Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
sanki doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer yaptığın paranın çoğu forma satışından ise bu normal bir durum. Stad müdürü neyi yanlış yapmış ta görevinin başında olmayacak? Sen çimi gördün mü 10 numara hale getirmiş işte adamlar. Stadın dışına yapılan şeyin parasından bahsedeceksen, Aydın'dan daha gerekli olduğuna emin olabilirsin.
Candan Erçetin'in yerine Adnan Öztürk gibi biri olacağına orada ömür boyu Candan Erçetin olsun daha iyi. Başkan hocayla anlaşamıyor diye bir şey yok, sorunlu olan Hoca. Bana bugüne kadar anlaştığı (TFF'de dahil) bir tane başkan söyle. Rahmetli hasan doğan ile bile anlaşamıyordu be.
Sen bugüne kadar hangi kulüpte gördün hoca sevdiği için yönetici pozisyonuna o isimlerin getirildiğini? Hoca sınırlarını bilecek işine bakacak. Manchester United'ta, başkan yardımcısı, CEO seçilirken bile Ferguson'a sorulmuyor bizmi soracağız Fatih Hoca'ya?
Borçların azalmasının sebebi sportif başarı değil, sermaye arttırımı. O kadar çok oyuncu alındı ki hocanın istediği ve Sercan Yiğit gibi isimlerden de zarar edildiği için borç azalmadı yukarılara kadar yükseldi hatta.
Imparator Fatih Terim´in kredisi sadece 3 mac ise, yaziklar olsun Galatasarayliligimiza.
Lucescu, Mourinho, Gerets öyle mi? Peh. Yazik gercekten.
"Ama gecen sene de iyi oynamiyorduk biz". Kolay mi takim yaratmak beyler? Ne saniyorsunuz siz ya?
Evet 3 haftadir isler gercekten kötü gidiyor da, cünkü 3. senemiz artik, ama Terim´in kredisi sadece 3 mac mi?
Bu mu Galatasaraylilik? Bu mu taraftarlik? Bu mu vefa? Bu mu saygi? Bahsettiginiz adam Fatih Terim ya.
Sıradan gidelim
Stad müdürünün Ukrayna'ya çimleri araştırmak diye gidip, boyuna içip içip karı kıza takılmasını normal karşılıyorsan diyecek bir şeyim yok.
Kurumsallıktan anlaşılan "Adnan Öztürk olacağına Candan Erçetin olsun" ise onda diyecek söz kalmıyor.
Başkan hocayla anlaşamıyor diye bir şey var. Ünal Aysal başından beri hocayı istemiyor. Bunu da herkes biliyor. Yıllardır konuşulan konu şimdi aniden nasıl hasıraltı edilmiş anlamadım.
Yönetici konusuna gelince, Ali Dürüst hoca varken de vardı yokken de vardı. Kulüpte işini doğru dürüst yapan, kulübü kişisel işleri için kullanmayan az sayıda yöneticiden birisiydi. Ayrıca biri diğerini getirdiyse hocayı getiren Ali Dürüst'tür tersi değil. Yani hoca kimseyi getirtmedi ama ona yakın olan yöneticiler uzaklaştırıldı. Bu da bir üstte yazdığım konunun sonuçlarından birisi zaten.
Sercan ve Yiğit dışında da pek çok oyuncu alındı. Ben de sana hocanın yaptığı hatalı bir transfer söyleyeyim: Amrabat. Ama bu iki yıldır şampiyon olduğumuz CL'de çeyrek finale çıktığımız gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrıca sermaye arttırımı tek seferlik gelirler yaratır oysa bilançoları incelersen sürekli olan gelirlerin kombine, sponsorluk, store ve STSL ve CL'deki galibiyet, tur, başarı v.s. gelirleri olduğunu görürsün ki bunların tümü sportif başarıya endekslidir.
Ben gitsin mutlaka demiyorum. Ama giderse de başarısız olmayız bence. Doğru adamla. Mesela Lucescu gibi biriyle.
Terim'in kredisi filan diye birşey yok benim için. Aynı şey Hagi içi de geçerli mesela. Terim ile Hagi ile başarılı olsak ayrıca mutlu olurum ama kredi noktasında Teri ile bir başkası arasında fark gözetmem.
Ama zaten ben Terim'in kredisinin sorgulanması noktasına geldiğimizi düşünmüyorum. O kadar büyük bir sıkıntı yok. Biraz fazla fevera ediliyor forumda. Hoca da yıllardır medya gazıyla yaptığı saçma kouşmaların bile anlamlı şeylermiş gibi aktarılmasına alıştığından cidden anlamsız konuşmalar yapıyor. O da bu işin tuzu biberi oluyor.
Ekranda yüzünü kapatsak ve konuştursak inan sözylediği laflar dalga konusu olur.
Gidecek olursa buluruz birisini, yolumuza devam ederiz. Sorun bu degil.
Ama hersey iyi giderken (sezon basi dahil), 3 beraberlikten sonra bu kadar acimasizca saldirmak bize yakismiyor.
Elestirelim, bende elestiriyorum, ama Fatih Terim Hagi ile kiyaslanacak biri degil TD´lik anlaminda.
Gecmiste basardiklari, bugün basardiklari ortada. Daha 1 ay evvel kraldi bu adam? 3 macta nasil degisir?
Yapmayin beyler, herkes biraz sakin olsun. Fatih Terim bunlari haketmiyor. Pisman olacaginiz seyler söylemeyin.
Bu takımda ne iyi gidiyordu? Saysana iyi top oynadığımız 10 maç iki senedir.
Ne demek "Ne iyi gidiyordu?" ya? Nasil söylersin böyle birsey?
2 senedir sampiyon olan, 2 kere Süper kupayi kazanan, CL´de ceyrek final oynayan, Emirates kupasini kazanan kim? Basari mi batti, kupaya mi doydunuz anlamiyorum ki. 3 mac sonra neyin fantezisi bu? Bi sabredin bakalim, sezon sonunu bekleyin, ona göre fatura cikaralim.
Fatih Terim 3 mac sonra gözden cikarilacak bir adam degil Galatasaray icin.
Dünyanin saygi gösterdigi adami siz kücük göremezsiniz Galatasarayli olarak.
Mourinho´ya, Wenger´e, Ferguson´a vs. para mi veriyoruz "Fatih Terim cok büyük hoca" dedirtmek icin?
Biraz sabir, biraz saygi, biraz vefa
Çok sinirlenmişsin. Ben sana 10 maç say dedim sen bana kupa filan demişsin. İlk sene hariç iki senedir top oynamıyoruz. Geçen sene CL'de çeyrek finali rakiplerimiz bir vites yüksek olsa, hiç bir şekilde oynayamazdık o kadar kötüydük. Geçen sene kötünün iyisi olduğumuz için şampiyon olduk ki Antep maçında bile kazanma sebebimiz defans oyuncunun saçmalamasıydı.
Eğer her sene rakiplerinden fazla para harcıyorsan, gidip dünyaca transfer yapıyorsan 2 maçtan sonrada gözden çıkarılır. Ayrıca kimse Fatih Terim'e tüm bu eleştiriyi Bursa'ya Es Es'e Antalya'ya berabere kaldı diye demiyor ki. Taraftar görüyor takımın 2 senedir top oynamadığını.
Bunun üstüne hoca çıkıp basın toplantılarında sağa sola, taraftara başkanına saldırıyor gereksiz atar yapıyor işin tuzu biberi oluyor. Ben bu takımın başkanı olsam Cuma günkü basın toplantısından sonra hocaya teşekkür eder yolları ayırırdım. O basın toplantısı da ettiği laflar çok ayıp. Romanya maçından önce basına yaptığı şeyler daha da ayıp. Hoca 2 senedir çok yanlış iş yapıyor. Önce gidiyor TFF'ye demediğini bırakmıyor sonra gidip Milli Takımı çalıştırıyor.
Gülermisin ağlarmısın..
Bunlar sezon sonu konusulur. Duruma bakilir, iyi kötü masaya yatirilir. Ama ne yeri ne zamani.
Toparlanacagimiza inaniyorum, sampiyon olacagimiza da inaniyorum. 30. haftada degiliz. Biraz sakin olmaliyiz.
3 hafta sonra müthis oynadigimizda ne olacak peki? Oynadik mi oynuyoruz yani, bu da unutulmasin.
Meshur sözümüzle bitirelim: "Biz bitti demeden hicbirsey bitmez"
Bunlar sezon sonu konusulur. Duruma bakilir, iyi kötü masaya yatirilir. Ama ne yeri ne zamani.
Toparlanacagimiza inaniyorum, sampiyon olacagimiza da inaniyorum. 30. haftada degiliz. Biraz sakin olmaliyiz.
3 hafta sonra müthis oynadigimizda ne olacak peki? Oynadik mi oynuyoruz yani, bu da unutulmasin.
Meshur sözümüzle bitirelim: "Biz bitti demeden hicbirsey bitmez"