Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık konuşayım, basdanda belirtiyim hoca hakkında anlık yorumlar yazmıyorum kaydoldugumdan beri neredeyse ayni seyleri söylüyorum, yani bir iki macda fikrim değişmedi , inanmayan girip baksın önceki mesajlarima. Gelelim konuya, fenerin başında aziz neyse bizim takimdada Fatih Terim odur artık gözümde.Maç sonlarındaki konuşma tarzini alex ferguson kullanamiyodu.Kaldiki bugün Fatih Terimsen, bu galatasaray sayesindedir, bu begenmedigin istemediğin oyuncular sayesindedir.Turkiyedeki en iyi hoca olman eyvallah kabuldur ama büyük takım kaldiramiyosun bu bir gercek. Son iki yıldır büyüyen galatasarayin, son bir yıldır ne oynadığı , ne yaptığı belli degil, hocasiz olsaydik bundan kötüsü olmazdi herhalde.

Sayfalarca yazmak istiyorum ama başkana guvendigimden yazmıyorum, sana saygimdan yazmıyorum Fatih Terim.

Uzatmicam bu kadar yazdıklarım. Bunları tartışmak için yazmiyorum bunu belirteyim istedim.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

Bence hem takımımızı hem de milli takımı çalıştırması konusunda anlaşılacak. Hele bir de 4. yıldız gelirse bu sezon, başkan hocanın gönderilmesi halindeki taraftar tepkisini yatıştıramayacağını bilecek kadar akıllı bir adam. Tabii bunlar milli takım Brezilya'ya giderse geçerli. Gidemezsek sorun kendiliğinden çözülür.

Taraftar çok boş işlerin peşinde aslında. Sneijder-Burak-Drogba üçlüsünün bir arada oynatılması bence asıl problemimiz. İleride baskı kuramıyoruz bu oyuncularla. Milli takım olayından önce de aynı sorunlarımız vardı. Taraftar medyanın gazıyla takıldı kaldı milli takıma. Gören de milli takımdan önce takım önüne geleni paramparça ediyordu sanacak.

Bahsettiğimiz kişi UEFA kupasından sonra ben gidiyorum diyen biri. dördüncü yıldızı taktıktan sonra da aynısını diyebilir. Bence bu iş bitmiş renktaş. 2 takımı çalıştırmaya devam edecek falan hikaye. Ünal Aysal istemiyor böyle bir şeyi. YD'de istemiyor. Türkiye de böyle bir duruma hazır bir ülke değil. + Basına iyice malzeme olur Galatasaray ve hoca. Her kötü sonuçta ''iki yere birden bakıyor motivasyon eksikliği oluşuyor'' gibi şeyler söylenmeye devam eder. Bizim basınımızın yüzsüzlüğünü biliyorsun sende. En basiti. Hoca 1 yıl 1 yıl sözleşme olmasından ötürü rahatsız falan diyen telegol programı. bir hafta sonra yönetim 2 yıllık sözleşme önerince, Biz söyledikçe Fatih terimin sözleşmesini uzatıyor Ünal aysal ve ekibi demeye başladılar. Futboldan tiksinmeye başladım yemin ederim.

burada yazılanları okuyorum da ben yanlış basın toplantısı seyrettim galiba...

tamam hocayı eleştirelim taktiğini oyuncu değişikliklerini filan da adam açıkça "galatasaray beni bırakmadıkça ben galatasarayı bırakmıcam dedim lafımın arkasındayım bazıları merak ediyor diye imza atmak zorunda değilim başkanımız haklı bu işin öyle bir acelesi yok önümüzde önemli maçlar varken bunu konuşmak galatasaray'a zarar verir başkanla benim aramı bozmaya çalışmayın" dedi... ağzıyla söyledikleri de çarpıtıp başka mecralara çekmeyelim...

maç mı?... ilk yarı berbat... ikinci yarı gaza gelmiş ama telaştan doğru pasları vuruşları yapamayan bir takım vardı... beni tek heyecanlandıran bruma'ydı... ancak şunu gördüm ki doğru adamların takıma dönmesiyle real'i yenip yollarız...

Madem oyle diyor ciksin imzalasin sozlesmeyi kardesim.

Ben birileri rahat etsin diye sozlesme imzalamam diyor.

O birileri biz ve Unal baskan oluyor ama Tff rahat etsin diye sozlesme imzaliyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

artık yolların ayrılması gerektiği bu yaptığı basın toplantısında anlaşılmıştır. devre arası gönderilmelidir. bizi sattığı açık ve net hala başkan sataşıyor camianın üstünde görüyor kendini.

Gandırıkçı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Aydın olayı pes dedirtti, yazık sana ya yaptığın açıklamaya bak. Bi daha sana güvenir mi bu taraftar? Babanın parasını saçıyosun sanki.

Maç sonu açıklamalarını hiç yakıştıramadım.

Hocaya sevgimin eksilmesi mümkünat dahilinde değil ancak son zamanlarda uzlaşmaz ve sert tavırları, istikrar derken durduk yerde belirsizlik ortamını getirmesi ve milli takıma olan düşkünlüğü devam edecekse -ki edecek gibi- birbirimizi daha fazla üzmeden bitirsek mi?

Erman'ın yerine Aydın'ın tercih edilmesi

Deneyimli teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Erman Kılıç'ın yerine Aydın Yılmaz'ın isminin bildirilmesiyle ilgili yapılan eleştirilere değinerek, şunları söyledi:

"Tarafların birbirini istediği bir anlaşma yaptık. Erman'ı isterken kendisi de bizi istedi. Kimseye banko kadro garantisi vermiyoruz. Erman, 1,5 ay içinde iki kupa kazandı. Emirates Kupası dahil emeği geçmiş birçok oyuncunun yerine Erman'ı koydum. Erman buraya sadece Şampiyonlar Ligi oynamaya mı geldi? Şampiyonlar Ligi kadrosunda olmayınca, Erman birden bire çok önemli oldu. Kendisi çok düzgün bir çocuk. Erman'ın önünü açtık. Kendisi sürekli sahada olmayı tercih etti. Biz de ona yardımcı olduk. Erman burada kalabilirdi. Türkiye Ligi ve kupasında oynayabilirdi. Sürekli oynayabileceği bir yer isteyebilir. Bundan doğal bir şey yok ama bunu Aydın'la bağdaştırmak insanları kandırmak demektir."

"Aydın da Burak gibi gitmek istedi"

Aydın Yılmaz'ın Galatasaray'la yeniden sözleşme imzalamasıyla Erman Kılıç'ın ayrılmasının alakası olmadığını vurgulayan Fatih Terim, "Birileri, 'Aydın gezerken...' diye eleştiriler yapıyor. Aydın gezerken size mi soracaktı? Gezerse ceremesini çekecek. Galatasaray hangi parayı isterse ona imza attı. Aydın, dışarıyı denemek istedi. Burak da aynı şeyi istemedi mi? Biz bunlara bir şey demiyoruz, yardımcı oluyoruz. Aydın'ın Erman'la ne alakası var. Kendisi Galatasaray'ın bir çocuğu. Herkesten de fazla çalışıyor. Erman da sevdiğimiz ve beğendiğimiz bir arkadaşımızdı. Galatasaray taraftarının Aydın'a herhangi bir şekilde kızmasını istemem" ifadelerini kullandı.

bravo hoca ayda yilda bir guzel konusmussun. sivasin 40 yasindaki pelesi imza attiginda kupada is yapar diyenler cl kadrosuna alinmayinca agit yakmaya basladi. erman da ne ahlaksiz adammis da cl kadrosuna alinmadi diye ariza cikariyor, manyak midir nedir. kadroda dany ve riera daha sahaya cikmadi ermanin naziyla ugrasiyor hoca. aydin konusunda da soyleyecegim sey net ama burdaki o2 israfcilari anlamaz, adam bariz hamit gibi bir futbol dusmaninin arkasinda mutemadiyen yedek kalmak istemedi ve kah trnin buyuk kulupleri olsun kah avrupadan teklif bekledi. olmayinca da yuvasina dondu. belli ki terim de bu olayi destekledi, aydin istedigi teklifi bulamayinca en iyi turk kanat oyuncularindan biri olan bu arkadasimizin takimda yeri oldugunu dusundu. hocayi kutluyorum. aydinin gezmesi falan filan da kulliyen yalan zira cok calistigi iddia edilen legen g.tlu topcularimizi da goruyoruz malesef, aydinin yarisi kadar cabuk ya da dayanikli degiller.

Ah nerde o günler..

Muslera - Eboue - Selcuk - Melo - Sneijder - Bruma - Drogba su adamlara bak bide oynadigimiz futbola bak bunun tek sorumlusu Fatih Terimdir Yilmaz Vurala ver su kadroyu en az Fatih Terim kadar oynatir... Keske Jupp Heynckes gelse bak takim sonra nasil top oynuyor ama nerde o günler...

Muslera - Eboue - Selcuk - Melo - Sneijder - Bruma - Drogba su adamlara bak bide oynadigimiz futbola bak bunun tek sorumlusu Fatih Terimdir Yilmaz Vurala ver su kadroyu en az Fatih Terim kadar oynatir... Keske Jupp Heynckes gelse bak takim sonra nasil top oynuyor ama nerde o günler...

Bende Heynckes gelsin isterim..

bravo hoca ayda yilda bir guzel konusmussun. sivasin 40 yasindaki pelesi imza attiginda kupada is yapar diyenler cl kadrosuna alinmayinca agit yakmaya basladi. erman da ne ahlaksiz adammis da cl kadrosuna alinmadi diye ariza cikariyor, manyak midir nedir. kadroda dany ve riera daha sahaya cikmadi ermanin naziyla ugrasiyor hoca. aydin konusunda da soyleyecegim sey net ama burdaki o2 israfcilari anlamaz, adam bariz hamit gibi bir futbol dusmaninin arkasinda mutemadiyen yedek kalmak istemedi ve kah trnin buyuk kulupleri olsun kah avrupadan teklif bekledi. olmayinca da yuvasina dondu. belli ki terim de bu olayi destekledi, aydin istedigi teklifi bulamayinca en iyi turk kanat oyuncularindan biri olan bu arkadasimizin takimda yeri oldugunu dusundu. hocayi kutluyorum. aydinin gezmesi falan filan da kulliyen yalan zira cok calistigi iddia edilen legen g.tlu topcularimizi da goruyoruz malesef, aydinin yarisi kadar cabuk ya da dayanikli degiller.

Ulan hayri basda bir tereddüt ettim acabami diye ama Aydini savunmandan kendini belli ettin. :D

"Birileri" lafıyla açık bir şekilde basını kastettiği ortadayken hala artniyetli kişiler bu lafı başkana yakıştırmaya çalışıyor. Onu başkana söylese üzerine başkanımla benim aramı açmaya çalışmasınlar der mi lafı nerenizle dinliyorsunuz gerçekten insan hayret ediyor.

Ha başkana bir şey söyleyecek olsa da direkt söyler çekinmeden, öyle lafı eveleyip gevelemez. Eleman lafının cevabını verdiği gibi burada da verilmesi gereken bir cevap varsa verir, siz boş yere kafanızı yormayın.

Erman konusunda açıklaması resmen rezalet. Neymiş daha fazla oynayacağı takıma gitmek istemesi doğalmış. Sen 3 ay eşşek gibi çalışan adamı silip, 3 ay senin verdiğin parayı beğenmeyerek kapı kapı dolaşan, yaz boyunca yan gelip ay yatan Aydın'ı CL listesine yazdırırsan tabi ki gitmek ister adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt