Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Topal,Linderhoth,Ayhan,Barış,Mustafa Sarp,Elano,Arda,Kewell,Caner,Dos Santos,Keita

Şimdi bu ortasaha kağıt üstünde kötü mü?

Sen tutup Ayhan,Barış,Mustafa Sarp 3lüsünü oynatırsan kötü olur tabi.. yoksa Şu Ortasahası olan bir kadro bence rahat rahat şampiyonluğa oynamalı..

Ne yazık ki futbol kağıt üzerinde oynanmıyor. Tüm Galatasaray kariyeri boyunca sakat bir Linderoth, bitik bi Ayhan, gammazcı M.Sarp ve Barış. Kesin şampiyonluğa oynar haklısın.

Sent from my iPad using Tapatalk

De Sanctis,Meira,Servet,Arda,Lincoln,Linderhoth,Mehmet Topal,Kewell,Nonda,Baros'lu kadroyla 5.

Franco,Servet,Neill,Arda,Elano,Topal, Linderhoth,Keita,Kewell,Nonda,Baros,Dos Santos,Jo'lu kadroyla 3. Olduğumuzu düşün ve hocaya nasıl bir haksızlık edildiğini düşün..

2 sezon önce Elmander,Necati,Sercanlarla şampiyon olup kadronun bu hale gelmesinde katkısı tartışılmaz.. 2 sezon önce şampiyon olduğundan çok daha iyi kadrolar Rijkaard'ın eline verildi.. Güya büyük hocaydı ne oldu takımı 5. yaptı.. O kadro çok kötü müydü? Hala eleştiri adı altında "Saygısızlık" ediyorsunuz sevin sevmeyin ama hakkını verin ligimizde kim gelirse gelsin.. Kadroyu en iyi kullanan Fatih Hoca olur.. Gördük milli takımı da 2 maçta fark ortaya çıktı..

ilk seneki kadro iyi bir kadroydu Rijkaard zamanından...MUSLERA,SELÇUK,MELO,URFA,ELMANDER VE EBOUE yeterli..önü güçlü arkası boş kadro değildi Rijkaard zamanı gibi

Ya saçmalama Refik Allah aşkına her kötü gidişte bu taraftar bu hale geliyor..Çok uzağa gitme bu konunun 1. sayfasına bak.. Sadece Milli Takım, Erman konusu, 3 maç beraberlik aşırı üst üste geldi.. Bugün yenseydik bu eleştiriler yarı yarıya azalırdı..

Bak geçen sezon bir kaç eleştiri İlk sayfalardan..

Geçen sezon Şubat ayı mesajlarından birkaç örnek..

Ben orda kendimin de dahil olduğu genelden bahsediyorum. İlk defa hocanın istifa etmesi gerektiğini düşündüm. Geçen sene aha şampiyonluk gidiyor denildiği zamanlarda bile böyle hissetmemiştim. Ama olmuyor yani, o Aydın çıkışı falan acaip koydu tabiri caizse bana. Zaten tüpçüyle onu imza masasında gördüğümde bayağı soğumuştum yalan yok yani. Efsaneliğinden bişey kaybetmez ama bence bırakma zamanı geldi.

Ne yazık ki futbol kağıt üzerinde oynanmıyor. Tüm Galatasaray kariyeri boyunca sakat bir Linderoth, bitik bi Ayhan, gammazcı M.Sarp ve Barış. Kesin şampiyonluğa oynar haklısın.

Sent from my iPad using Tapatalk

O zaman takım revire dönmüştü bu da bir teknik ekip suçu bence..

Mehmet Topal

Keita-Elano-Arda-Kewell

ortasahasının nesi var?

Kadroyu kullanmayı bilen biri bu takımı da en kötü son maça kadar şampiyonluğu kovalatırdı mesela Terim'in elinde olsaydı.. Şu kadro hepimiz biliyoruz ki çok daha iyi bir yerde bitirirdi..

Franco

Sabri-Servet-Gökhan-Hakan

M.Topal

Keita-Elano-Arda-Kewell(Dos Santos,Caner)

Baros(Jo,Nonda)

dediğim gibi bu kadro abartıldığı kadar kötü bir kadro değildi tek sıkıntı kaleci.. Ve belki defansta 1 oyuncu kaldı ki defansta ki 4lüden 3'ü hala oynuyor...

Ben orda kendimin de dahil olduğu genelden bahsediyorum. İlk defa hocanın istifa etmesi gerektiğini düşündüm. Geçen sene aha şampiyonluk gidiyor denildiği zamanlarda bile böyle hissetmemiştim. Ama olmuyor yani, o Aydın çıkışı falan acaip koydu tabiri caizse bana. Zaten tüpçüyle onu imza masasında gördüğümde bayağı soğumuştum yalan yok yani. Efsaneliğinden bişey kaybetmez ama bence bırakma zamanı geldi.

Ya peki bırakınca herşey düzelecek mi? Kim gelecek sezonun daha başı.. 30 lig maçı, en az 6 CL maçında kim olacak bu takımın başında? Fatih Terim'in en azından sezon sonuna kadar götürmesi hakkı değil mi? Gidecekse bile..

Ya peki bırakınca herşey düzelecek mi? Kim gelecek sezonun daha başı.. 30 lig maçı, en az 6 CL maçında kim olacak bu takımın başında? Fatih Terim'in en azından sezon sonuna kadar götürmesi hakkı değil mi? Gidecekse bile..

Sezon sonuna kadar götürsün zaten ona bişey demiyorum. Ya işin esasını soracak olursa bilmiyorum yani saçma sapan bi durumun ortasındayız. Ama bunda da en büyük pay hocanın. Mis gibi kendi yağımızda kavrulurken ne gerek vardı bu milli maceraya, hiç eleştirmiyor musun sen bu durumu?

Bazı arkadaşlar yapılan eleştirileri haksız bulup, skor yüzünden yapıldığını soyluyo. Doğru, zaten genelde skor yüzünden yapiliyo. Görünen köy klavuz istemez, hiç bişey degismesse 10. haftada paydos edicez ligde, o zaman geldiğinde, nankörce eleştiri yapiliyo diyenler başlık acicak noluyo diye. takımda herkes relax, biz arap klübü değiliz. İşin diğer tarafı Bu kadar kötü açıklamalar bu kadar kötü hamleler yakışmıyor hocaya.

Taraftar için söylüyorum, sen bursa deplasmanına 1 puan iyidir, eskişehir deplasmanına 1 puan iyidir dersen çok işimiz var.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya saçmalama Refik Allah aşkına her kötü gidişte bu taraftar bu hale geliyor..Çok uzağa gitme bu konunun 1. sayfasına bak.. Sadece Milli Takım, Erman konusu, 3 maç beraberlik aşırı üst üste geldi.. Bugün yenseydik bu eleştiriler yarı yarıya azalırdı..

Bak geçen sezon bir kaç eleştiri İlk sayfalardan..

Geçen sezon Şubat ayı mesajlarından birkaç örnek..

O mesajlar hangi maçtan onada bakaydın keşke çünkü ben kendi adıma eleştirsemde o kadar sert çıkmamaya özen gösteririm ekstra bişey olmalı ayrıca terimi eleştiren arkadaşlara kızmayın neden eleştirdiğine bakmadan sallıyor bazıları ha herkesin hatası olur eyvallah eleştiri o an içindir iyi olduğu zaman iyi diyen arkadaşlarda vardır içlerinde muhakkak

Sezon sonuna kadar götürsün zaten ona bişey demiyorum. Ya işin esasını soracak olursa bilmiyorum yani saçma sapan bi durumun ortasındayız. Ama bunda da en büyük pay hocanın. Mis gibi kendi yağımızda kavrulurken ne gerek vardı bu milli maceraya, hiç eleştirmiyor musun sen bu durumu?

ya tabiki eleştiriyorum önceki sayfalara bak toplu alıntım var dün yaptığım eleştirilerden kafasını buraya veremiyor net bir şekilde.. Ama bence dediğim gibi emir büyük yerden geldiğini düşünüyorum ne başkan ne hocanın reddedemeyeceği yerden.. Malesef devir öyle bir devir yukardan bir Emir geliyor şike aklanıyor.. Yukardan bir emir geliyor herkes sus pus oluyor.. O yüzden çok da neden yaptı diyemiyorum.. Ama milli takıma gittiği ilk günlerde dediğim bir söz var.. Onur ve Şeref her emirden büyüktür.. Ama bunun için sezon sonunu bekleyeceğim..

Ben bu taraftarın eleştiri hakkı olduğunu falan düşünmüyorum açıkçası renktaş. İki kötü sonuçta bütün efsanelerine saydırabilen, takım kötü olduğunda sürekli takımını yalnız bırakan, stadı doldurmayan bir taraftar grubumuz var. Taraftar da değil aslında, seyirci. İyi günde ortalık ben Galatasaraylıyım diyenden geçilmiyor, kötü günde takım yapayalnız.

Ayrıca neredeyse hayatını bu kulübe vermiş bir adamın Galatasaraylılığını sorgulamak terbiyesizlikten başka bir şey değil. Eleştirirsin, ben de dün akşam eleştirdim ama sapla samanı ayırmak lazım. Son iki sezonun şampiyonu, ŞL çeyrek finalisti adamı 2-3 maç puan kaybından dolayı milli takımı bahane edip eleştiri yağmuruna tutmak şımarıklık değil de nedir? Bunu şuna dayanarak söylüyorum. Milli takım olayı ortaya çıkınca herkes başta kızdı. Sözleşme imzalamadı diye yüklenenler oldu. Romanya maçındaki milli takımı gördükten sonra herkes çok iyi hocasın, efsanesin bizi bırakma moduna girdi. Antalya beraberliğinden sonra yine eski yeniçeri zihniyetine döndüler. Sezon boyunca kıyasıya eleştirip sezon sonlarında kafalarını kuma gömmek zorunda kalanlar yine aynı adamlar. İlk puan kaybında yine meydana çıkıyorlar tabii.

Ya bir dürüst olalım Allah aşkına, böyle bir taraftar grubundan sen memnun musun ? Bunlar taraftarsa Dortmund'unkiler ne?

ya tabiki eleştiriyorum önceki sayfalara bak toplu alıntım var dün yaptığım eleştirilerden kafasını buraya veremiyor net bir şekilde.. Ama bence dediğim gibi emir büyük yerden geldiğini düşünüyorum ne başkan ne hocanın reddedemeyeceği yerden.. Malesef devir öyle bir devir yukardan bir Emir geliyor şike aklanıyor.. Yukardan bir emir geliyor herkes sus pus oluyor.. O yüzden çok da neden yaptı diyemiyorum.. Ama milli takıma gittiği ilk günlerde dediğim bir söz var.. Onur ve Şeref her emirden büyüktür.. Ama bunun için sezon sonunu bekleyeceğim..

Ya bırakın arkadaş şu emir demir olaylarını. Hala Terim'e laf kondurmamak için olayı nereden nerelere bağlıyorsunuz? 60 yaşına gelmiş duayen, imparator diye anılan bir adam zaten tek telefonla hayatının içine ediyorsa edeyim onun imparatorluğunun içine. Şunu kabul edin artık, hoca bu olayı kendi istedi. Adamın imza töreninde bile yüzü gülüyordu, yok vatan bayrak olunca herşey teferruat olurmuş falan filan bunları kağıttan söyletmediler hocaya heralde. Gümüşdağ'ın daha önce gizli gizli defalarca florya'ya gelip gittiği orta çıktı. Adam istemiş işte suçu başkasının üstüne yıkmanın anlamı yok. Klasik terim işte, seviyor macerayı.

O mesajlar hangi maçtan onada bakaydın keşke çünkü ben kendi adıma eleştirsemde o kadar sert çıkmamaya özen gösteririm ekstra bişey olmalı ayrıca terimi eleştiren arkadaşlara kızmayın neden eleştirdiğine bakmadan sallıyor bazıları ha herkesin hatası olur eyvallah eleştiri o an içindir iyi olduğu zaman iyi diyen arkadaşlarda vardır içlerinde muhakkak

Yok zaten eleştirinde birşey yok da arkadaş hiç böyle eleştirilmiyordu deniyordu bende her kötü gidişte benzer eleştiriler olduğunu söylemiştim geçen sezon italya ya gönderdik hocayı bu sezon Milli takıma medyanın hedefi değişiyor taraftarın görüşü değişmiyor..

Bu arada mesajlar geçen sezon Schalke beraberliğinden sonra yapılmış.. Ondan önce Arena'da karabük malubiyeti..Deplasmanda Mersin beraberliği iyi gitmiyorduk o dönemde yani..

Ben bu taraftarın eleştiri hakkı olduğunu falan düşünmüyorum açıkçası renktaş. İki kötü sonuçta bütün efsanelerine saydırabilen, takım kötü olduğunda sürekli takımını yalnız bırakan, stadı doldurmayan bir taraftar grubumuz var. Taraftar da değil aslında, seyirci. İyi günde ortalık ben Galatasaraylıyım diyenden geçilmiyor, kötü günde takım yapayalnız.

Ayrıca neredeyse hayatını bu kulübe vermiş bir adamın Galatasaraylılığını sorgulamak terbiyesizlikten başka bir şey değil. Eleştirirsin, ben de dün akşam eleştirdim ama sapla samanı ayırmak lazım. Son iki sezonun şampiyonu, ŞL çeyrek finalisti adamı 2-3 maç puan kaybından dolayı milli takımı bahane edip eleştiri yağmuruna tutmak şımarıklık değil de nedir? Bunu şuna dayanarak söylüyorum. Milli takım olayı ortaya çıkınca herkes başta kızdı. Sözleşme imzalamadı diye yüklenenler oldu. Romanya maçındaki milli takımı gördükten sonra herkes çok iyi hocasın, efsanesin bizi bırakma moduna girdi. Antalya beraberliğinden sonra yine eski yeniçeri zihniyetine döndüler. Sezon boyunca kıyasıya eleştirip sezon sonlarında kafalarını kuma gömmek zorunda kalanlar yine aynı adamlar. İlk puan kaybında yine meydana çıkıyorlar tabii.

Ya bir dürüst olalım Allah aşkına, böyle bir taraftar grubundan sen memnun musun ? Bunlar taraftarsa Dortmund'unkiler ne?

Bu taraftar özelliği Galatasaray'a has bir durum değil öncelikle bunun altını çizelim. Türk futbol taraftarının profili böyle. O çok pohpohlanan fenerbahçe taraftarının bile işler kötü gittiğinde Rüştü'yü dövüp Alex'i bira şişeleriyle kovaladığını hatırlıyorum.

Ama burda hatanın büyüğü de hoca da kusura bakmayın. İnsanlar ağzına bakıyor, bir ton sevgi seli varken hala anlamsız maceraların peşinde koşup duruyor. 2000'de çekti gitti hadi dedik avrupa kısmeti insanın başına zor gelir eyv ama bu yıl yaptığı, bir ton laf ettiği ahlak yoksunu insanlarla iş birliği falan yapması, kendi takımı 3 kulvarda ilerlerken olayı küçük görmesi, ilgilenmemesi vs vs. çok etken sayarım sana. Eğer böyle devam edecekse de lütfen görevi bıraksın.

- Geçen sene ve bu sene takımın bir şey oynamadığı ortada, yine de sabır gösterebiliriz. Sonuçta son iki sene kağıt üstünde başarı geldi. 6/8 sezon şampiyon oldu. Terim'e göstermeyeceğiz de kime sabır göstereceğiz.

- Bu sene kadronun hatalı kurulduğu ortada (6+0+4 açısından), kimse "Terim sadece teknik direktör zaten transferin sorumluluğu onda değildir" falan demesin. Unvana bir bakın, İdari teknik sportif direktör ise kadro planlamasının tüm sorumluğunu almak zorundasın. Türk oyuncu yok mu? Bulup çıkarmak, yetiştirmek Terim'e düşer. Geçmişte yaptı. Ben dünyada böyle bir unvan da görmedim. Kurumsallaşma diyen Ünal Aysal kendi ile çelişiyor.

- Geçen sene yaşananlar kesinlikle Galatasaray camiasına yakışmayan şeylerdi. Sahaya girmek falan o zaman da eleştirdim, şimdi de şiddetle eleştiririm. Bunun arkasında duracak olanlar varsa A.Y. tarzı yönetimin arkasında olur.

- Hocam basın toplantısında iyi güzel söylüyor. Galatasaraylılığı'ndan elbette şüphemiz yok. Bizi yüz üstü bırakacağını da düşünmüyoruz. Bu konuda Allah'ı var. TR'deki en mert, delikanlı insanlardan biridir belki de ama böyle ima dolu açıklamaların da polemik çıksın diye bekleyen Türk Medyası için harika bir malzeme olduğunu da bilemiyor mu? Madem imzalamıyorsun, nedenini daha net söyle. Biriyle derdi varsa, isim ver. İma dolu açıklamalar sonrasında bu hafta bakın bakalım TELEGOL'de neler olacak.

Ya bırakın arkadaş şu emir demir olaylarını. Hala Terim'e laf kondurmamak için olayı nereden nerelere bağlıyorsunuz? 60 yaşına gelmiş duayen, imparator diye anılan bir adam zaten tek telefonla hayatının içine ediyorsa edeyim onun imparatorluğunun içine. Şunu kabul edin artık, hoca bu olayı kendi istedi. Adamın imza töreninde bile yüzü gülüyordu, yok vatan bayrak olunca herşey teferruat olurmuş falan filan bunları kağıttan söyletmediler hocaya heralde. Gümüşdağ'ın daha önce gizli gizli defalarca florya'ya gelip gittiği orta çıktı. Adam istemiş işte suçu başkasının üstüne yıkmanın anlamı yok. Klasik terim işte, seviyor macerayı.

Suçu başkasına atmıyorum ama ben Fatih Hoca'nın bu yoğunluk içinde çok da seve seve kabul ettiğini düşünmüyorum açıkcası.. Tabi bu benim görüşüm çünkü takımda başarısız olduğu an sıkıntı çıkacağını bilir.. Başkan'da aynı şekilde izin verirken bunu hesaplardı ama bir şekilde herkesin itiraz edemeyeceği birşey oldu.. FB veya BJK normalde kıyamet koparması lazım onlarda sustu.. Ben ilk zamanlarda yabancı sınırına karşılık yapılıyor diye düşünüyordum bunun olup olmadığını göreceğiz zamanla ama bence Ekimden sonra milli maçlar bitecek ve herşey normale dönecek sezon sonuna kadar..

Suçu başkasına atmıyorum ama ben Fatih Hoca'nın bu yoğunluk içinde çok da seve seve kabul ettiğini düşünmüyorum açıkcası.. Tabi bu benim görüşüm çünkü takımda başarısız olduğu an sıkıntı çıkacağını bilir.. Başkan'da aynı şekilde izin verirken bunu hesaplardı ama bir şekilde herkesin itiraz edemeyeceği birşey oldu.. FB veya BJK normalde kıyamet koparması lazım onlarda sustu.. Ben ilk zamanlarda yabancı sınırına karşılık yapılıyor diye düşünüyordum bunun olup olmadığını göreceğiz zamanla ama bence Ekimden sonra milli maçlar bitecek ve herşey normale dönecek sezon sonuna kadar..

Seve seve kabul etmediyse neden imza atmıyor da garip garip demeçler veriyor.

İkincisi istemeden imzalayan bir insan imza töreni midir nedir ağzı kulaklarında sanki evleniyormuş gibi o leş kargalarının düne kadar saydırdığı adamlarla iç içe keyfi yerinde davranır mı?

Üçüncüsü, böyle baskı gelirse imzalamazmış. İyi de sana baskı yapılan GALATASARAY konusu. Milli takım değil ki. Hani ASLOLAN GALATASARAY dı. Baskı gelince mi işler değişti. KOMİK.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt