Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar sezon sonu konusulur. Duruma bakilir, iyi kötü masaya yatirilir. Ama ne yeri ne zamani.

Toparlanacagimiza inaniyorum, sampiyon olacagimiza da inaniyorum. 30. haftada degiliz. Biraz sakin olmaliyiz.

3 hafta sonra müthis oynadigimizda ne olacak peki? Oynadik mi oynuyoruz yani, bu da unutulmasin.

Meshur sözümüzle bitirelim: "Biz bitti demeden hicbirsey bitmez"

Sezon sonu diyip duruyosun. Sezon sonuna kadar Terim in yedek takımı olmayı içine sindiriyorsun yani.... Ne geniş adammışsın yahu.

Argo bir tabir var durumu özetleyecek ama zaten saldırmaya hazır insanlar mevcut o yüzden belirtmeyeyim ama tünelin sonunda ışık hiç görünmüyor hocam.

Neden saçmalıyorum ?

Galatasaray Terim´in yedek takimi filan olmaz. Tamam hicbirimizin hosuna gitmedi de, hocayi bu kadar yaralamaya da gerek yok.

Herhangi birinden bahsetmiyoruz. Fatih Terim gidince eline ne gececek ki? Uzay takimi mi olacagiz birden?

Biraz sabredin. Toparlanir takim. Ilk devrenin sonuna kadar yakalar ve geceriz rakipleri.

Onur Yilmaz mesajlarin tahminlerden ibaret. Sana artik BAY TAHMIN diyecegim :crushed:
1086544_275770849131947_1095088763_q.jpg

Imparator Fatih Terim´in kredisi sadece 3 mac ise, yaziklar olsun Galatasarayliligimiza.

Lucescu, Mourinho, Gerets öyle mi? Peh. Yazik gercekten.

"Ama gecen sene de iyi oynamiyorduk biz". Kolay mi takim yaratmak beyler? Ne saniyorsunuz siz ya?

Evet 3 haftadir isler gercekten kötü gidiyor da, cünkü 3. senemiz artik, ama Terim´in kredisi sadece 3 mac mi?

Bu mu Galatasaraylilik? Bu mu taraftarlik? Bu mu vefa? Bu mu saygi? Bahsettiginiz adam Fatih Terim ya.

Onur mesele benim icin 3 mac falan degil hatta sampiyonlukda degil.Oluruz olmayiz kismet.Cift forvet, transfer degil mevzu.Fatih terim daha büyük hatasi oldu benim gözümde .Simdi bunlari tekrar yazmak istemiyorum,hatta daha ileri gideyim sampiyon olsakta sampiyonlar ligini alsakta farketmez benim icin.

Salı günü 4-2-3-1 oynatmaz ise hoca, Ünal Aysal tek yön Brezilya biletini kendisi bizzat alsın

Galatasaray Terim´in yedek takimi filan olmaz. Tamam hicbirimizin hosuna gitmedi de, hocayi bu kadar yaralamaya da gerek yok.

Herhangi birinden bahsetmiyoruz. Fatih Terim gidince eline ne gececek ki? Uzay takimi mi olacagiz birden?

Biraz sabredin. Toparlanir takim. Ilk devrenin sonuna kadar yakalar ve geceriz rakipleri.

Hakkaten çok geniş adammışsın yahu.

Onur mesele benim icin 3 mac falan degil hatta sampiyonlukda degil.Oluruz olmayiz kismet.Cift forvet, transfer degil mevzu.Fatih terim daha büyük hatasi oldu benim gözümde .Simdi bunlari tekrar yazmak istemiyorum,hatta daha ileri gideyim sampiyon olsakta sampiyonlar ligini alsakta farketmez benim icin.

Kimin hosuna gitti ki bu olay? Bende cok kirginim zaten. Ama bu kadar da acimasizca saldiriya da dayanamadim.

Bahsettigimiz isim herhangi biri degil ya bizim icin. Sabrin sonu selamettir. Bütün konular cözülür.

Maalesef şuan yedek takımıyız.

Çok değil ya 2 ay önce nasıldı şimdi nasıl

Biz bu hallere düşecek takımmıydık be

Kimsenin Fatih Terim'i 3 maç için eleştirdiğini sanmıyorum.Son 2 sezondur oynanan futbol ortada.

Fatih Terim kararlarında çok ısrar ediyor.Emre Çolak,Hamit Altıntop ısrarları neden?sistem ısrarı neden anlamıyorum.Bu sezon kadro ve transfer planlaması yapılmadığı çok net değil mi şöyle kadroya bakınca.Milli takım olayına hiç girmiyorum.

Kimin hosuna gitti ki bu olay? Bende cok kirginim zaten. Ama bu kadar da acimasizca saldiriya da dayanamadim.

Bahsettigimiz isim herhangi biri degil ya bizim icin. Sabrin sonu selamettir. Bütün konular cözülür.

Federasyon baskanini istifaya davet etti senin baskanin .Stad önünde beni bitirmeye calisiyorlar diye feryat figan eden fatih hoca, simdi bu kaypaklarin emrine girdi.Neymis milli mesele ,kimse kusura bakmasin futbolda milli mesele olmaz,duyanda her dünya kupasina katildikda simdi katilmazsak millet kahrindan ölecek.Ben sikecilerin emrine girmesine cok üzüldüm ve ft sevdigim halde sogumaktan beter oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt