigi aciklamardan sonra hocaya halen salayanlar varsa art niyet ararim acikcasi.

istifa.jpg

Umut-Amrabat değişikliğini bizler anlamayız. İmparatorun bir bildiği vardır renkdaş. O Türkiye'nin en iyisi en büyüğü. Öyle bir değişikliği uygun gördüyse doğrusu odur. Umut düzgün oynamamıştır orası ayrı.

Sürekli Umut'u sağ kanat veya kurtarıcı olarak oyuna sokması büyük hata ve bunun bir türlü farkına varamadı.

4 maçlık görevi kabul etmeseydi şu an 1 yıllık sözleşmesi sorun haline gelmeyecekti.

Fatih hocam senin bu kararın yüzünden mesele büyümeye devam ediyor ama hala konuyu bitirmiyorsun.

Kalmak istiyorsan at imzayı bitsin.

Çok mu zor ?

Evet aynen böyle dedi.

Oha arkadaş ya, Aydın Yılmaz geziyormuş bize neymiş öyle mi? Ben bu kulübün paralarını istediğim gibi çarçur ederim, sağda solda sürten adamlara yediririm, size de halt yemek düşer diyor yani.. Kontrolü iyiden iyiye kaybetmeye başlamış, ruh hali de iyi değildi zaten son zamanlarda. Gidişat o ki, Canaydın döneminde ki Terim'e doğru gidiyoruz.

Burdan 3 gun boyunca terim istifa dersek hocanin sozlesmesi fesh oluyormus acil yayalim beyler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

başkan gerekeni yap artık

300 trilyona oluşturulmuş takımın oynadığı futbol(!)a bak , aldığı sonuçlara bak.

yapacaktır az kaldı

rm maçı futbol mucizesi olmadığı takdirde puan almamız zor bu oyunla, bjk vasat takım olsada gaza gelmiş durumdalar + bu haftada gördük hakemler talimat almış

Oha arkadaş ya, Aydın Yılmaz geziyormuş bize neymiş öyle mi? Ben bu kulübün paralarını istediğim gibi çarçur ederim, sağda solda sürten adamlara yediririm, size de halt yemek düşer diyor yani.. Kontrolü iyiden iyiye kaybetmeye başlamış, ruh hali de iyi değildi zaten son zamanlarda. Gidişat o ki, Canaydın döneminde ki Terim'e doğru gidiyoruz.

Allah banada böyle bir cereme versin arkadaşın dediği gibi. 1 milyonu götürüyor herif

O değilde 46 bin kombine alan Renktaşlarımıza daha da yazık be.. Bu takım kutsaldır 40 yıllık gs'li de olsanız, 2 yıllık gs'li de olsanız yedirmeyiz kimseye.. Herkes haddini bilsin. İşi duygusal değil profelyonelce halletmeliyiz.Valla yazık ya.

Aydın olayı skandaldır

Birileri lafı skandaldır

Tüpçünün ayağına gidip sözleşme imzalaman skandaldır

Aydının parasını sen vermiyon, bu taraftar veriyor

Birileri bizde birileriyiz,başkanda,medyada.Kim birileri

Tüpçüye yıl boyunca giydirdin ayağına gittin

Konuştukça batıyon hoca

Ya bu taraftardan özür dilersin ya da çeker gidersin

Son haftalarda hiç iyi değil Fatih Terim ama sallamaya gerek yok beyler, bu takım Beşiktaş maçından itibaren kendine gelecek.İlk haftaların böyle olması iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt