Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 nummarali foram kim verdi baskana ?!

20120513.220253_IST560_1820030.jpg

Bu cicim aylarinda cekilmis bir resim fatih,hani balayinda evlendigin kadin her istedigini yapar ya sonra gercek yüzü ortaya cikar:DDKendini saglama aldiktan sonra gercek yüzler ortaya cikar,problem yok biz bu filimi önceden görmüstük zaten.

Bu cicim aylarinda cekilmis bir resim fatih,hani balayinda evlendigin kadin her istedigini yapar ya sonra gercek yüzü ortaya cikar:DDKendini saglama aldiktan sonra gercek yüzler ortaya cikar,problem yok biz bu filimi önceden görmüstük zaten.

:) pes dogrusu yani gökhan. takla atsak senin kurdugun senerayodan vaz geciremeyiz galiba :DD

evet imzalarsa bu seferde göstermelik imzalandi denilecek :) sene sonunda istifasini verip milli takima gidecek ceklinde seneryolar kurulacak.

Mesele sadece bu dedikodularsa, bunlar asla bitmez sezon sonuna kadar. Imzalasa da bitmez. Mümkün degil.

Cikar yine TFF´den biri "Vazgecmedik" der, Basbakan cikar "Terim´den baskasi yalan" der, yine bu panik havasi yasanir yani.

Hersey olacagina varir. Bekleyip görecegiz.

Mesele sadece bu dedikodularsa, bunlar asla bitmez sezon sonuna kadar. Imzalasa da bitmez. Mümkün degil.

Cikar yine TFF´den biri "Vazgecmedik" der, Basbakan cikar "Terim´den baskasi yalan" der, yine bu panik havasi yasanir yani.

Hersey olacagina varir. Bekleyip görecegiz.

vallah benim anladigim kadari ile milli takimin hedefi bittigi an itibari ile ve bu dedikodular devam ederse hoca ertesi gün milli takimdan istifa eder.

yardim etmek amacli geldi. para bile istemedim ama bakiyorum ki bazilara iyilikden anlamiyor diyerek ayrilir milli takimdan. zaten hedefimizde kalmadi söyler. bundan sonra kimi getireceksiniz getirin milli takimin basina ve saire...

son cümleyi söylemez galiba :)

öyle gibi galiba. cok tutugum oyuncuydu vallahi. herkez elestiriyorken en cok detsek cikan birisiyim amrabat konusunda.

ya kayseride izledigim bir ton mac vardi. yarisini bile oynamiyor. arada sirada kopuk kopuk bir seyler gösteriyor ama sonra pufff :(

antalya macinda mesela iyi basladi ama yine sonra pufff :(

Ya o adamı biraz da sistem kurbanı etti hoca, bu adam hayatında 4-4-2 görmemişti, bize geldi kendini rakibin sağ bekini kovalarken buldu :D Sonra da fiziğimi geliştireyim derken güreşçi oldu :) Üzerine de yüksek bonservis altında ezilince bu hale geldi.

Yönetimde hocayı istmeyenler belli zaten bunu söylese burda ki taraftarların hepsi arkasında olur ama hoca zamanında şike konusunda da konuşacaktı ama şampiyonluktan sonra sus geldi adeta.

Hoca çok fevri ve türk insanının damarına açıklamalar yapıyor şahsen ben artık sıkıldım bu durumdam madem ki para pul önemli değil Galatasaray'ımızm menfaati önemli sustuğu her dakika hatadır.

Kredisi çoktur bu taraftarda ben de bile ancak hatayı hep başkalarında ararsa aynaya bakmaz ise bu taraftar sırt çevirse yerden göğe kadar haklıdır.

Dün hocayı istemeyen Adnan öztürk bile hocayı savunuyor.Nasıl iş bu anlamadım

Ya o adamı biraz da sistem kurbanı etti hoca, bu adam hayatında 4-4-2 görmemişti, bize geldi kendini rakibin sağ bekini kovalarken buldu :D Sonra da fiziğimi geliştireyim derken güreşçi oldu :) Üzerine de yüksek bonservis altında ezilince bu hale geldi.

ya cok yazik ya:( hele hele fener maclarinda adam tek basina feneri parcaliyordu. yada bizi gercigi bizi gelen giden parciliyordu ama o baska konu :) fazla karistirmayalim o konuyu simdi :DD

Fatih Terim zor adamdir. 2 senedir de sorunlarimiz vardi acikcasi. Terim´in yönetimle restlesmedigi bir sezon hatirliyormusun?

Transferdi, bütceydi, dedikoduydu, sizdirmalar vs. O yüzden alistim ben artik. Gercekten umrumda degil.

Eger ciddi anlamda zarar görmeye baslarsak Terim geregini yapar bi sekilde zaten. Ya istifa eder yada imza atar, birsey olur.

Ama bizim artik sadece takima konsantre olmamiz gerektigini düsünüyorum. Bunlari onlar düsünsün artik.

Doğru Hoca ile her zaman sorunlar vardı ama bunlar genelde dediğim gibi hep futbol üzerineydi yok Fatih Hoca'nın istedikleri alınmıyo yok istemediği adamlar getirildi falan

İlk defa böyle sert restleşmeler oldu şu dönemde ve ben bunların takıma zarar verdiğini düşünüyorum Romanya maçını izlediysen ilk defa Türk milli takımının bir taktik ve oyun anlayışı olduğu görmüşsündür.

Ama bizim bu sezon oynadığımız hiçbir maçta doğru dürüst ne bir taktik var ne bir oyun anlayışı saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla oynuyoz tüm maçları

Fatih Hoca nın sezon başından beri aklı başka bir yerde ve bence başka bişeyler var yönetimle arasında

Doğru Hoca ile her zaman sorunlar vardı ama bunlar genelde dediğim gibi hep futbol üzerineydi yok Fatih Hoca'nın istedikleri alınmıyo yok istemediği adamlar getirildi falan

İlk defa böyle sert restleşmeler oldu şu dönemde ve ben bunların takıma zarar verdiğini düşünüyorum Romanya maçını izlediysen ilk defa Türk milli takımının bir taktik ve oyun anlayışı olduğu görmüşsündür.

Ama bizim bu sezon oynadığımız hiçbir maçta doğru dürüst ne bir taktik var ne bir oyun anlayışı saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla oynuyoz tüm maçları

Fatih Hoca nın sezon başından beri aklı başka bir yerde ve bence başka bişeyler var yönetimle arasında

Bazen üzüntü, sinir, dogru kararlarin verilmesini de engelleyebilir. Tespit degil bu, sadece düsünce. Olabilir.

Drogba´nin bugün hafiften bi sistem elestiri vardi, bilmiyorum gördün mü Gstv´de.

Drogba: "Lig maclarinda bazen cok zorladigimizi düsünüyorum. Daha rahat oynasak böyle olmaz"

Ya o kaşarların canına minnet, Terim bağlansa da reytingleri tavan yapsak diyorlar :D Ama hoca da son zamanlarda iyice belli etti artık Telegol ve Beyaz futbolun müptelası olduğunu :D Ondan sonra da eleştiriye açığım ama yararlı eleştiri olursa diyor. E yararlı eleştiri istiyorsan aç Mehmet Demirkol'u falan seyret, ne işin var Telegol'le :)

Sözde spor programi olan telegol/beyaz futbol, aslinda kurgulanmis bir tiyatro oldugunu herkes biliyor,tabi hoca bilse o programlarin kalitesiz oldugunu hayata aramazdi aslinda!!!! :happy:Mehmet demirkol kalitesiz ve hafif bir yorumcu oldugu icin hoca onu muhatap almiyor bence!!!!!:)

Geçen senede varmıydı acaba sorunlar.hayır 2 senedir sistem diye birşey yokta. O zaman sene sonu gelir konuşur.Herkese adam gibi açıklarsın.Gerekirse sene sonunda ayrılırsın.

Sözde spor programi olan telegol/beyaz futbol, aslinda kurgulanmis bir tiyatro oldugunu herkes biliyor,tabi hoca bilse o programlarin kalitesiz oldugunu hayata aramazdi aslinda!!!! :happy:Mehmet demirkol kalitesiz ve hafif bir yorumcu oldugu icin hoca onu muhatap almiyor bence!!!!!:)

Demirkol'u bende pek sevmiyorum da hani illa pozitif birşeyler duymak istiyorsa açsın onu izlesin, ne de olsa yağ çekmekte üzerine yok, o ve Metin Tekin kankisinin :D

:) pes dogrusu yani gökhan. takla atsak senin kurdugun senerayodan vaz geciremeyiz galiba :DD

Belki söylediklerim dogru oldugu icin vazgecmiyorum/vazgeciremiyorsun:DDSeninlen cok tartisma yaptik forum´da cogu zaman orta yolu bulduk aslinda ama bu sefer hocanin hatalari sevaplarindan cok.Sikecilerlen ayni gemiye binmesi yeterli bile benim icin.Bunun mantikli aciklamasi yok.

Tabi su da unutulmasin. Fatih Terim´in sagi solu belli olmaz :) Sonradan pisman olacagimiz seyler söylememek lazim.

Öyle bi seri yapar ki, sasar kaliriz. Fatih Terim´den bahsediyoruz. Herkes bi sakin olsun, biraz sabretsin.

Bu konudan daha önemli bir Real Madrid macimiz var, sonra Besiktas maci var. Su 2 mac bi gecsin hele.

Belki söylediklerim dogru oldugu icin vazgecmiyorum/vazgeciremiyorsun:DDSeninlen cok tartisma yaptik forum´da cogu zaman orta yolu bulduk aslinda ama bu sefer hocanin hatalari sevaplarindan cok.Sikecilerlen ayni gemiye binmesi yeterli bile benim icin.Bunun mantikli aciklamasi yok.

sende kendine göre haklisin $ikeci kousundan dolayi. ben ama daha cok milli duygulardan yola cikarak cikdigim icin o $ikecileri var saymiyorum pek fazla.

ama bu konuda senin düsünceni bildigim icin dedigim gibi sende kendine göre haklisin :)

Demirkol'u bende pek sevmiyorum da hani illa pozitif birşeyler duymak istiyorsa açsın onu izlesin, ne de olsa yağ çekmekte üzerine yok, o ve Metin Tekin kankisinin :D

Ironi yaptim kalitesiz oldugu konusunda ama yagci oldugu 100% kesin demirkolun.Yoksa ntvspor´da calisamazdi:)Sari metin zaten öküzün önde gideni.

Bazen üzüntü, sinir, dogru kararlarin verilmesini de engelleyebilir. Tespit degil bu, sadece düsünce. Olabilir.

Drogba´nin bugün hafiften bi sistem elestiri vardi, bilmiyorum gördün mü Gstv´de.

Drogba: "Lig maclarinda bazen cok zorladigimizi düsünüyorum. Daha rahat oynasak böyle olmaz"

Benim amacım Fatih Hoca'yı gönderelim hemen yeni bir hoca alalım değil. Şu sorunlar hemen biran önce halletmeliyiz bu şekilde hedefe gidilmez.

Ben sadece takımımı düşünüyorum nasıl 4.yıldızı takacağımızı nasıl bu ş.ligi gruplarından çıkacağımızı düşünüyorum ve bunu da en çok Fatih Hoca ile yapalım istiyorum ama bu şekilde bu sorunlar dört bir yanda konuşulorken imkansız.

Benim amacım Fatih Hoca'yı gönderelim hemen yeni bir hoca alalım değil. Şu sorunlar hemen biran önce halletmeliyiz bu şekilde hedefe gidilmez.

Ben sadece takımımı düşünüyorum nasıl 4.yıldızı takacağımızı nasıl bu ş.ligi gruplarından çıkacağımızı düşünüyorum ve bunu da en çok Fatih Hoca ile yapalım istiyorum ama bu şekilde bu sorunlar dört bir yanda konuşulorken imkansız.

Taraftar destek olursa, Fatih Terim´i de rahatlatirsa, toparlaniriz yine merak etmeyin.

Ama sinirden Fatih Terim´i ciddi anlamda yaralarsak, asil o zaman cökeriz.

Taraftar görevini yapsin, destek olsun, hersey hallolur. Ben Fatih Terim´in bizi birakacagina asla inanmiyorum.

sende kendine göre haklisin $ikeci kousundan dolayi. ben ama daha cok milli duygulardan yola cikarak cikdigim icin o $ikecileri var saymiyorum pek fazla.

ama bu konuda senin düsünceni bildigim icin dedigim gibi sende kendine göre haklisin :)

Ya fatih haci düsünsene ,sen pislik icinde yüzen türk futbolunun tek temiz kalmis camiasi olan galatasarayin basinda hocasin,sana bu sikeci yagci seref yoksunlar milli hocaligi teklif ediyorlar,sen bu pislik heriflere ragmen kabul edermiydin?Hadi diyelim kabul ettin ,hic düsünmezmisin benim taraftarim/camiam bunu kabul eder mi ?Bu pislilerlen ayni catida olmami isterler mi?Ha düsünmem bana ne diyorsan o zaman imparator olamazsin maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt