Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Fatih hocayı severim ama burada zaten onun dediklerini anlmayan sadece kendi istediği gibi çeken kişilere artık savunmayacağım. Umurumda da değil.

Benim taraftarlığım içimde ve ben hocanın durumunu anlıyorum. Bunu anlatmaya çalışmaktanda yorulduk. Hocanın kredisi bende sonsuz.

Gitip şike yapmamıştır, yada takımı satmamıştır, Siz öyle düşünmek isterseniz düşünün ama artık bu forum umurumda değil. Size başkanınızla mutluluklar.

Benim için Hoca milliyetçi hem ülkesini hemde Gs yi düşünün bu uğurda gecesini gündüzüne katan ama karşılığında vatanını, milletini umursamayan bir grup tarafından hunharca eleştirirlip

yapmış olduğu emek hiçe sayılan varsa yoksa sadece kendini düşünen insanlara kendini beğendirmek zorunda olmadığı içinde imza atmayan onurlu bir adam.

Bu benim görüşüm evet terimsporluyum ve bundan gurur duyuyorum..

Diğer cevaplarınız içinde evet demogoji yapıyorum , Yav He he diyiyorsunuz bunlardı yazayımda siz uğraşmayın.

Hadi iyi geceler, iyi forumlar.

Yahu bu Aziz Yildirim 'Demirören türk futbol'u icin cok iyi isler yapti' demis.

Ben basindan beri diyorum, bu milli takim olayinda bu pislik heriflerin istegi ile gerceklesmistir. Yabanci sinirlamasi olayini zaten biliyoruz. Valla hala hayretler icerisindeyim, nasil kabul etti hoca bu teklifi. Birde o kadar laf ettin, adalet saglanmiyor vsvs, sonra gittin adaletsiz heriflerin arasina girip basarili olmalarina neden oldun ve olacaksin belkide.

Yazik.

Ben Fatih hocayı severim ama burada zaten onun dediklerini anlmayan sadece kendi istediği gibi çeken kişilere artık savunmayacağım. Umurumda da değil.

Benim taraftarlığım içimde ve ben hocanın durumunu anlıyorum. Bunu anlatmaya çalışmaktanda yorulduk. Hocanın kredisi bende sonsuz.

Gitip şike yapmamıştır, yada takımı satmamıştır, Siz öyle düşünmek isterseniz düşünün ama artık bu forum umurumda değil. Size başkanınızla mutluluklar.

Benim için Hoca milliyetçi hem ülkesini hemde Gs yi düşünün bu uğurda gecesini gündüzüne katan ama karşılığında vatanını, milletini umursamayan bir grup tarafından hunharca eleştirirlip

yapmış olduğu emek hiçe sayılan varsa yoksa sadece kendini düşünen insanlara kendini beğendirmek zorunda olmadığı içinde imza atmayan onurlu bir adam.

Bu benim görüşüm evet terimsporluyum ve bundan gurur duyuyorum..

Diğer cevaplarınız içinde evet demogoji yapıyorum , Yav He he diyiyorsunuz bunlardı yazayımda siz uğraşmayın.

Hadi iyi geceler, iyi forumlar.

Anlat şu ikisi ne demek:

'Aydın gezerken size mi soracak'

'Birilerinin keyfi olsun diye imza atmam'

Tüpçünün önünde önünü ilikleyip başkanım diyen adam :)

Real'i yenelim,ardından Beşiktaş'ı da yenelim yinede eskisi gibi sevemeyeceğim bu adamı.

Çok severdim, severken bile teknik-taktik kapasitesi hakkınd süpheliyydim. Tüpçüye imza sorası işler değişti.

Hocayı çoğunlukla destekleyen forum jargonuyla terimsporlu biri olarak gidişattan oldukça rahatsızım. Antalya maçındaki açıklamaları Hoca'nın nasıl sıkıntılı bir ruh halinde olduğunu ortaya koyuyor.

Milli takıma gidişi Galatasaray üzerine büyük baskı, çamur, bir takım sinsi oyunları beraberinde getiriyordu ve bunu bile bile gitti. Aysal'ın işine gelmiş olup olmaması umrumda değil netice itibariyle bizi sıkıntıya sokacak bir hareketti ve bunu Terim kendisi isteyerek yaptı.

Yetmedi şimdi de sözleşme-imza meselesi açıklığa kavuşturulamıyor..Kusura bakmasın da sezon sonu ayrılacak, milli takımla da anlaşmış antrenörün Galatasaray'a verecek çok fazla şeyi olmaz..

Milyon euroların saçıldığı, taraftar desteğinin olabildiğince fazla olduğu bu takım geçen yıl da mücadeleden yoksundu, çoğu kez kenarda hocasızdı. Belli bir oyun şablonu yoktu, maç seçiliyordu..

Bu sezon da maşallah istikrarlıyız 4 lig maçı 6 puan ve tatmin etmeyen bir futbol..Oyuncuların rahatlığı, tripleri vs..

Bunların yanına transfer politikası, ısrarcı olduğu verimsiz oyuncular, 11'ler, saçma sapan dizilişler vs teknik konuları da ekleyip alt alta koyunca Terim'in eksileri, artılarına ağır basıyor diyebiliriz..Takımın üzerine antrenör etkisi olarak görünen pek bir şey yok;

duran top organizasyonu sıfır, kanatlar işlemez, göbekten gidilemiyor, takım savunması yok, mesafeler ayarlanamıyor, pres olayı yok, koca takımda Melo, Muslera belki Chedjou dışında iyi performansı devamlılık gösterebilen bir oyuncu yok..

Belki biraz ağır olacak ama Aykut'un feneri gibi olduk çıktık. Elinde salata için türlü türlü malzeme var ama işlemiyorsun, eksiklerin var gidermiyorsun..

Uzatmadan ya 2 yıl daha burdayım diyecek ya da milli takımdan yana tercihini yapacak. Öyle 1'er yıllık sözleşme laflarını yineleyerek bir yere varılmaz. Kendi iç çatışmalarının Galatasaray'a ne denli zarar verdiğinin de farkında olmalı insan.

terim sayesinde bursa es es Trabzon kayseri gibi deplasmanlarda 1 puana seviniyor Beşiktaş ve fener deplasmalarında bazen yenilgilere bile..

Bursaymış esişehirmiş kayseriymiş her yeri zor her yeri deplasman olsa ne yazar çıkarsın çaka çaka yener gelirsin..

açın istatistiklere bakın bu saydığım deplasmanlarda GSARAYın 8 maçta 1 kazandığını terimle göreceksiniz..en iyi en formda zamanlarını da katıp..

kıytırık Anadolu deplasmalarında özünde 1 puan iyidiri takıma değil koca kulübe empoze eden hocamızın koca real deplasmanında açık futbol oynaması tezattır reklamdır ucuz kahramanlıktır..

bırakın drogbayı sneijderi messi ve Ronaldo olsa forvetimiz hoca yine kadıköyde inenüde bursada 1 puana tamah eder..

şu takımla bursayı yenemedik yenilgiden kurtulduk küçük şikeciler çıktı eze eze yendi insana koyuyor bu izahı izanı olmayan bir ahval benim için..

sırf bu deplasman anlayışın için milli takıma gittiğin gün mutlu olacağım sayın çok sevgili imparator terim..

Bi Zahmet salı akşamı koy o dilekçeyi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Madridi yeneceğimize öyle böyle inanıyorum ama seninle alakası yok hocam. Sen MT'a imza attığın gün bittin benim için. Bazı hatalar vardır, telafisi olur bazı hatalar vardır hiç bir şey telafi etmez.

B_f0ae1c9c5a9673af3ee6bd9cb6ed7995.jpg

B_955eef8db1b685c14b32acd6e60165e5.jpg

B_4ef78bb5c82e5e8292c0187e57c409d4.jpg

evet maalesef taraftarin büyük bölümü hocayi silmis durumunda resmen. en azindan szoial medjaya göre az cok takip eden olduysa bunu anlamisdir.

daha cooook kafamizi duvarlara vuracagiz hoca gidince ya neyse.

bu taraftarin durumunu yönetimde gördügü takdirde hocanin biletini keserler yakinda diye tahmin ediyorum :(

umarim bu tür hata yapilmaz ama olay ciddi cekilde oraya dogru gidiyor gibi.

evet maalesef taraftarin büyük bölümü hocayi silmis durumunda resmen. en azindan szoial medjaya göre az cok takip eden olduysa bunu anlamisdir.

daha cooook kafamizi duvarlara vuracagiz hoca gidince ya neyse.

bu taraftarin durumunu yönetimde gördügü takdirde hocanin biletini keserler yakinda diye tahmin ediyorum :(

umarim bu tür hata yapilmaz ama olay ciddi cekilde oraya dogru gidiyor gibi.

Neden kafamızı duvarlara vuracağız?

Neden kafamızı duvarlara vuracağız?

bunun aynisini bir arkadasim sormusdu vallahi hemde 14 yil önce :)

umarim yanilirim bu sefer. türkiyede Galatasarayda basari olacak hoca varsa ciddi anlamda oda fati hocadir diye düsünüyorum. baskasi kim olursa olsun ya tutarsa umar büyük risk olur ve sonra genelikle tutmaz. belki 1 sampionluk kazandirir ama sonra tutunamaz. Galatasaray camiasi kolay camia degil.

neyse umarim yanilirim dedigim gibi.

bunun aynisini bir arkadasim sormusdu vallahi hemde 14 yil önce :)

umarim yanilirim bu sefer. türkiyede Galatasarayda basari olacak hoca varsa ciddi anlamda oda fati hocadir diye düsünüyorum. baskasi kim olursa olsun ya tutarsa umar büyük risk olur ve sonra genelikle tutmaz. belki 1 sampionluk kazandirir ama sonra tutunamaz. Galatasaray camiasi kolay camia degil.

neyse umarim yanilirim dedigim gibi.

14 yıl önce hoca gitti sonra super kupa ve çeyrek final oynadık sonra 3-4 şampiyonluğumuz var. Fatih Hoca ne yani eşi benzeri yok bulunmaz hint kumaşımı? Ben her sene 3. oliyim benim hocam romanya maçı öncesi ve antalya maçı sonrasındaki saçma sapan basın toplantılarını yapıp bizim yıllardır kınadığımız adam gibi konuşmasın. Kusura bakmasında Fatih Hoca bu kulüpte şuanda bir çok şey ama başkan değil. Sınırlarını bilmiyor. Herşeye karışmak istiyor. Böyle saçmalık olmaz. Ferguson Man utd'a daha çok şey verdi ama hiç böyle saçma sapan şeylere kalkıştığını görmedim. Hatta hocanın bize verdiğinin 2 3 katını verdi United'a. Ne oldu Ferguson gitti United hala takır takır oynuyor topunu. Kişiler geçicidir takılma bu kadar.

14 yıl önce hoca gitti sonra super kupa ve çeyrek final oynadık sonra 3-4 şampiyonluğumuz var. Fatih Hoca ne yani eşi benzeri yok bulunmaz hint kumaşımı? Ben her sene 3. oliyim benim hocam romanya maçı öncesi ve antalya maçı sonrasındaki saçma sapan basın toplantılarını yapıp bizim yıllardır kınadığımız adam gibi konuşmasın. Kusura bakmasında Fatih Hoca bu kulüpte şuanda bir çok şey ama başkan değil. Sınırlarını bilmiyor. Herşeye karışmak istiyor. Böyle saçmalık olmaz. Ferguson Man utd'a daha çok şey verdi ama hiç böyle saçma sapan şeylere kalkıştığını görmedim. Hatta hocanın bize verdiğinin 2 3 katını verdi United'a. Ne oldu Ferguson gitti United hala takır takır oynuyor topunu. Kişiler geçicidir takılma bu kadar.

super kupayi bir zahmet hocanin hanesine yazalim.

Galatasarayimiz her zaman sampion olacak gücde ama elit takim ve devamli seri sampionluklar isteniyorsa fatih hoca benim icin tek isimdir ve belki lucescu ama onuda almamiz imkansiz bence ordan.

fatih hocanin bizde 7 sezon gecirmis ve 6 tane sampionlugu. 1 uefa kupasi ve bir tane CL ceyrek finali var. bunu daha önce türkiyede kim yapa bilmis ?

super kupayi bir zahmet hocanin hanesine yazalim.

Galatasarayimiz her zaman sampion olacak gücde ama elit takim ve devamli seri sampionluklar isteniyorsa fatih hoca benim icin tek isimdir ve belki lucescu ama onuda almamiz imkansiz bence ordan.

fatih hocanin bizde 7 sezon gecirmis ve 6 tane sampionlugu. 1 uefa kupasi ve bir tane CL ceyrek finali var. bunu daha önce türkiyede kim yapa bilmis ?

Neden hocanın hanesine yazıyım? O çekip gitti, kupayı Lucescu aldı bu kadar basit. Belki o gün hoca olsa o kupa alınmayacaktı.

Fatih hocanın geçen sene ilk kez bizi şampiyonlar liginde gruplardan çıkardığını biliyormusun? Peki 02-04 arası neden gelmedi üst üste şampiyonluklar? Onun yerine 0-5 vardı bir tane evimizde.

Geçmişe çok takılıyorsun. 6 kere şampiyon yaptı diye hocaya kulübün anahtarını mı verelim? Hoca bu takımda şuan TD başkan değil ve az önce dediğim gibi hoca bizi bu sezon 3. yapsaydı da o iki basın toplantısını yapmasaydı ve o adama dönüp o kadar laf ettikten sonra başkanım demeseydi.

Neden hocanın hanesine yazıyım? O çekip gitti, kupayı Lucescu aldı bu kadar basit. Belki o gün hoca olsa o kupa alınmayacaktı.

Fatih hocanın geçen sene ilk kez bizi şampiyonlar liginde gruplardan çıkardığını biliyormusun? Peki 02-04 arası neden gelmedi üst üste şampiyonluklar? Onun yerine 0-5 vardı bir tane evimizde.

Geçmişe çok takılıyorsun. 6 kere şampiyon yaptı diye hocaya kulübün anahtarını mı verelim? Hoca bu takımda şuan TD başkan değil ve az önce dediğim gibi hoca bizi bu sezon 3. yapsaydı da o iki basın toplantısını yapmasaydı ve o adama dönüp o kadar laf ettikten sonra başkanım demeseydi.

floryanin anahtarini verilmeliki verildi zaten. burda alt yapinin anahtarida varki orda da baya iyi isler yapiliyor.

hocayi sevmeye bilirsiniz ama ondan daha iyi hoca kolay kolay gelmez camiaya ya. bruma bile babam diyor adama. baskasi gelecek oyuncular anlasacakmi yeni hoca ile?! kendi systemi oturtana kadar bir sene gecer. sonra sen 3 dedigin birden 7-8 olmus bir bakmisin.

floryanin anahtarini verilmeliki verildi zaten. burda alt yapinin anahtarida varki orda da baya iyi isler yapiliyor.

hocayi sevmeye bilirsiniz ama ondan daha iyi hoca kolay kolay gelmez camiaya ya. bruma bile babam diyor adama. baskasi gelecek oyuncular anlasacakmi yeni hoca ile?! kendi systemi oturtana kadar bir sene gecer. sonra sen 3 dedigin birden 7-8 olmus bir bakmisin.

Bruma babam demiyor Fatih Hoca Brumaya ben senin babanım gibi bir şey söylemiş Bruma'da onu söylemişti.

Alt yapıda iyi işler yapılıyorsa 3 yıldır çıkan oyuncu onca yetenkli isme rağmen neden sadece Semih?

Sen anlamamışsın sanırım hocanın yeteneği ile ilgili değil hoca nasıl o kadar laf ettiği adama gidip başkanım diyor ve romanya maçı öncesi antalya maçı sonrası öyle basın toplantıları yapıyor?

Bruma babam demiyor Fatih Hoca Brumaya ben senin babanım gibi bir şey söylemiş Bruma'da onu söylemişti.

Alt yapıda iyi işler yapılıyorsa 3 yıldır çıkan oyuncu onca yetenkli isme rağmen neden sadece Semih?

Sen anlamamışsın sanırım hocanın yeteneği ile ilgili değil hoca nasıl o kadar laf ettiği adama gidip başkanım diyor ve romanya maçı öncesi antalya maçı sonrası öyle basın toplantıları yapıyor?

o basin toplantisi konusunu cok uzunca tartisdik burda gün icinde. cok ama cok uzun konu vallahi.

tek cümle ile söylemem gerekiyorsa. hic bir sorun görmedim hocanin acikalamarinda acikcasi.

tüpcüye orda ne diyecekdi ki basinin önünde ?! tombic naber mi diyecekdi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt