Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar tirt les yerli oyuncumuz varken yerli transfer yaptirmadin. Bravo.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Birgün egon patlayacak biryerde, bakalim hangi güne denk gelecek. Arenada yuhalanman yakindir merak etme.

Seni biz vezir ettik rezil etmesinide biliriz. Bakalim arkanda Galatasaray taraftari olmayinca ne hallere düseceksin.

Kandırdılar bizi renktaş, hayallerimizle oynadılar :D

Atar imzayı eninde sonunda rahat ol, başkana kızmış belli ki hoca.

Artık sanmıyorum renktaş. Sezon sonu hoca yolcudur. Senin başkana kızmış dediğin işin kılıfı sadece. Padişah sağ olsun..

Tamam hocam seviyoruz seni ama açık ve net konuş artık. Hem yıpratmaya çalışılıyor diyorsun hem de net bir şey söylemiyorsun. adamların eline koz veriyorsun. Ne bileyim söyle Galatasaray ile imzalayacam, Sadece 4 maçlığına Milli takımın başındayım de ya da kupaya katılırsak devam edecem de ama yeter ki bişey de.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Hocayı eleştiririm zaman zaman, beğendiğim zaman da gelir burada açık açık söylerim. Yiğit Ateş bunu en iyi bilenlerdendir. Eğer hoca Padişah tarafından yerinden edilip milli takımın başına getirilirse, Hoca da suç aramamak lazım. Aynı şekilde başkanda da. Ve eğer bu dediğim olursa, Kendini gerçekten sarı kırmızı renklere ait hisseden hiçbir taraftar Padişaha oy vermez.

Basın toplantısını yeni dinledim, dehşet vericiydi. Fail üzerine fail.. Yine bir edebiyat aldı başını gitti. Ben Galatasaray'a 1974'te imza attım cümlesiyle başlayan duygusal-drama içerikli arabesk konuşmayla başladı.

Özellikle Aydın ile ilgili söyledikleri kanımı dondurdu. Galatasaray'ın çocuğu dedi, adam geziyor size ne dedi, salvolar salvolar.. Vay arkadaş dedim, bu kadar ucuzmuş yani Galatasaray forması giymek. Hele bir de istediğimiz rakama geldi imzaladı demesi yok mu. Vay be..

Kurumsal değil durumsal düşünürüm dedi, yine başkana yapılan üstü kapalı göndermeler.

Erman buraya Şampiyonlar Ligi oynamaya mı geldi dedi, şok oldum. E niye geldi hoca? A2 takımla oynamaya mı? Ayrıca Erman kendi gelmedi ki, bizzat sen aldın o adamı. Bir de Aydın ile Erman'ın ne alakası var diyor. Resmen insanları keriz yerine koyuyor. Ben söyleyecek birşey bulamıyorum artık.

Tamam zor zamanlar geçiriyor olabilir ama bu durumu da kendisi yarattı. Kaldıramayacağın bir yükün altına girmeyeceksin. Girdiysen de isyan etmeyeceksin. Bu ülkenin medyası 1 günde böyle olmadı. Oldu olası böyleydi. Bunu bilmiyor muydun?

Ha gerçi medyanında suçu yok ki. Adamlar basit bir soru soruyor, bana bunları sormayın diye cevap veriyor. Ayrıca söylediği şeyler doğaçlama şeyler değil, hepsi planlı. Önünde yazılı kağıdı duruyor, oradan bakıp bir nevi sunum yapıyor. Yani her söylediği şey planlı. Öyle üstünkörü değil.

Hatalar yaptığını biliyor, ama mağdur edebiyatı yaparak bu işten sıyrılmak istiyor. Kısacası, bir insan kendi kendini nasıl bu duruma sokar, aklım almıyor. Şu an ki durum bana Canaydın dönemini hatırlatmaya başlıyor.

Yarın bir bakmışız Real Madrid'i yeneriz (inşallah da yeneriz), bir anda herşey süt liman olur. Yine en büyük olur, imparator olur, padişah olur gururla konuşur. Hakkıdır da. Ama 2 gün sonra Bjk'ye yenilirse yine aynı tas aynı hamama döner. Canaydın zamanında da böyleydi. Kötü gidiş esnasında bir Juventus, bir Olimpiakos galibiyetleri. Pat diye herşey güllük gülistanlık olurdu. Ardından ligde İstanbulspor'dan 3 tane yiyip gerçek dünyaya geri dönerdik. Devamında tüm suçu takımın emektarlarına atıp, gençleştirme bahanesiyle hepsini kadro dışı bırakması. Bilemiyorum acaba Aykut ve Aydın'a gösterdiği bu abartılı vefa gösterisi, o günlerin diyetini ödemek istemesi mi..

Neyse biraz fazla doluyum ama bizim de gelecekten endişelerimiz var. 4 maçta 6 puan kaybetmek falan problem değil. Mesele şu an ki zihniyetin ilerisi için ışık vermemesi. Güneş balçıkla sıvanmıyor artık, bakalım bu işten Galatasaray daha ne kadar zarar görecek..

burada yazılanları okuyorum da ben yanlış basın toplantısı seyrettim galiba...

tamam hocayı eleştirelim taktiğini oyuncu değişikliklerini filan da adam açıkça "galatasaray beni bırakmadıkça ben galatasarayı bırakmıcam dedim lafımın arkasındayım bazıları merak ediyor diye imza atmak zorunda değilim başkanımız haklı bu işin öyle bir acelesi yok önümüzde önemli maçlar varken bunu konuşmak galatasaray'a zarar verir başkanla benim aramı bozmaya çalışmayın" dedi... ağzıyla söyledikleri de çarpıtıp başka mecralara çekmeyelim...

maç mı?... ilk yarı berbat... ikinci yarı gaza gelmiş ama telaştan doğru pasları vuruşları yapamayan bir takım vardı... beni tek heyecanlandıran bruma'ydı... ancak şunu gördüm ki doğru adamların takıma dönmesiyle real'i yenip yollarız...

Hocayı eleştiririm zaman zaman, beğendiğim zaman da gelir burada açık açık söylerim. Yiğit Ateş bunu en iyi bilenlerdendir. Eğer hoca Padişah tarafından yerinden edilip milli takımın başına getirilirse, Hoca da suç aramamak lazım. Aynı şekilde başkanda da. Ve eğer bu dediğim olursa, Kendini gerçekten sarı kırmızı renklere ait hisseden hiçbir taraftar Padişaha oy vermez.

O pasa bu kadar güclüyse stadi niye verdiremedi bjk denen zibidelere,siktiri cekip göndermedik mi olimpiyata?Her sucu pasaya atmak kolaycilik oluyor,adami sevmesemde bizimkisi istekli olmasa ,degil pasa on tane pasa gelse viz gelir.108 camiamizi kücümseme kardes,öyle her seye papuc birakacak adamlar yönetmiyor bizi.

Terim giderse ya Lucescu ya da Gerets gelsin. Rijkaard' a şans verilebilir iyi bir kadroyla. Sarpsız-Barışsız.

Ne vermicek.. Bizim ultrAKaslanlar sağolsun.. yanındalar padişahın.. Hani şu stadı elimizden almaya kalkan adamın.. Hani şu her defasında stad daha Galatasaraya teslim edilmedi diye tehdit eden adamın yanındalar.. Fatih terimi bizden bu şekilde kopararak Galatasaraya zarar veriyorlar.. Öyle bi duruma geldi ki.. Fatih hoca milli takımı kabul etmese VATAN HAİNİ ilan edecekler.. Gazeteler televizyonlar..

Yahu hoca seçenek deildirden tut birakilmadikca birakmamdan bir sürü sey söyledi imzalamicammi dedi ; teknik elestri tamamda diger elestrilerde bir kere daha izleyin derim.

Bu hafta imza bekliyorum, eğer olmazsa komplo teorimde haklıyım.

Anlasildi sene sonuna kadar sozlesme imzalamayacak biz hep bu tartismalarla ugrasacagiz.

Baskanim lutfen sozlesme imzalanmazsa Real macindan sonra bye bye de.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Artık sanmıyorum renktaş. Sezon sonu hoca yolcudur. Senin başkana kızmış dediğin işin kılıfı sadece. Padişah sağ olsun..

Bence hem takımımızı hem de milli takımı çalıştırması konusunda anlaşılacak. Hele bir de 4. yıldız gelirse bu sezon, başkan hocanın gönderilmesi halindeki taraftar tepkisini yatıştıramayacağını bilecek kadar akıllı bir adam. Tabii bunlar milli takım Brezilya'ya giderse geçerli. Gidemezsek sorun kendiliğinden çözülür.

Taraftar çok boş işlerin peşinde aslında. Sneijder-Burak-Drogba üçlüsünün bir arada oynatılması bence asıl problemimiz. İleride baskı kuramıyoruz bu oyuncularla. Milli takım olayından önce de aynı sorunlarımız vardı. Taraftar medyanın gazıyla takıldı kaldı milli takıma. Gören de milli takımdan önce takım önüne geleni paramparça ediyordu sanacak.

Ne vermicek.. Bizim ultrAKaslanlar sağolsun.. yanındalar padişahın.. Hani şu stadı elimizden almaya kalkan adamın.. Hani şu her defasında stad daha Galatasaraya teslim edilmedi diye tehdit eden adamın yanındalar.. Fatih terimi bizden bu şekilde kopararak Galatasaraya zarar veriyorlar.. Öyle bi duruma geldi ki.. Fatih hoca milli takımı kabul etmese VATAN HAİNİ ilan edecekler.. Gazeteler televizyonlar..

Gazeteler televizyonlar hepsi ortamı hazırlıyorlar işte reis. Benim korkum hocayla kalmayacak bu iş. Sonunda Ünal Aysala bile bırak der malum şahsiyet(siz).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt