Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
1 nummarali foram kim verdi baskana ?!
![]()
Bu cicim aylarinda cekilmis bir resim fatih,hani balayinda evlendigin kadin her istedigini yapar ya sonra gercek yüzü ortaya cikar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 nummarali foram kim verdi baskana ?!
![]()
Bu cicim aylarinda cekilmis bir resim fatih,hani balayinda evlendigin kadin her istedigini yapar ya sonra gercek yüzü ortaya cikarDKendini saglama aldiktan sonra gercek yüzler ortaya cikar,problem yok biz bu filimi önceden görmüstük zaten.
evet imzalarsa bu seferde göstermelik imzalandi denileceksene sonunda istifasini verip milli takima gidecek ceklinde seneryolar kurulacak.
Mesele sadece bu dedikodularsa, bunlar asla bitmez sezon sonuna kadar. Imzalasa da bitmez. Mümkün degil.
Cikar yine TFF´den biri "Vazgecmedik" der, Basbakan cikar "Terim´den baskasi yalan" der, yine bu panik havasi yasanir yani.
Hersey olacagina varir. Bekleyip görecegiz.
öyle gibi galiba. cok tutugum oyuncuydu vallahi. herkez elestiriyorken en cok detsek cikan birisiyim amrabat konusunda.
ya kayseride izledigim bir ton mac vardi. yarisini bile oynamiyor. arada sirada kopuk kopuk bir seyler gösteriyor ama sonra pufff
antalya macinda mesela iyi basladi ama yine sonra pufff![]()
Yönetimde hocayı istmeyenler belli zaten bunu söylese burda ki taraftarların hepsi arkasında olur ama hoca zamanında şike konusunda da konuşacaktı ama şampiyonluktan sonra sus geldi adeta.
Hoca çok fevri ve türk insanının damarına açıklamalar yapıyor şahsen ben artık sıkıldım bu durumdam madem ki para pul önemli değil Galatasaray'ımızm menfaati önemli sustuğu her dakika hatadır.
Kredisi çoktur bu taraftarda ben de bile ancak hatayı hep başkalarında ararsa aynaya bakmaz ise bu taraftar sırt çevirse yerden göğe kadar haklıdır.
Ya o adamı biraz da sistem kurbanı etti hoca, bu adam hayatında 4-4-2 görmemişti, bize geldi kendini rakibin sağ bekini kovalarken bulduSonra da fiziğimi geliştireyim derken güreşçi oldu
Üzerine de yüksek bonservis altında ezilince bu hale geldi.
Fatih Terim zor adamdir. 2 senedir de sorunlarimiz vardi acikcasi. Terim´in yönetimle restlesmedigi bir sezon hatirliyormusun?
Transferdi, bütceydi, dedikoduydu, sizdirmalar vs. O yüzden alistim ben artik. Gercekten umrumda degil.
Eger ciddi anlamda zarar görmeye baslarsak Terim geregini yapar bi sekilde zaten. Ya istifa eder yada imza atar, birsey olur.
Ama bizim artik sadece takima konsantre olmamiz gerektigini düsünüyorum. Bunlari onlar düsünsün artik.
Doğru Hoca ile her zaman sorunlar vardı ama bunlar genelde dediğim gibi hep futbol üzerineydi yok Fatih Hoca'nın istedikleri alınmıyo yok istemediği adamlar getirildi falan
İlk defa böyle sert restleşmeler oldu şu dönemde ve ben bunların takıma zarar verdiğini düşünüyorum Romanya maçını izlediysen ilk defa Türk milli takımının bir taktik ve oyun anlayışı olduğu görmüşsündür.
Ama bizim bu sezon oynadığımız hiçbir maçta doğru dürüst ne bir taktik var ne bir oyun anlayışı saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla oynuyoz tüm maçları
Fatih Hoca nın sezon başından beri aklı başka bir yerde ve bence başka bişeyler var yönetimle arasında
Ya o kaşarların canına minnet, Terim bağlansa da reytingleri tavan yapsak diyorlarAma hoca da son zamanlarda iyice belli etti artık Telegol ve Beyaz futbolun müptelası olduğunu
Ondan sonra da eleştiriye açığım ama yararlı eleştiri olursa diyor. E yararlı eleştiri istiyorsan aç Mehmet Demirkol'u falan seyret, ne işin var Telegol'le
![]()
Geçen senede varmıydı acaba sorunlar.hayır 2 senedir sistem diye birşey yokta. O zaman sene sonu gelir konuşur.Herkese adam gibi açıklarsın.Gerekirse sene sonunda ayrılırsın.Doğru Hoca ile her zaman sorunlar vardı ama bunlar genelde dediğim gibi hep futbol üzerineydi yok Fatih Hoca'nın istedikleri alınmıyo yok istemediği adamlar getirildi falan
İlk defa böyle sert restleşmeler oldu şu dönemde ve ben bunların takıma zarar verdiğini düşünüyorum Romanya maçını izlediysen ilk defa Türk milli takımının bir taktik ve oyun anlayışı olduğu görmüşsündür.
Ama bizim bu sezon oynadığımız hiçbir maçta doğru dürüst ne bir taktik var ne bir oyun anlayışı saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla oynuyoz tüm maçları
Fatih Hoca nın sezon başından beri aklı başka bir yerde ve bence başka bişeyler var yönetimle arasında
Sözde spor programi olan telegol/beyaz futbol, aslinda kurgulanmis bir tiyatro oldugunu herkes biliyor,tabi hoca bilse o programlarin kalitesiz oldugunu hayata aramazdi aslinda!!!! :happy:Mehmet demirkol kalitesiz ve hafif bir yorumcu oldugu icin hoca onu muhatap almiyor bence!!!!!![]()
pes dogrusu yani gökhan. takla atsak senin kurdugun senerayodan vaz geciremeyiz galiba
D
Belki söylediklerim dogru oldugu icin vazgecmiyorum/vazgeciremiyorsunDSeninlen cok tartisma yaptik forum´da cogu zaman orta yolu bulduk aslinda ama bu sefer hocanin hatalari sevaplarindan cok.Sikecilerlen ayni gemiye binmesi yeterli bile benim icin.Bunun mantikli aciklamasi yok.
Demirkol'u bende pek sevmiyorum da hani illa pozitif birşeyler duymak istiyorsa açsın onu izlesin, ne de olsa yağ çekmekte üzerine yok, o ve Metin Tekin kankisinin![]()
Bazen üzüntü, sinir, dogru kararlarin verilmesini de engelleyebilir. Tespit degil bu, sadece düsünce. Olabilir.
Drogba´nin bugün hafiften bi sistem elestiri vardi, bilmiyorum gördün mü Gstv´de.
Drogba: "Lig maclarinda bazen cok zorladigimizi düsünüyorum. Daha rahat oynasak böyle olmaz"
Ironi yaptim kalitesiz oldugu konusunda ama yagci oldugu 100% kesin demirkolun.Yoksa ntvspor´da calisamazdiSari metin zaten öküzün önde gideni.
Benim amacım Fatih Hoca'yı gönderelim hemen yeni bir hoca alalım değil. Şu sorunlar hemen biran önce halletmeliyiz bu şekilde hedefe gidilmez.
Ben sadece takımımı düşünüyorum nasıl 4.yıldızı takacağımızı nasıl bu ş.ligi gruplarından çıkacağımızı düşünüyorum ve bunu da en çok Fatih Hoca ile yapalım istiyorum ama bu şekilde bu sorunlar dört bir yanda konuşulorken imkansız.
sende kendine göre haklisin $ikeci kousundan dolayi. ben ama daha cok milli duygulardan yola cikarak cikdigim icin o $ikecileri var saymiyorum pek fazla.
ama bu konuda senin düsünceni bildigim icin dedigim gibi sende kendine göre haklisin![]()