Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim taraftar maalesef $ikeciler kadar sahip cikamiyor degerlerine.

fatih hocanin 7 senede 6 tane sampionlugu var.1 tane uefa kupasi. 1 kez ceyrek finali sampionlar liginde.

borumu bu yahu ?! nerden bulacagiz böyle hocayi biz Galatasarayimiz icin ?! ya tutarsa ile bilmem mancini bilmem onu bunu getireceksek isimiz is. sonra 10-20 sene sonra onu bunu getire getire acaba tutarmi diye ugrasalim .

Hoca kendini sevenleri uzaklaştırmamalı kendinden.

Hakkını vermek lazım.Kaos işinden çok iyi anlıyor.

Caimayı öyle bir kaosa soktu ki.

Allah sonumuzu hayreylsin

fatih hocanin 7 senede 6 tane sampionlugu var.1 tane uefa kupasi. 1 kez ceyrek finali sampionlar liginde.

borumu bu yahu ?! nerden bulacagiz böyle hocayi biz Galatasarayimiz icin ?! ya tutarsa ile bilmem mancini bilmem onu bunu getireceksek isimiz is. sonra 10-20 sene sonra onu bunu getire getire acaba tutarmi diye ugrasalim .

Hocayı çok severim ama GALATASARAY kişisel hesapların halledileceği yer değil

Keşke imkanım olsa hocaya bunu yüzüne söylesem,

Ha hoca bana bunları yapıyor diyorlarsam çıksın açıklasın ,sonrada istifa etsin

Böyle basının karsısında satranç oynamaya gerek yok

Hoca kendini sevenleri uzaklaştırmamalı kendinden.

iyide ne yaptiki ?! Milli takimin basina gecti sadece. baska ne yapmti hoca yahu. küfür mü etti bize yada armaya. $ike mi yapti ?!

ne yapti bu adam sevdiklerine ?! biraz abartiyoruz gibime geliyor yada medjanin doldurusuna geliyoruz gibi biraz.

Sizede gün doğuyor sanırım bu iki maçta kötü sonuç alındığında. :redface:

ben terim tüpçünün ayağına gittiği gün takımdan gönderilmesini istediğimi yazdım bu forumda, artık asla eskisi gibi olmayacak gözümde, bu şahsi fikrimdir.

benim gibi düşünenlerin sayısı azdı ama terim ard arda yaptığı açıklamalar ve imzayı atmaması ile benimle aynı fikre sahip taraftar sayısını ciddi arttırdı.

ama tüm bu yazdıklarıma rağmen terim gitsin diye Gs nin 1 puan dahi az almasını istemem, başkanda başarıya endeksli olduğundan 2 maçtada hezimet çıkarsa gereğini yapacaktır.

Aslolan Galatasaraydır

iyide ne yaptiki ?! Milli takimin basina gecti sadece. baska ne yapmti hoca yahu. küfür mü etti bize yada armaya. $ike mi yapti ?!

ne yapti bu adam sevdiklerine ?! biraz abartiyoruz gibime geliyor yada medjanin doldurusuna geliyoruz gibi biraz.

Sözleşmeyi imzalamamış daha. Aydın olayı da hoşuma gitmedi.

ben terim tüpçünün ayağına gittiği gün takımdan gönderilmesini istediğimi yazdım bu forumda, artık asla eskisi gibi olmayacak gözümde, bu şahsi fikrimdir.

benim gibi düşünenlerin sayısı azdı ama terim ard arda yaptığı açıklamalar ve imzayı atmaması ile benimle aynı fikre sahip taraftar sayısını ciddi arttırdı.

ama tüm bu yazdıklarıma rağmen terim gitsin diye Gs nin 1 puan dahi az almasını istemem, başkanda başarıya endeksli olduğundan 2 maçtada hezimet çıkarsa gereğini yapacaktır.

Aslolan Galatasaraydır

Bende hocanın bu şekilde devam etmesinden çok istifa etmesini istiyorum ama o iki maçtan kötü sonuç alınarak gönderilmesi hocanın gitmesine sebep olduğu kadar Galatasaray'ın gruptan çıkma ve ligde de şampiyon olma şansını imkansıza yakın bir seviyeye çekiyor. :dispirited:

Hocadaki o kibiri o ınanılmaz siniri çözemedim

Bi tek olay herseyı çıkardı ortaya

Sürekli biriken sorunlar gün yüzüne çıktı

Başkanda samimiyetsiz sen kockoca camıanın başkanısın

Gel diyecek gelecek sorunu oturup konuşacak ,çözecek

O topu ona atıyor o öbürüne,

Ali dürüst gittiğinde bu evliliğin uzun sürmeyecgini düşünüyordum ki öylede olacak gibi.

Umarım üzülen biz olmayız

Kuşların ağızları kulaklarında zevkten dört köşeler

Abi 7 değil 8 sene bari sen yapma :D Hoca işine gelmediği için 7 diyip duruyor, malum o yarıda bıraktığı sezon devam etse ilk 10'a giremeyecektik.

Bir de fenerliler değerlerine sahip çıkmaz abi, onlar şerefsizliklerine ve onursuzluklarına sahip çıkar anca.

Yani hoca giderse biz biteriz gözüyle baktığımız sürece hoca da istediği gibi at koşturmaya başlıyor, nasıl olsa arkamda taraftar var diyerek. Hoca yavaş yavaş Galatasaray isminin üstüne çıkmaya başladı, herkese posta koyuyor, en başta da başkana.. Bu normal bir durum değil. Galatasaray değerleri bunu mu gerektirir? Beni kovsalar da direnirim ne demek? Aydın geziyorsa size mi hesap verecek diyor vs. vs. Resmen bu kulübün sahibi benim diyor adam, bu seni de rahatsız etmiyor mu?

Hocadaki o kibiri o ınanılmaz siniri çözemedim

Bi tek olay herseyı çıkardı ortaya

Sürekli biriken sorunlar gün yüzüne çıktı

Başkanda samimiyetsiz sen kockoca camıanın başkanısın

Gel diyecek gelecek sorunu oturup konuşacak ,çözecek

O topu ona atıyor o öbürüne,

Ali dürüst gittiğinde bu evliliğin uzun sürmeyecgini düşünüyordum ki öylede olacak gibi.

Umarım üzülen biz olmayız

Kuşların ağızları kulaklarında zevkten dört köşeler

Kimin sayesinde?

Hocayı çok severim ama GALATASARAY kişisel hesapların halledileceği yer değil

Keşke imkanım olsa hocaya bunu yüzüne söylesem,

Ha hoca bana bunları yapıyor diyorlarsam çıksın açıklasın ,sonrada istifa etsin

Böyle basının karsısında satranç oynamaya gerek yok

kisisel ne demek ?! basin ile niye bukadar savasiyor bir bakin etrafinize. bu basina inanan taraftar var. bu taraftar bu basin yüzünden hocaya resmen hakaret etmeye basladi. ha hoca milli görevi kabul ederek o yolu acti basina belki ama bukadar serefsizce milli takimida kunlanarak bizi ve hocayi yipratacaklarini tahmin edemediki yaptigi aciklamalardan bunuda okuya biliyoruz az cok.

zaten bu hocaya karsi yapilan operasyon kimlerin emri ile yapildigini hepimiz biliyoruz. bunlarda hic bir seref ahlak yok ve kalmamis. zaten akserlikden kacmak icin sahte cürük raporunu alan insanlardan ne beklenirdi.

bunu göremedi hoca ve bunu göremedi ve hesaplamadigi icin hatali bencede. bunlarin olacagini bilseydi hayata kabul etmezdi ki zaten bundan pisman oldugunu resmen söylemis gibi oldu.

"bu böyle gitmez. Galatasaray zarar veriliyor..."

yari yolda da birakamaz hoca milli takimi ama . hedef kayboldugu anda istifasini veriri bence hoca milli takima.

belkide daha öncede vere bilir bu serefsizce yapilan komplo haberler daha cok cagalirsa.

Fatih Hoca daha milli takımın başına geçmeden ne demişti "Ben Galatasay'ı onlar beni bırakmadıkça bırakmam"

Şimdi de öyle bir davranıyor ki taraftarı yönetimi kendinden soğutuyor zaten şu önümüzdeki 2 maçı da kaybedersek Ünal Başkan affetmez.

Ondan sonra Hoca çıkar bakın ben demiştim onlar beni bıraktı diye şu an Fatih Hoca'nın tek derdi o sözünü yememek ama kendini de soğutmaya çalışmak yaptığı açıklamalarla sahaya olmayan taktiklerle çıkmayla

"Yakında Arda'ya avrupada kal.Kariyerin için daha iyi"

demesini bekliyorum.Sonuçta milli takım hocası.

:wan gallın şinoya liverpoola git dediği gibi.

kisisel ne demek ?! basin ile niye bukadar savasiyor bir bakin etrafinize. bu basina inanan taraftar var. bu taraftar bu basin yüzünden hocaya resmen hakaret etmeye basladi. ha hoca milli görevi kabul ederek o yolu acti basina belki ama bukadar serefsizce milli takimida kunlanarak bizi ve hocayi yipratacaklarini tahmin edemediki yaptigi aciklamalardan bunuda okuya biliyoruz az cok.

zaten bu hocaya karsi yapilan operasyon kimlerin emri ile yapildigini hepimiz biliyoruz. bunlarda hic bir seref ahlak yok ve kalmamis. zaten akserlikden kacmak icin sahte cürük raporunu alan insanlardan ne beklenirdi.

bunu göremedi hoca ve bunu göremedi ve hesaplamadigi icin hatali bencede. bunlarin olacagini bilseydi hayata kabul etmezdi ki zaten bundan pisman oldugunu resmen söylemis gibi oldu.

"bu böyle gitmez. Galatasaray zarar veriliyor..."

yari yolda da birakamaz hoca milli takimi ama . hedef kayboldugu anda istifasini veriri bence hoca milli takima.

belkide daha öncede vere bilir bu serefsizce yapilan komplo haberler daha cok cagalirsa.

Sırf basın değil dostum basınmı istiyor imza atmasını

Bu böyle gitmez ise yakında istıfa eder bak görürsün senın başkanın duracak ilk önce arkanda

Milli takımın basında iken sözleşme uzatma teklifi hiç samimi değil

İşin kötü yanı takımda ritimsiz buda tuz biber ekiyor olaya

Sözleşmeyi imzalamamış daha. Aydın olayı da hoşuma gitmedi.

aydin olayi hocanin takdirine kalmis bir konu. elestire biliriz. bende elestiriyorum hata bu konuda. sözelesme imzalamaz o bu istedi diye. o buda sen ben degiliz bunuda bilin lütfen.

ama söz verdi isde. beni kovmadiklari sürede ben gitmem hata o zaman bile gitmem..Galatasaraylilara sözüm var !!!

bu sözlesmeden degerlidir. en azindan benim icin .

Fatih Hoca daha milli takımın başına geçmeden ne demişti "Ben Galatasay'ı onlar beni bırakmadıkça bırakmam"

Şimdi de öyle bir davranıyor ki taraftarı yönetimi kendinden soğutuyor zaten şu önümüzdeki 2 maçı da kaybedersek Ünal Başkan affetmez.

Ondan sonra Hoca çıkar bakın ben demiştim onlar beni bıraktı diye şu an Fatih Hoca'nın tek derdi o sözünü yememek ama kendini de soğutmaya çalışmak yaptığı açıklamalarla sahaya olmayan taktiklerle çıkmayla

O kadarda değil konu farklı seyler

Bence tulun aysal terim üçgeninde kutuplasma

aydin olayi hocanin takdirine kalmis bir konu. elestire biliriz. bende elestiriyorum hata bu konuda. sözelesme imzalamaz o bu istedi diye. o buda sen ben degiliz bunuda bilin lütfen.

ama söz verdi isde. beni kovmadiklari sürede ben gitmem hata o zaman bile gitmem..Galatasaraylilara sözüm var !!!

bu sözlesmeden degerlidir. en azindan benim icin .

Fatih hocayı seviyorum ama son dönemde çok saçmalıyor gibi geliyor.

Kulübe sevgisini falan da sorgulamıyorum, bazen çok amatörce davranıyor.

evet olmaz bencede. ama biraz hesap kitap yapalim bari bu konuda. hoca bize genel olarak büyük basarilar kazandirdi. tarihimize bir ton serefli kuapalar kazandirdi..

acaba kredisi yokmu yada daha dogrusu acaba bu risk tanima sansimiz yokmu hoca icin ?!

tabiki hic olmasza daha iyidi ve baska hoca olsa kesinlikle ne olyuoruz yahu derdimde... Fatih hocanin az cok haki yokmu ?!

adam 7 sezonda 6 tane sampionluk ve saire kazandirmis. 1 sene basarizligi var sadece oda bildigimiz canaydin dönemi.

az cok kredisi olmaszi lazim bu adamin bizde diye düsünüyorum. hep verdi hemen hemen bize Galatasaraylilara. bu seferde biz ona bu konuda hos görülü davransak acaba cokmu istemis olurum ?!

sonucda Galatasaray herseyden önce bir ailedir. yani ne kadar pro olsakda az cok duygusalik her zaman vardir ve olmalidirda.

Vallaha yok ne yalan söylim. Ha şöyle yok. Mesela bu tip maceralara girmese ama bu sene şampiyon olamasak her türlü kredisi var, canı saolsun der geçerim. Ama böyle öküz suratlı bi herifin teklifini kabul edip bi de o herif yüzünden uğrayacağımız başarısızlıklarda da hocanın başına kakarım bunu. Bu tip bi maceraya hakkı yok. Biz 2 senedir hocayla omuz omuza tüpçü denilen şahıslarla mücadele ediyorduk yada en azından öyle zannediyorduk, değilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt