Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanin sirazesi iyice kaydi milli takim olayindan beri

takimin performansi da cok kötü

başarılarına laf yok Hocanın..herkesin kızgınlığı bu seneki transfer politikasıyla milli takım ve son sözleşme olayı...

Ya yeter be kardesim,herkes hocaya sallıyor,tamam hatalı ama bi durun yahu,Madrid ve Bjk ye koyarsak görecegiz bu arkadsları...

Valla o sözleşmeyi imzalamadığı sürece bu durum artarak devam edecek. Senelerir kombinesi olan biri olarak Antalya maçında bir kere bile bağırmak içimden gelmedi. Taraftarın geneli de çok durgundu. Hatta eminim ki takım da bu durumdan rahatsız. O sözleşmeyi imzalamadığı sürece bu işten kurtuluş yok.

Valla o sözleşmeyi imzalamadığı sürece bu durum artarak devam edecek. Senelerir kombinesi olan biri olarak Antalya maçında bir kere bile bağırmak içimden gelmedi. Taraftarın geneli de çok durgundu. Hatta eminim ki takım da bu durumdan rahatsız. O sözleşmeyi imzalamadığı sürece bu işten kurtuluş yok.

O durgunluk bende de var ama su anda görüyorum ki herkes hocaya karsı cephe almıs durumda,bazılarının amacı buydu,ne yazık ki amaclarına ulasmak üzereler..

Hocam en kısa zamanda bırak, git milli takımını çalıştır. Ünal Aysal'a söyleyecek bir şey bulamıyor çünkü Fatih Hocanın bugüne kadar iyi anlaştığı bir başkan göremedim. Herkes hatalı sadece Fatih Hocamı haklı? TFF başkanı bile anlaşamadı yahu.

Çok şey istemiyorum kendisinden. Sadece tek forvete, pas oyununa dönsün ve serbest vuruşları Drogba değil de çoğunlukla selçuk ve bezen de Sneijder kullansın. Bu kadarını yapsın takım kendiliğinden toparlanır zaten.

O durgunluk bende de var ama su anda görüyorum ki herkes hocaya karsı cephe almıs durumda,bazılarının amacı buydu,ne yazık ki amaclarına ulasmak üzereler..

Bu olay ilk çıktığında hiç kızmadım hocaya çünkü mecbur bırakıldı 4 maç için milli takımın başına geçmeye. Ama şu anda sözleşmeyi imzalamamasının kabul edilebilir bir yanı yok. Fatih Terim'i çok seven biri olarak olarak bunu söylemek beni üzüyor ama maalesef her şeyin içine etti.

Bu olay ilk çıktığında hiç kızmadım hocaya çünkü mecbur bırakıldı 4 maç için milli takımın başına geçmeye. Ama şu anda sözleşmeyi imzalamamasının kabul edilebilir bir yanı yok. Fatih Terim'i çok seven biri olarak olarak bunu söylemek beni üzüyor ama maalesef her şeyin içine etti.

Yine de sakin olmakta fayda var,Bjk macına kadar bir bekleyelim,insallah üzmez bizleri...

Bos adamsin .Seni ignore listeme aldim .Gözlerimi senin gibi bos yazanlar icin yoramam.Hadi simdi baska kapiya.Cevap yazsan bile görünmeyecek.Insallah anlamisindir gereksiz üye.

Çok üzüldüm. O elli kere sorduğun sorunun cevabı okumadan cevapladığın postumda mevcut. Beni ignore etmen madara olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

Çok biliyorsunuz madem bana şu stad müdürünün neden hala görev başında olduğunu, 60 milyon store cirosunda nasıl sadece 6M kar kaldığını, Candan Erçetin'i sevmeme rağmen kulüp başkan yardımcısı olmak için nasıl bir spor altyapısı olduğunu ve bunun kurumsallaşmayla ne alakası olduğunu, başkanın futboldan anlamam demesine rağmen neden sürekli transfer işlerine karıştığını da bir anlatın hele. Hocaya neden eleman dediğini de öğrenebilirsem sevinirim.

Başkanın baştan beri hocayla anlaşamadığı, hocanın defalarca istifadan döndüğü, kendisine yakın yöneticilerin kulüpten uzaklaştırıldığı, sportif başarı olduğu için şimdiye kadar bu işlerin ortaya çıkmadığı v.s. Bütün bunları sokaktaki çocuklar bile biliyor. Ayrıca o bahsedilen borçların azalmasının tek nedeni sportif başarı ve kusura bakmayın ama o konuda Fatih Terim'in payı çok daha fazla.

Janti konusuna gelince, mahallede her öğrendiğiniz kelimeyi burada yazıp hava atacaksanız işimiz var. Bir de anlamanız için uzun uzun yazmak gerekiyor ya o da ayrı bir eziyet.

Demem şudur ki öyle havalı fiyakalı gezmekle, her mikrofona konuşmakla, sevmediğin adamları katakulle ile göndermekle, tepeye CEO koymakla falan kurumsallık işleri olmaz.

Eğer yaptığın paranın çoğu forma satışından ise bu normal bir durum. Stad müdürü neyi yanlış yapmış ta görevinin başında olmayacak? Sen çimi gördün mü 10 numara hale getirmiş işte adamlar. Stadın dışına yapılan şeyin parasından bahsedeceksen, Aydın'dan daha gerekli olduğuna emin olabilirsin.

Candan Erçetin'in yerine Adnan Öztürk gibi biri olacağına orada ömür boyu Candan Erçetin olsun daha iyi. Başkan hocayla anlaşamıyor diye bir şey yok, sorunlu olan Hoca. Bana bugüne kadar anlaştığı (TFF'de dahil) bir tane başkan söyle. Rahmetli hasan doğan ile bile anlaşamıyordu be.

Sen bugüne kadar hangi kulüpte gördün hoca sevdiği için yönetici pozisyonuna o isimlerin getirildiğini? Hoca sınırlarını bilecek işine bakacak. Manchester United'ta, başkan yardımcısı, CEO seçilirken bile Ferguson'a sorulmuyor bizmi soracağız Fatih Hoca'ya?

Borçların azalmasının sebebi sportif başarı değil, sermaye arttırımı. O kadar çok oyuncu alındı ki hocanın istediği ve Sercan Yiğit gibi isimlerden de zarar edildiği için borç azalmadı yukarılara kadar yükseldi hatta.

Bizim uzun uzun tartıışıp çok zor bir deplasman olarak kabul ettiğimiz Bursada BJK 3-0 önde.:rolleyes:

Arena'da o aydını soksun taraftar yerin dibine de görelim bakalım kime soracakmış?

Çok saçma lafdı o yahu:) Anlam veremedim... Ben abartıldığı kadar büyük bir kaos içinde olmadığımızı düşünsem de hocanın bu açıklamalarını anlayamadım.

Mesela şunu da anlamamıştım. " Aslolan Galatasaraydır ama varolan da Türkiye'dir" Bu ne demek Allah aşkına abi:)

Bir kez daha büyük kaos olmadığını düşünüyorum ama geçen seneden beri dillendirdiğim şeyleri tekrar ediyorum hoca için.

1. Kazansak da CL'de şeyrek oynasak da takımın oyunu saçma. Başlık açmıştım bunla ilgili.

2. Hoca gitse de biz doğru tercih yaparsak yeni gelecek hoca da yine başarılı oluruz bu takımla.

3. Milli takım olayı saçma. Burada Başkan da suçlu. Ya orası ya burası diyecekti.

umarım dünya kupasındaki güzel şovlarından sonra bir katar ekibi kendisine 5 yıllık yüklü bir kontrat önerir

Çok saçma lafdı o yahu:) Anlam veremedim... Ben abartıldığı kadar büyük bir kaos içinde olmadığımızı düşünsem de hocanın bu açıklamalarını anlayamadım.

Mesela şunu da anlamamıştım. " Aslolan Galatasaraydır ama varolan da Türkiye'dir" Bu ne demek Allah aşkına abi:)

Bir kez daha büyük kaos olmadığını düşünüyorum ama geçen seneden beri dillendirdiğim şeyleri tekrar ediyorum hoca için.

1. Kazansak da CL'de şeyrek oynasak da takımın oyunu saçma. Başlık açmıştım bunla ilgili.

2. Hoca gitse de biz doğru tercih yaparsak yeni gelecek hoca da yine başarılı oluruz bu takımla.

3. Milli takım olayı saçma. Burada Başkan da suçlu. Ya orası ya burası diyecekti.

Sen gene anlam verememişsin ben bildiğin soğudum hocadan. Burda da dahil olmak üzere cebindeki 3 kuruş paranın yarısına gidip ürün alan, bilet alan bi sürü insan var sırf sevdiğim kulübe yararım olsun diye düşünen. Terim gitsin de Aydın gibi sorumsuz zibidilere yedirsin diye değil. Kulübün teklifini kabul etme, git gez dolaş sonra baktın benim gibi bi mala GS'dan fazla veren yok en iyisi geri döneyim'' diye düşünen bir lanet herife dünya para var. Cidden öyle sinirliyim ki bu konuda uzatmak istemiyorum benim zararıma olacak zira

Yine de sakin olmakta fayda var,Bjk macına kadar bir bekleyelim,insallah üzmez bizleri...

BJK maçını kazansak ne olacak ? Yedek takım olmaktan çıkıp esas takımmı olacağız ? Yediğimiz kazığı unutup laylaylom mu yapacağız yani... Koskoca Galatasaray 1-2 galibiyet ile herşeyi unutacak mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt