Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Once Hocayla gorustuler ve Hoca tamam dedi.

Emrivaki yaptilar, Baskana da kabul etmek dustu.

Ama uzun sureli olmaz dedi, simdi onu korumaya calisiyor sozlesme yaparak.

Ama Hoca onu da kabul etmiyor.

E onu kabul etme bunu kabul etme, sormazlar mi adama Hoca sen ne istiyorsun diye.

Ben soyleyeyim, 2 takimi birlikte calistirmak veya kendini kovdurmak istiyor. Ki ben birakmadim onlar kovdu diyebilsin.

Baskan da ben kovmuyorum al sozlesme ama 2 takim birlikte olmaz diyor.

yüzde yüz haklısın,zaten onun içinde kovulmadığım sürece burdayım diyor.

Ne olmuş çenesi düşük lafıyla ağrımı oldu, Sen armanın üzerinde üç yıldızdan birini takan adama saydırırken kendinden geçerken ayıp olmuyorda bumu ayıp.Fatih hocayı eleştiren herkes önce üslubna dikkat etsin.

Armanın üzerindeki üç yıldızdan birini o taktı, bu işler parayla pulla olsaydı fenerin her yıl şampiyon olması gerektiğini unutmayın.Zengin Başganlarına laf söyletmeyenlerin hali meydanda, o yüzden herkes Hocayı eleştirirken sırf transfer yapan bir başgan var diye şak şakcılık yapar yönetim hatalarını göemezden gelirdse , "o çeneler için çok yorum yapılır"

2 yıldır başkanı eleştiriyorum

Şuanda Fatih Terimi eleştiriyorum

Sen fatih terime toz kondurmamaktan bahsediyorsun.

Benim yaptığıma bir kulp bulamassın ancak "o çeneler için çok yorum yapılır" lafına hitaben senin için çok daha güzel yorumlar yapılır :coffee:

Terim'e ilk teklif geldiklerinde kusura bakmayın kabul edemem deseydi, olaylar bu kadar büyümezdi.

Sen açık kapı bırakır ve sonrasında Başkan'ı ikna etmeye çalışırsan ben burda Aysal'ı tek hatalı görmem.

Kendisi niye reddemedi en başından? Madem sözleşme uzatmaya çok hevesli niye şimdiyi bekledi? Taraftarın önüne hocayı atmak için işte, niye olacak? Tek akıllı kendisi ya.

Başkana soruyorlar hocayla görüştün mü diye? Henüz görüşmedim diyor. Görüşebilecek adamları zaten yönetim kurulundan attın. Ne hikmetse de hocaya en yakın isimler gitti hep. Bugün başkan dışında çıkıp bu kulübün hakkını savunabilecek kim kaldı yönetimde? Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak. Hepsini gönderdi tek adam olma sevdasına.

Hani tüpçü için ya bu kural değişir ya da değiştirmeyenler değişir demişti. Ne oldu o lafa?

Bu kulübün efsanesinin artından binbir dolap çevir, eleman bile de, ne kadar yakın yönetici varsa kulüpten uzaklaştır. Sonra da suç hocadaymış. Yersen...

Once Hocayla gorustuler Hoca da kabul etti, Baskan ne yapacakti.

Olmaz mi diyecekti. En azindan uzun sureli olmaz diyebildi.

Hoca efsane bunu zaten herkes kabul ediyor. Ama Baskan da bostan korkulugu degil herhalde.

Canaydin doneminde hisseleri emanet almasaydi simdi kulup baskalarinin mali olacakti.

fatih hocayi tartisirken yada daha iyisini bilmem ne buluruz derken sadece A takimi düsünüerek yapmiyorsunuzdur umarim.

A takim kadar önemli olan Futbol akademsinin yapilanmasi var ve saire. bunun icinde fatih hoca hem Türkiyeyi bildigi icin hemde Galatasaray kültürünü bildigi icin ve bir cok konuda tek dogru isimdir.

yoksa mou yu getirsen ne yazar.

bide burdaki cogu elestiri maalesef nakörce, düsünülmeden yapiliyor bence. hoca mi hatali yoksa aysal mi hatali...

ikisinde hatasi var veya yok. asil sorun benim gözümde bizim taraftarin medjanin soktugu doldurusa gelmesi ile birlikde tff in art niyetidir.

taraftar hocanin ve ayni zamanda baskanin arkasinda dursu bu konularda hic bir sorun olmayacak ya neyse.

-...

taraftarin sozial medjadaki baskisindan sonra yönetim 2 sene lik sözlesme karari verdi..

hocada prensipli birisi olarak yahu ne olyuoruz diyerek imzalamiyorum dedi onun bunun yaptigi sacma haberlerden dolayi. Baskan-yönetim omurga gösteremedi belki bu ahlaksizlara ama ben gösteriyorum.

imza atmamasina sonuna kadar destek veriyorum ama ayrica zaten sunuda söylemis oldu. ben bir yere gitmiyorum. yolanmak istensem bile gitmem..

Hocanin verdigi mesajlari burdaki cogu kisi maalesef anlamiyor anladigim kadari ile. hocanin tarzindan belki kaynaklanan bir sorun bilemiyorum. okadar net aciklamalar yapiorku aslinda. ama anlayana artik ne deyim.

ha bide anti terimciler var bes belli. aylardir yilardir deliklerinde bekleyip bu süreci beklemis bir kac kendini Galatasarayli zaneden zat lar var. isim vermek istemiyorum cünkü onlar kendilerini bilir.

Once Hocayla gorustuler ve Hoca tamam dedi.

Emrivaki yaptilar, Baskana da kabul etmek dustu.

Ama uzun sureli olmaz dedi, simdi onu korumaya calisiyor sozlesme yaparak.

Ama Hoca onu da kabul etmiyor.

E onu kabul etme bunu kabul etme, sormazlar mi adama Hoca sen ne istiyorsun diye.

Ben soyleyeyim, 2 takimi birlikte calistirmak veya kendini kovdurmak istiyor. Ki ben birakmadim onlar kovdu diyebilsin.

Baskan da ben kovmuyorum al sozlesme ama 2 takim birlikte olmaz diyor.

Genel anlamda işin özeti bu gözküyor, ama sonuçta zararlı çıkacak yine GALATASARAY. Bu sene rahat maç izlemek haram bize...

Sözleşmeyi şimdi değil o zaman götürecek hocam ya bu ya o diyecekti, hatta ta geçen sezon sonu sözleşme yenilecekti.Hatanın büyüğü başkanda, ondan sonra diğerleri.

Başkan etrafındaki adamların yönlendirmesi etkisi altında, Fatih Hocada bundan rahatsız.

Hala yapacaktı, edecektilerle avutuyorsunuz kendinizi, Fatih Terim'in bu sezon sözleşmesi yok mu? Var. Neden sözleşme uzatacakmış başkan? Fatih Terim 4 maç diye izin almadı mı? Evet. Ama belli ki içerde farklı anlaşmalar yapıldı ki dışarıya çıktı bu. Ünal Aysal'da kendini şimdiden garantiye almak istiyor. Galatasaray tarihi Aysal gibi başkan görmediği için alışkın değil tabi taraftar bu duruma. Hep alışmışız başkanların teknik direktörlerin altında ezilmesine. Galatasaray tarihinin en pahalı kadrosunu verdiler hocaya, güvenmeyen adam bunu yapar mı? Ayrıca Bülent Tulun olmasa Sneijder'i, Drogba'yı falan da rüyamızda görürdük heralde :)

Birilerinin içi rahat etsin diye imza atmıyorsa, biz de birisinin peşinde dolanacak değiliz. Bu kişi Terim bile olsa. Bu kadar tatava işi artık çekilmez boyutlara taşıyor. Her haftasonu gecesi Sinan Engin ve türevlerinin ağzından saçma sapan, asap bozan lafları işitmek zorunda değiliz. İmzalıyorsa imzalasın, imzalamıyorsa "arkadaş ben sene sonu giderim" desin, o da rahat etsin, biz de rahat edelim. Böyle popülist laflarla yok işte benim Galatasaray la sözleşmem ömürlüktür, efendim işte sözleşmeyi okumadan imzalarım falan laflarını bırakması lazım artık.

Tamam. Terim bir efsanedir. Saygımız da büyük. Hatta takımın başında kalması da paha biçilemez ölçüde kıymetli bir durum gelecek için. Ama kendisine paso kazık atan, sırtını yerden kaldırmamaya çalışan federasyon için Galatasaray ı bırakacaksa, açık söylüyorum, şahsi görüşümdür ki YOLU AÇIK OLSUN.

Arkasından sövecek değiliz. Ama yine şahsi fikrimdir ki, bundan sonra Galatasaray sınırları içerisinde görmek istemem kendisini. Kalıyorsa şimdi kalsın, gidiyorsa da gidiyorum desin. İsterse hemen gider, isterse sezon sonunu bekler. Keyfi bilir.

Başkan'da hiç suç bulmuyorum. Reddetseydi bu sefer yine hocayla sorun olacaktı.

O zaman da niye izin vermedin, ben çalıştırmak istiyordum deseydi ne olacaktı?

Reddetmesi gereken biri vardıysa o da Fatih Terim'dir.

terimin klüp başkanlarıyla yaşadığı sorunlar ortada.bu sadece bize özel değil.özellikle 2000 den sonra birtek canaydın ile birlikte rahat çalıştı,rahmetli butun ipleri terime bıraktı alınan futbolcular ve sonuçlar ortada.

-fiorentina-milanda hep sorunlar yaşadı başkanlarla.şimdide ünal aysal ile sorun yaşıyor.terim süren zamanında neden başarılı oldu çünkü süren ne derse o olurdu,2 snedir şampiyonuz çünkü terim tek adam değil.terim tek adam olsa 2.bile olamayız

Terim'i hep savunurdum ve çoğu zamanda haklı olduğunu düşünürdüm ama şu son yaptıkları medya önünde tamamıyla rezalet yani. Başka açıklaması yok.

Aysal yada Terim kim haklıysa haklı, burda önemli olan GALATASARAY.

Terim'i iyi hoca kötü hoca diye eleştirmiyoruz. Neden hala EVET yada HAYIR demiyor. Bunu söylemek çok mu zor.

Kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorsa bunu net bir şekilde açıklayıp bırakıp gidersin.

Ama herşeye rağmen GS sevgisi ağır basar kalırsın burda.

Açıkçası içim rahat. Zira Terim ayrılsa bile, Aysal Terim'den aşağı bir teknik direktör getirmez takımın başına. Kısacası, gelen gideni aratmaz.

terim hep basın önünde başkana yönetime laf sokma peşinde,başkandan bir kere terim hakkında basında eleştiri gördünüzmü

Kendi üslubuna yakışan cevabı alınca niye sinirleniyorsun bu kadar?

Sen ilk önce terbiyeni takın, GS teknik direktörü hakkında iftiralarda, hakaretlerde bulunmadan önce 2 kere düşün ondan sonra burada ahlak dersi vermeye kalk.

Ne iftirası yahu. :) Adam belliki imzayı basmış TFF ile. Basmasa ıvırıp kıvırır mı ?

Terim çıkıp, benim için sözleşme önemli değil beni istedikleri sürece ben burda kalırım dedikten sonra Aysal'ın 1 sene sözleşme teklif etmesimi anormal yoksa kimin için geldiği ve onları saymadığını söyleyen Terim'in ilk fırsatta teklif ettikleri milli takıma balıklama atlaması mı anormal acaba?

Aysal! tamam belki 1 yıllık sözleşme sunması hataydı ama sonuçta Terim bu efsane birisi. 2 kuruş fazla alacak diye takımın mefaatini düşünmeden gideceğini kimse düşünmezdi herhalde. Hiç tanımadığın kaliteli bir adam getirirsin başa onun için sözleşme önemlidir ama Terim için önemli olmamalı. Bence bu 1 yıllık sözleşme meselesi ortaya atılan bir yem ve maalesef çoğumuz inanmışız buna. Kılıf arıyorlar işte anlamıyormusun.

Adnan Öztürk çok konuşuyordu, esip gürlüyordu da ne oldu, kulübe muhalefetlikten başka ne yaptı? Ali dürüst kalmalıydı bence orda hatası var. Albayrak'ı çok sevmeme rağmen ondan farklı şekillerde hala yararlanıbilir ama yönetimde olmasa da olurdu.

Eleman sözünde takılacak birşey yok adam değişik bir tip bunun arkasına sığınıp, medyanın gazına gelerek temcit pilavı gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlamak da çok saçma.

Ben şimdiye kadar yapılan yanlışları tartışmıyorum, hem Aysal hemde Terim çok yanlış yaptılar ama onlar geçti, geriye dönüp bakmak bize zarar verir.

Şu an önümüze bakmalıyız. Terim'in önünde 2 seçenek var;

1) Kendince yanlış olduğunu düşündüğü, 2 senedir yapılanları düşünerek HAYIR cevabı vermek,

2) Terim'i Terim yapan Galatasaray'ı kişilerden üstün tutuyorsa EVET demesi.

Olay bu kadar besit, kesin bir karar versinler. MÜmkünse basın önünde.

Çok basit bir soru soruyorum. Başkan milli takım olayını en başından kendisi niye reddedemedi? Olimpiyat sorusu değil, çok basit bir soru. Cevabını da herkes biliyor. Sen başkan olarak kendin reddetmeye cesaret edemiyorsan teknik direktöründen de böyle bir şey bekleyemezsin. Kimse kimseyi kandırmasın. Burası Türkiye. Ben bu konuda başkanda da suç bulmuyorum, sadece hocanın bu konuda suçlanması yüzünden söyledim.

Hocamızın beni istedikleri sürece burdayım lafının birileri tarafından duyulabilmesine sevindim. İşlerine gelmediği için mi duyamıyorlar bilmiyorum ama bu konuda bir sıkıntıları olduğu açık. Ayrıca "2 kuruş fazla alacak" lafı çok çirkin. Hoca, geçmişte oyuncular sıkıntı çekmesin, aileleri zor durumda kalmasın diye kendi cebinden maaşlarını ödeyen bir adam. Bu taraftar tribünlere bile zahmet edip gelmeye üşenirken. Burada Galatasaraylılığı sorgulanacak biri varsa o da taraftarın kendisi. Herkes önce bir kendisine baksın. O sürekli eleştirdiğiniz Fenerbahçe seyircisi takımına bizden daha çok bağlı. Bizim gibi ilk tökezlemede takımı ve hocayı satmıyorlar. Tribünleri boş bırakmıyorlar.

Her şeyi geçtim. Madem bu kadar hocandan memnunsun, sözleşme uzatmak istiyorsun. O zaman Tulun niye halen yanında? Hocanın rahat çalışmasını bile sağlayamıyorsun. Sürekli köşeye sıkıştırma peşindesin.

Olay açık ve net. Allah korusun hoca bir şekilde giderse ilk başarısızlıkta yönetime sen nasıl hocayı gönderirsin deyip saydırmaya başlayacak adamlar da yine aynı kişiler. Çünkü biz buyuz. Acı ama gerçek.

Ne olmuş çenesi düşük lafıyla ağrımı oldu, Sen armanın üzerinde üç yıldızdan birini takan adama saydırırken kendinden geçerken ayıp olmuyorda bumu ayıp.Fatih hocayı eleştiren herkes önce üslubna dikkat etsin.

Armanın üzerindeki üç yıldızdan birini o taktı, bu işler parayla pulla olsaydı fenerin her yıl şampiyon olması gerektiğini unutmayın.Zengin Başganlarına laf söyletmeyenlerin hali meydanda, o yüzden herkes Hocayı eleştirirken sırf transfer yapan bir başgan var diye şak şakcılık yapar yönetim hatalarını göemezden gelirdse , "o çeneler için çok yorum yapılır"

Hayir agir degil, sadece kendini daha fazla kucuk dusurmeni, agzinda salyalarla insanlara hakaret etmeni onleyebilir miyim diye yazmistim.

Ben kimseye saydirmadim, yazdiklarimda tek bir hakaret bulamazsin, kac yildir forumdayim tek ceza almadim ama sen daha 2. mesajinda hakeret ediyorsun, isi kisisellestiriyorsun.

Anliyorum bunlar cevap verememenden kaynaklaniyor ama zamanla alisirsin.

Kimse Hoca'nin kazandirdiklarini gormezden gelmiyor ama kotu giden birsey varsa ve bu Hoca yuzunden oluyorsa elestirilir.

4 macta tek galibiyet ve 1 aydir Hoca uzerinden defikodu donuyorsa ve Hoca bunlari bitirecek isi yapmiyorsa elestirilir.

Yonetim saksakciligi yapmadigimiz gibi Hoca saksakciligi da yapmayacagiz.

Lutfen cevap yazma, cunku nasil tartisilacagini bilmiyorsun.

Kral adam ama maç izlerken kendini kaybediyor :D Ayrıca Alman Milli takımı bırakmaz o adamı, Fenerbahçe kariyeri falan da var. Bilemedim.

Bu isimler bir tarafa da mutlaka ama mutlaka Alman ekolünden çıkıştaki bir hocayı veya kariyerli birini getiririm. Lucien Favre olabilir mesela. Ya da Ottmar Hitzfeld..

Sportif Direktör oalrak da Sammer tarzı bir adam. Futbol aklı olsun profesyonel olsun.

2 yıldır başkanı eleştiriyorum

Şuanda Fatih Terimi eleştiriyorum

Sen fatih terime toz kondurmamaktan bahsediyorsun.

Benim yaptığıma bir kulp bulamassın ancak "o çeneler için çok yorum yapılır" lafına hitaben senin için çok daha güzel yorumlar yapılır :coffee:

Şike dolu bu ligde kariyerini riske sokarak takımın başına geçmiş, performansı diplerde olan bir takımı alıp 2 yıl üst , üste şampiyon yapmış, ve şl. çeyrek final oynatmış.Bir hocayı camimanın içinde divan üyesi, senin başganından da daha eski bir üyedir.Bu caminanın en değerli cevherlerinden birine sen en adi Fenerli gibi çıkıpda yorum yaparsan, sana ne demeli ?

bak sadece senin cevabını bekliyorum, bu forumda aynı konuda yorum yapan bir arkadaşın iki sayda önceki yazısı.İçerik , konu dediği yada söylemek istediği beni ilgilendirmiyor.

Sadece boldladığım yeri oku.

Burası GALATASARAY forumu ise, bende GALATASARAY taraftarıysam, bu lafı FATİH TERİME söyletmem, bu lafı diyenin" çenesine çok laflar derim", seninde yorumunu bekliyorum ? Yıllardır hocaya tek laf etmeyen savunan bir adamsın, madem bu güne kadar yönetimi çooook eleştirmişmişmiş sin, hadi bakalım göremedim bu mesaja cevabını.

Yine söylüyorum sizin gibi çenesi düşüklerin yüzünden bu ülkede "Fatih Terim" gibi bir ikinci adam yetişmiyor, alt yapılardan oyuncuda çıkamıyor.Adam 2 sene ligi domine etmiş ,bu sene kötü bir başlangıç yaptı hemen tefe koydunuz , alt yapıdan bir çocuk çıkar adam bir topu yanlış yere atar hemen anasını ağlatırsınız.Hep aynı fransız zihniyeti.

Aşağıdaki yazıya cevap vermediğin süreca yazdıkların hükümsüzdür, sayın bunca yıldır Fatih Terimi savunan arkadaş.

Terim çıkıp, benim için sözleşme önemli değil beni istedikleri sürece ben burda kalırım dedikten sonra Aysal'ın 1 sene sözleşme teklif etmesimi anormal yoksa kimin için geldiği ve onları saymadığını söyleyen Terim'in ilk fırsatta teklif ettikleri milli takıma balıklama atlaması mı anormal acaba?

Aysal! tamam belki 1 yıllık sözleşme sunması hataydı ama sonuçta Terim bu efsane birisi. 2 kuruş fazla alacak diye takımın mefaatini düşünmeden gideceğini kimse düşünmezdi herhalde. Hiç tanımadığın kaliteli bir adam getirirsin başa onun için sözleşme önemlidir ama Terim için önemli olmamalı. Bence bu 1 yıllık sözleşme meselesi ortaya atılan bir yem ve maalesef çoğumuz inanmışız buna. Kılıf arıyorlar işte anlamıyormusun.

Adnan Öztürk çok konuşuyordu, esip gürlüyordu da ne oldu, kulübe muhalefetlikten başka ne yaptı? Ali dürüst kalmalıydı bence orda hatası var. Albayrak'ı çok sevmeme rağmen ondan farklı şekillerde hala yararlanıbilir ama yönetimde olmasa da olurdu.

Eleman sözünde takılacak birşey yok adam değişik bir tip bunun arkasına sığınıp, medyanın gazına gelerek temcit pilavı gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlamak da çok saçma.

Ben şimdiye kadar yapılan yanlışları tartışmıyorum, hem Aysal hemde Terim çok yanlış yaptılar ama onlar geçti, geriye dönüp bakmak bize zarar verir.

Şu an önümüze bakmalıyız. Terim'in önünde 2 seçenek var;

1) Kendince yanlış olduğunu düşündüğü, 2 senedir yapılanları düşünerek HAYIR cevabı vermek,

2) Terim'i Terim yapan Galatasaray'ı kişilerden üstün tutuyorsa EVET demesi.

Olay bu kadar besit, kesin bir karar versinler. MÜmkünse basın önünde.

Çok basit bir soru soruyorum. Başkan milli takım olayını en başından kendisi niye reddedemedi? Olimpiyat sorusu değil, çok basit bir soru. Cevabını da herkes biliyor. Sen başkan olarak kendin reddetmeye cesaret edemiyorsan teknik direktöründen de böyle bir şey bekleyemezsin. Kimse kimseyi kandırmasın. Burası Türkiye. Ben bu konuda başkanda da suç bulmuyorum, sadece hocanın bu konuda suçlanması yüzünden söyledim.

Hocamızın beni istedikleri sürece burdayım lafının birileri tarafından duyulabilmesine sevindim. İşlerine gelmediği için mi duyamıyorlar bilmiyorum ama bu konuda bir sıkıntıları olduğu açık. Ayrıca "2 kuruş fazla alacak" lafı çok çirkin. Hoca, geçmişte oyuncular sıkıntı çekmesin, aileleri zor durumda kalmasın diye kendi cebinden maaşlarını ödeyen bir adam. Bu taraftar tribünlere bile zahmet edip gelmeye üşenirken. Burada Galatasaraylılığı sorgulanacak biri varsa o da taraftarın kendisi. Herkes önce bir kendisine baksın. O sürekli eleştirdiğiniz Fenerbahçe seyircisi takımına bizden daha çok bağlı. Bizim gibi ilk tökezlemede takımı ve hocayı satmıyorlar. Tribünleri boş bırakmıyorlar.

Her şeyi geçtim. Madem bu kadar hocandan memnunsun, sözleşme uzatmak istiyorsun. O zaman Tulun niye halen yanında? Hocanın rahat çalışmasını bile sağlayamıyorsun. Sürekli köşeye sıkıştırma peşindesin.

Olay açık ve net. Allah korusun hoca bir şekilde giderse ilk başarısızlıkta yönetime sen nasıl hocayı gönderirsin deyip saydırmaya başlayacak adamlar da yine aynı kişiler. Çünkü biz buyuz. Acı ama gerçek.

1) Avcı daha görevinin başındayken Terim Gümüşdağ ile konuşmaya başlamıştı bile, daha sonra Demirören'in evine gidip detayları bile konuşmuş. En sonunda da ayıp olmasın diye Aysal'la görüşüp ben gitmek istiyorum ne dersniz demeye getirmiştir. Olay bu kadar basit. Aysal suçlumu suçlu bence, neden biliyormusun? böyle teklifle gelen birinin işine derhal son verirdim. Terim Aysal'dan daha çok suçlu ama.

2) Bir hoca takımı niye bırakır, ya çok daha büyük bir kulüp ister yada çok daha fazla para verdikleri için. Benim orda ki 2 kuruşluk lafım mecazi anlamdaydı, sözleşmenin önemszi olduğunu vurgulamak içindi. Yoksa terim'in para için GS bırakacağını düşünmem bile.

3) Aysal Melo'yu istemiyordu ama Terim istedi alındı, belki Aysal Davala ve Şaş'ı istemedi ama Terim aldı. Neden çünkü sportif taraf Terim'den sorumlu kimi isterse o alınmalı. Sanane arkadaş başkanın danışmanında adam kimi isterse alır. Tulun'u beğenmesem de Aysal'a emri vaki yapmak saçma olur.

4) Terim dibe vurmuş bir türk takımı yeniden şahlandırmak için biçilmiş bir kaftandır ama bir takımı sistemli oynatıp genç yeteneklerİ çıkarma konusunda vasat sayılır.

Terim'in kötü hoca olduğunu söylemiyorum, bizim için çok önemli isim ama şayet gider ve düzgün bir hoca getirilirse işler şu anki durumdan kötü olmaz. Ama burda önemli olan taraftarların ve yönetimin sabrı. Klopp örneği buna tam örnek olur.

Hoca net bir karar vermediği sürece bence en büyük hatalı kişidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt